Menu
Your Cart

Hiszünk az angyalokban

Az Angyali Cipők egy tipikus családi vállalkozás, pontosabban két család közös vállalkozása. Hosszú éve óta szoros baráti szálak fűznek össze bennünket, számtalan közös élményen, közös emléken osztozunk, és életünk meghatározó állomásaihoz is nagyjából azonos ütemben érkezünk el. Így van ez gyermekeink születésével is, akik nagyon kis eltéréssel, gyakorlatilag ugyanakkor és ugyanolyan időzítéssel kopogtattak be hozzánk.
A gyerekcipőbolt

Mindkét család három-három gyermeket nevel, két fiút és négy lányt. Nekik összesen tizenkét lábuk van, amelyekre immár tíz éve vásároljuk a különböző lábbeliket. Az első tipegőktől kezdve a számtalan szandálon, utcai cipőn és gumicsizmán át a bélelt téli bakancsokig bezárólag mindig gondos odafigyeléssel igyekeztünk választani. A legjobbat, a legszebbet és a leghasznosabbat akartuk a lábukra adni. Keresgéltünk, utánanéztünk, utána olvastunk, összehasonlítottunk, méricskéltünk, kérdeztünk, mérlegeltünk és döntöttünk. Méghozzá az esetek nagy részében helyesen, ezalatt pedig természetesen jókora tudásra és tapasztalatra tettünk szert.

Erre a tudásra és tapasztalatra épül a vállalkozás ezen része. Na meg persze a szilárd hitünkre, ami nélkül nem is érdemes belevágni egy ilyen kalandba. Sok mindenben hiszünk. Hiszünk például az angyalokban, hiszen hozzánk is leszállt már hat kisangyal. Hiszünk magunkban, hiszünk az ötleteinkben, a szorgalmunkban és a munkában. Hiszünk abban, hogy a jó minőségű cipő a lábra, a járásra és a tartásra gyakorolt hatásánál fogva jelentősen hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Hiszünk a személyes jelenlét hozzáadott értékében, ez az oka annak, hogy a beszerzéstől kezdve a marketingen át a csomagok feladásáig bezárólag mi csinálunk mindent.
A felnőtt cipőbolt

Nem sokkal a gyerekcipőbolt megnyitása után a hozzánk betérő anyukák, nagymamák, sőt, apukák részéről is egyre többször merült fel az az igény, hogy ne csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is árusítsunk minőségi cipőket. Sokszor előfordult, hogy a nagyobb méreteket a felnőttek vették meg maguknak az általunk forgalmazott gyerekcipő modellek közül.

Közel egy évvel az Angyali Cipők indulását követően megürült a szomszédos üzlethelyiség, amit égi jelként értelmeztünk. Rengeteg volt az érdeklődő, így nem volt időnk tanakodni, hogy belevágjunk-e vagy sem az új kalandba, ezért kibéreltük.

A kínálat kialakításakor több szempont vezérelt bennünket. Egyrészt filozófiánkká vált, hogy a fenntarthatóság jegyében – a szállítási távolságok csökkentése érdekében – csak magyar és európai gyártókkal dolgozzunk együtt. Adott volt az is, hogy a nálunk kapható gyerekmárkák felnőtt verzióival próbáljunk szerencsét. Az olasz IMAC cég Primigi gyerekmárkája már bizonyított minőségben és árban is, ezért az egyik választásunk a gyártó felnőtt változatára, az Igi&Co-ra esett. Hasonló a helyzet az osztrák Legero esetében is, amely a magas minőséget képviselő SuperFit felnőtt megfelelője.

Már a gyerekbolt indulásától kezdve kerestük, kutattuk a lehetséges magyar gyártókat és partnereket. Így kerülhetett elénk egy téli este a G&T sportcipők Facebook hirdetése, ami azonnal megragadta a figyelmünket. Két nap múlva már a cég tiszaföldvári telephelyén voltunk, öt nappal később pedig leadtuk a megrendelést az első kollekcióra.

A felnőtt üzletággal kapcsolatban a gyerekcipőkhöz hasonlóan ugyanúgy elmondható, hogy csak olyan modelleket forgalmazunk, amelyeket saját magunk is szívesen viselünk. Mindhárom felsorolt márkát szenvedélyesen szeretjük, termékeiket szívesen hordjuk, sőt, családtagjaink is előszeretettel választják ezeket, legyen szó nőkről vagy férfiakról, fiatalokról vagy az idősebb korosztályok tagjairól.

A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.