Menu
Your Cart

Tommy Hilfiger gyerekcipők

A több mint három évtizedes múltra visszatekintő, világhírű ruhamárka nem csak a felnőttekre koncentrál, hanem a fiatalabb korosztályokra is. Kínálatában ennek megfelelően megtalálhatók a gyerekcipők is, amelyek ugyanazt a magas minőséget képviselik és a már megszokott stílusjegyeket hordozzák magukon. A Tommy Hilfiger gyerekcipőkre és csizmákra letisztult formavilág, karakteres színek, prémium megjelenés és a hanyag elegancia jellemző.


Tommy Hilfiger fekete hálós bebújós edzőcipő
Kedvelt Akció -50 %
Gyártó: Tommy Hilfiger gyerekcipők Model: T3A5-03419-0702999
Fekete, hálós, extra könnyű bebújós edzőcipő a bokánál piros-fehér-kék TH logóval. Az exkluzív Tommy Hilfiger márka divatos gyerekcipői egyszerre követik a legújabb divatot és biztosítják a megfelelő kényelmet a gyermekek lábának. Széles méretválasztékának köszönhetően egészen kicsi kortól a nagyoki..
12,990 Ft 25,990 Ft
Nettó ár:10,228 Ft
Tommy Hilfiger lány fekete lakk alkalmi cipő masnis rátéttel
Kedvelt Akció -50 %
Gyártó: Tommy Hilfiger gyerekcipők Model: T3A3-30575-0774999
Gyönyörű lakkbőr balerina cipő, masnis rátéttel, diszkrét TH logóval. Az exkluzív Tommy Hilfiger márka divatos gyerekcipői egyszerre követik a legújabb divatot és biztosítják a megfelelő kényelmet a gyermekek lábának. Széles méretválasztékának köszönhetően egészen kicsi kortól a nagyokig, sőt még a ..
8,990 Ft 17,990 Ft
Nettó ár:7,079 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.