Menu
Your Cart

Podiart

Podiart

A Podiart Kft. 1994 óta foglalkozik lábbetegségek vizsgálatával és egyedi talpbetéttel történő kezelésével. Céljuk egy jól használható, gyógytalpbetét tervezésére is alkalmas rendszer létrehozása volt. Képessé váltak megállapítani a láb egyedi, de ugyanakkor tipikus elváltozásait, az elváltozás milyenségét. A diagnózis felállítása után pedig a problémának megfelelően tervezik és gyártják az egyedi, személyre szabott talpbetéteket.

Budapesti boltunkban elérhető a Podiart számítógépes talpvizsgálata, melyet követően lehetőség nyílik az egyedi talpbetét megrendelésére. A vizsgálat ingyenes, fájdalommentes és pár percet vesz igénybe.

A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.