Menu
Your Cart

SZUNO

Szuno

Az Igazgyöngy Alapítványt és L.Ritók Nóra munkásságát szinte kivétel nélkül mindenki ismeri, vagy legalábbis hallott már róla bárhol, ahol mélyszegénységről, felzárkóztatásról, integrációról vagy oktatásról volt szó. Pontosan 10 éve indította útjára társadalmi vállalkozását, melynek célja, hogy munkahelyet teremtsen a határmenti zsákfaluban, Toldon, ezzel segítve az ott élőket. Ebből a kezdeményezésből alakult ki a Szuno, mely cigányul álmot jelent, és kézműves termékek készítésével és árusításával tartja fent magát. Ez a vállalkozás nem működhetne támogatók nélkül, és nem is juthatna el a nagyvárosokba akkor, ha nem segítenék őket magánemberek és cégek.

2021 szeptemberében jártunk Toldon és ismerkedtünk meg személyesen Nórival és a kollégáival. Az első perctől fogva természetes volt, hogy támogatjuk őket úgy, ahogy a lehetőségeink engedik. Így jött létre az az együttműködés, melynek keretében a budapesti boltunkban helyet adtunk a Szuno termékeknek, és a nálunk vásárolt alkotásokból befolyt összeget 100%-ban átadjuk az Igazgyöngy Alapítvány számára, az értékesítéssel kapcsolatos minden költséget mi állunk.

A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.