Menu
Your Cart

Szállítási feltételek

Az Angyali Cipők webáruházban megrendelt termékek átvételére háromféle lehetőség van:

  • futárszolgálat (GLS) segítségével házhoz szállítással,
  • FoxPost csomagküldési szolgáltatással,
  • budapesti (1122 Budapest, Városmajor utca 1/B) vagy budakeszi üzletünkben (2092, Budakeszi, Fő tér 3.) személyesen (a megrendelő vagy meghatalmazottja által).

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt mindenkori általános forgalmi adót, és bruttó 25 000 Ft vásárlási értékig a végösszeg magába foglalja a választott szállítás mód díját is. A szállítás bruttó 25 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

A bruttó 25 000 Ft alatti vásárlások esetén a szállítási költség:

  • futárszolgálattal (GLS): 1 490 Ft
  • FoxPost automatából automatába: 990 Ft
  • személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

A megrendelések feldolgozása az adott munkanapon 14:00 óráig történik. A 14 óra után leadott megrendelések feldolgozása a következő munkanapon kezdődik meg. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje a raktáron lévő termékek esetében a visszaigazolástól számított 2-5, de legfeljebb 10 munkanap (kiszállítási módtól függően). Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, külön értesítést küldünk.

Ha a megrendelt termék ellenértékét banki átutalással rendezi, a csomagot az összeg bankszámlánkon való jóváírását követő munkanapon indítjuk útjára (futárszolgálattal vagy csomagküldő szolgálattal). A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a megadott e-mail-címre továbbítjuk.

Fontos információ, hogy külön csomagolási költséget nem számolunk fel.

A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.