Menu
Your Cart

Női cipők

Női cipők

Ha az Angyali Cipők női lábbelijeit vásárolod, nem kell többet választanod a minőség, a kényelem és a szépség között. Kínálatunkat prémium kategóriát képviselő európai és hazai gyártók palettájáról válogattuk. Nálunk egyedülálló módon olasz, osztrák és magyar dizájnerek műremekeit is megtalálhatod. Kínálatunkban egyaránt fellelhetők a hagyományos és egyszerűbb formák, valamint a merészebb és fiatalosabb stílusú modellek. Mindkét irányzat termékei kiváló választások lehetnek számodra, ha viseled őket, feldobják napodat. Bármelyik női cipő termékünket húzod lábadra, egyedivé varázsolod megjelenésedet.

Mélyen elköteleződtünk a bőr alapanyagok mellett: valamennyi női cipőnk kívül és belül is bőrből készült. Ez garancia a minőségre, a kényelemre, az eleganciára és a tartósságra. Különlegesség, hogy egyes modelljeink gondos előkészítő munka után kézzel készültek manufakturális gyártási folyamat keretében.

Az általunk forgalmazott márkák közül érdemes kiemelni az Igi&Co nevét. Modelljeit az IMAC, Olaszország egyik legnagyobb ruházati cége gyártja immár több mint négy évtizede. Érdekesség, hogy ők jegyzik a gyerekcipők között nagy népszerűségnek örvendő Primigi márkát, amelynek termékeit szintén forgalmazzuk. Az Igi&Co-t a magas minőségű kényelmi cipőket ötvözi az olasz stílussal. Modelljei rugalmasak, szinte súlytalanok, és a válogatott alapanyagoknak hála rendkívül jó szellőzést biztosítanak. Az elegáns, egyszerre divatos és kényelmes cipők kiváló viseletnek számítanak sétához, lazuláshoz, munkához, utazáshoz, de a formális eseményeken sem vallanak szégyent.

Másik kiemelt márkánk a Legero, amelynek gyerekcipő megfelelője, a Superfit már vásárlóinknak is bizonyította kiváló minőségét és remek tulajdonságait. Az osztrák cipőgyár a legmodernebb gyártási technológiák alkalmazásával állítja elő a habkönnyű, divatos, sportos és kényelmes női cipőket. A cég marketingosztálya szerint a Legero nem csupán egy cipő, hanem egy érzés. Azok a vásárlók, akik eddig felhúzták lábukra a márka termékeit, megerősítették, hogy ez nem csupán egy üres szlogen. A lábad egész egyszerűen meghálálja, ha Legeroban jársz. A magas minőség elsősorban a gondosan válogatott prémium alapanyagoknak, illetve a gyártási folyamat minden egyes fázisára jellemző odafigyelésnek és maximalizmusnak köszönhető.

Márkapalettánk egyik büszkesége a magyar G&T. A cég székhelye Martfűn, a hazai cipőgyártás hagyományos központjában található, ahol a régi cipőgyáros mesterek minden fortélyát ismerik a cipőkészítésnek. Ha kézbe veszel egy G&T női cipőt, azonnal érezni fogod a magas minőséget. A márka termékei Magyarországon készülnek, magyar dolgozók ügyes keze által. Nem tömegtermelésről van szó, mert a manufakturális gyártás nem állít elő tömegterméket, csak minőségi, egyedi darabokat. A G&T cipők tervezése és gyártása során a kényelem és a prémium érzés biztosítása a legfontosabb szempont. A modellekhez csak valódi bőröket használnak fel, semmilyen műbőrt vagy egyéb textíliát nem adnak hozzá a felsőrészhez, ami növeli az időtállóságot. Ezt a minőségi anyagválasztást csak a valódi prémium márkák tudják felvállalni, hiszen ez nagy költségekkel jár. A G&T modellek igényesek, elegánsak és vagányak. Munkához, sétához, kiránduláshoz és egyéb szabadidős tevékenységekhez egyaránt kiváló választásnak számítanak.

Minőség, kényelem, dizájn! - Az Angyali Cipők szlogenje minden kategóriára, így a cégünk által forgalmazott női cipő modellekre is igaz.

Gyártó: G&T Model: TRENDFULLWHITE-0-1
A G&T Trend Full White bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szüksége..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: Legero Model: 2-000910-5200
A LIMA modell szakít a Legero hagyományos, egyszerűbb formáival és merészebb, fiatalosabb megjelenésével feldobja a hétköznapokat. A vad, piros puha velúrbőr és a hozzá színben passzoló, szélesebb, textil cipőfűző igazán egyedivé varázsolja a viselőjét. A mindennapi viseletet segíti a teljesen bőr f..
26,990.00Ft
Nettó ár:21,251.97Ft
Gyártó: Legero Model: 2-009906-9100
A LIMA modell szakít a Legero hagyományos, egyszerűbb formáival, és merészebb, fiatalosabb megjelenésével feldobja a hétköznapokat. A fehér kígyómintás alapon színes foltokkal díszített bőr és a hozzá színben passzoló, szélesebb, textil cipőfűző igazán egyedivé varázsolja a viselőjét. A mindennapi v..
32,990.00Ft
Nettó ár:25,976.38Ft
Gyártó: Legero Model: 0-600820-2500
A TANARO világos szürke színű, fűzős, könnyű, velúr bőr felsőrészből készült csinos utcai félcipő. A mindennapi viseletet segíti a teljesen bőr felsőrész, az anatómiai kialakítású bőr talpbetét, és a könnyű, hajlékony mégis masszív fehér színű talprész. A Legero márkát már ismerhetik a Superfit rajo..
26,990.00Ft
Nettó ár:21,251.97Ft
Gyártó: Legero Model: 0-600818-8600
A TANARO egyedi égkék színű, fűzős, és a felvételt megkönnyítő cipzáras kivitelű, könnyű, velúr bőr felsőrészből készült csinos utcai félcipő. A mindennapi viseletet segíti a teljesen bőr felsőrész, az anatómiai kialakítású bőr talpbetét, és a könnyű, hajlékony mégis masszív fehér színű talprész.A L..
29,990.00Ft
Nettó ár:23,614.17Ft
Gyártó: Legero Model: 0-800820-0000
A TANARO fekete színű, fűzős, könnyű, velúr bőr felsőrészből készült csinos utcai félcipő. A mindennapi viseletet segíti a teljesen bőr felsőrész, az anatómiai kialakítású bőr talpbetét, és a könnyű, hajlékony mégis masszív szürke színű talprész. A Legero márkát már ismerhetik a Superfit rajongók. U..
26,990.00Ft
Nettó ár:21,251.97Ft
Gyártó: Legero Model: 2-000820-7310
A TANARO gyönyörű fenyő zöld színű, fűzős, könnyű, velúr bőr felsőrészből készült csinos utcai félcipő. A mindennapi viseletet segíti a teljesen bőr felsőrész, az anatómiai kialakítású bőr talpbetét, és a könnyű, hajlékony mégis masszív fehér színű talprész.A Legero márkát már ismerhetik a Superfit ..
26,990.00Ft
Nettó ár:21,251.97Ft
Gyártó: Legero Model: 2-009884-4100
A LUCCA beige színű balerina pille könnyű, velúr bőr felsőrészből készült csinos utcai cipő. A mindennapi viseletet segíti a teljesen bőr felsőrész, az anatómiai kialakítású bőr talpbetét, és a könnyű, hajlékony talprész. A Legero márkát már ismerhetik a Superfit rajongók. Ugyanaz a gyártó, ugyanaz ..
26,990.00Ft
Nettó ár:21,251.97Ft
Gyártó: Legero Model: 2-009884-8300
A LUCCA sötétkék színű balerina pille könnyű, velúr bőr felsőrészből készült csinos utcai cipő. A mindennapi viseletet segíti a teljesen bőr felsőrész, az anatómiai kialakítású bőr talpbetét, és a könnyű, hajlékony talprész. A Legero márkát már ismerhetik a Superfit rajongók. Ugyanaz a gyártó, ugyan..
26,990.00Ft
Nettó ár:21,251.97Ft
Gyártó: G&T Model: ALPFEHARANY-1-1
A G&T Alina – Fehér – Arany modell nappa bőrből készült, oldalán keskeny arany díszcsík töri meg a fehér szín homogén felületét, ami a sarokborítón is visszaköszön hangsúlyosabbá téve az elegáns megjelenést. Magasított, ultrakönnyű TR talp biztosítja a trendi kinézetet, kényelmet és a magas ..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: TRENDPLUSZBARACKVIRAG-0-1
A G&T Trend Plusz Barack Virág női bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha mintás valódi bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: TRENDROZE-0
A G&T Trend Rozé női bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szükséges ..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Tételek: 1 - 12 / 32 (3 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.