Menu
Your Cart

Superfit gyerekcipők

Az ausztriai Legero cipőgyár projektje, a Superfit az elmúlt évtizedekben Európa egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. Sikerük egyik titka az a hozzáállás, amit az alapítás óta hangoztatott jelmondat is jellemez: „A legjobb gyerekcipőket akarjuk gyártani”. Termékeiket a legmodernebb ortopédiai ismereteket felhasználva tervezik, a gyártáshoz pedig természetesen prémium alapanyagokat használnak (köztük elsőosztályú nubuk és nappa bőröket). A Superfit lábbeliket könnyedség, extra hajlékony talpak és tökéletes bokatartás jellemzi. Ezeket az egyszerre divatos, kényelmes és strapabíró modelleket kifejezetten aktív gyerekek számára tervezték.

A SuperFit gyerekcipők sikere

A Legero közel 70 éves tapasztalattal rendelkezik a gyerekcipők fejlesztésében és gyártásában, részben erre vezethető vissza, hogy Európában piacvezetőnek számít az ágazatban. Termékeit több mint 40 országban értékesítik, és a cég az öreg kontinensen kívül más földrészeken, például Ázsiában és Ausztráliában is erős hídfőállásokat épített ki. Sikerük, piaci pozíciójuk és globális terjeszkedésük ellenére még mindig családi vállalkozásként definiálják magukat, és mint ilyen, nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy a csecsemők, a kisgyermekek, a gyerekek és a tizenévesek számára megfelelő lábbeliket kapjanak. Olyanokat, amelyekben újra és újra örömüket lelik.

Az ortopéd orvosok ajánlásával

A minőséggel és a képviselt értékekkel kapcsolatos marketing szövegek a Superfit gyerekcipők esetében nem üres szólamok. Az osztrák cég az ilyen jellegű állításait szakértői véleményekkel és kutatási eredményekkel is igyekszik alátámasztani. Erre példa az a 2011-ben Németországban, Ausztriában és Svájcban lebonyolított felmérés, amelynek során 342 szakorvos és ortopéd orvos vette górcső alá a gyártó gyerekcipőit. Többek között olyan kritériumokat vettek figyelembe, mint a bokafogás, a saroktámasz, a talp rugalmassága, a megfelelő tapadási felület, a felhasznált anyagok minősége és a kivitelezés módja. A végeredmény meggyőző volt: a megkérdezett szakértők 98 százaléka a legjobb minősítést adta ezeknek a termékeknek, és egyértelműen javasolta azok viselését.

A Gore-Tex technológia

Ha Superfit, akkor mindenképpen szót kell ejteni a Gore-Tex technológiáról, mert ennek alkalmazásában az osztrák márka élen jár. A technológia alapja egy teflont tartalmazó különleges szövet, amelynek egyetlen négyzetcentiméterén hozzávetőlegesen 1,4 egymilliárd apró lyuk található. Ezek átmérője közel 20 ezerszer kisebb, mint egy vízcseppé, így nem eresztik át a vizet, a jóval csekélyebb átmérőjű levegő és vízgőzmolekulákat azonban igen. Ennek köszönhető, hogy a Gore-Tex szövettel vagy membránnal felszerelt gyerekcipők ultrakönnyűek, teljesen vízállók és kiválóan lélegeznek, vagyis akadálytalanul távozik belőlük a testmozgás miatt keletkező pára is.

Az Angyali Cipők kínálatának szinte valamennyi kategóriájában megtalálhatók a prémium minőségű Superfit lábbelik: szandálok, zárt cipők, benti cipők, magasszárú cipők, sportcipők, csizmák és az egyéb, zord időjárási körülmények között hordható modellek. Lányoknak és fiúknak egyaránt széles választékkal tudunk szolgálni. Az osztrák gyártó termékei 18-39 közötti mérettartományban kaphatók, ezért a szülők az első lépéseiket próbálgató csöppségektől kezdve egészen a tinédzserekig tudunk divatos modellek választani.

Superfit Husky fiú fekete kék  Gore-texes csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-809080-0000
Igazi nagyfiús csizma ez a vagány fekete színű, kék betétekkel és fényvisszaverővel díszített, teljesen vízálló és bélelt téli cipő. Rugalmas talppal és megerősített sarokrésszel rendelkezik a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő.  A Supe..
22,990.00Ft
Nettó ár:18,102.36Ft
Superfit Husky1 szürke hópelyhes lány csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000045-2010
Szürke színű, rózsaszín betétekkel és hópelyhekkel, valamint fényvisszaverővel díszített, teljesen vízálló, gyapjú béléses téli gyerekcsizma rugalmas talppal a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő.  A Superfit márka a tudatos szülők válas..
19,990.00Ft
Nettó ár:15,740.16Ft
Superfit Merida szürke rózsaszín Gore-texes lány magasszárú cipő
Új Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009184-2000
Szürke színű, rózsaszín betétekkel,ezüst pöttyökkel díszített, teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. A cipőfűző rugalmas gumi, a tépőzár erős tartást biztosít a bokának. Enyhén bélelt belsőrészének köszönhetően hűvösebb időben sem fog benne fázni a gyermek lába. Vise..
29,990.00Ft
Nettó ár:23,614.17Ft
Superfit Husky1  fekete narancssárga betétes Gore-texes fiú csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000047-0010
Fekete színű, élénk narancssárga betétekkel díszített, teljesen vízálló és bélelt téli gyerekcsizma rugalmas talppal a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő.  A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismerete..
19,990.00Ft
Nettó ár:15,740.16Ft
Superfit Sport5 szürke és zöld Gore-texes fiú sportcipő
Új Gore-tex® Utolsó pár
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 5-09239-20
Szürke színű, zöld betétekkel díszített, prémium minőségű, ultrakönnyű, vízálló gyerek sportcipő. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi al..
24,990.00Ft
Nettó ár:19,677.17Ft
Superfit EMILY sárga pillangó mintás lány szandál
Utolsó pár
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-606131-6000
Gyönyörű napsárga színű, ezüst és fehér pillangókkal díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, e..
19,990.00Ft
Nettó ár:15,740.16Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-600095-2500
Világos szürke, pink betétekkel és virág mintával díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra r..
15,990.00Ft
Nettó ár:12,590.55Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006126-9000
Ezüst színű, a szivárvány minden színében játszó, csillogós, apró szivecskékkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapan..
18,990.00Ft
Nettó ár:14,952.76Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-600036-2500
Szürke színű, sötét rózsaszín  betéttel díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és zárt orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmass..
16,490.00Ft
Nettó ár:12,984.25Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-600140-2500
Szürke színű, kék betétekkel díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és zárt orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, tökéletes bo..
16,490.00Ft
Nettó ár:12,984.25Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-609465-7000
Világoskék színű, élénk zöld velúr betétekkel és focilabdával díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könn..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Superfit EARTH fekete zöld betétes Gore-texes fiú magasszárú cipő
Új Kedvelt Gore-tex® Utolsó pár
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009059-0020
Fekete színű, kheki zöld betétekkel díszített, teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. Enyhén bélelt belsőrészének köszönhetően hűvösebb időben sem fog benne fázni a gyermek lába. Viselése hűvös és/vagy csapadékos időben, ősztől egészen az enyhe téli időig,  és ko..
24,490.00Ft
Nettó ár:19,283.46Ft
Tételek: 1 - 12 / 63 (6 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.