Menu
Your Cart

Hiszünk az angyalokban

Az Angyali Cipők egy tipikus családi vállalkozás, pontosabban két család közös vállalkozása. Hosszú éve óta szoros baráti szálak fűznek össze bennünket, számtalan közös élményen, közös emléken osztozunk, és életünk meghatározó állomásaihoz is nagyjából azonos ütemben érkezünk el. Így van ez gyermekeink születésével is, akik nagyon kis eltéréssel, gyakorlatilag ugyanakkor és ugyanolyan időzítéssel kopogtattak be hozzánk.

Hat gyermek, tizenkét láb, hét év tapasztalat...

Mindkét család három-három gyermeket nevel, két fiút és négy lányt. Nekik összesen tizenkét lábuk van, amelyekre immár több mint hét éve vásároljuk a különböző lábbeliket. Az első tipegőktől kezdve a számtalan szandálon, utcai cipőn és gumicsizmán át a bélelt téli bakancsokig bezárólag mindig gondos odafigyeléssel igyekeztünk választani. A legjobbat, a legszebbet és a leghasznosabbat akartuk a lábukra adni. Keresgéltünk, utánanéztünk, utána olvastunk, összehasonlítottunk, méricskéltünk, kérdeztünk, mérlegeltünk és döntöttünk. Méghozzá az esetek nagy részében helyesen, ezalatt pedig természetesen jókora tudásra és tapasztalatra tettünk szert.

A jó minőségű cipő nagy mértékben hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez.

Erre a tudásra és tapasztalatra épül ez a vállalkozás. Na meg persze a szilárd hitünkre, ami nélkül nem is érdemes belevágni egy ilyen kalandba. Sok mindenben hiszünk. Hiszünk például az angyalokban, hiszen hozzánk is leszállt már hat kisangyal. Hiszünk magunkban, hiszünk az ötleteinkben, a szorgalmunkban és a munkában. Hiszünk abban, hogy a jó minőségű cipő a lábra, a járásra és a tartásra gyakorolt hatásánál fogva jelentősen hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Hiszünk a személyes jelenlét hozzáadott értékében, ez az oka annak, hogy a beszerzéstől kezdve a marketingen át a csomagok feladásáig bezárólag mi csinálunk mindent.

Végezetül pedig hiszünk a sikerünkben, hiszen van egy óriási üzleti előnyünk: hat angyal, akik egyben az első számú tesztelőink.

Irány a bolt

A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.