Menu
Your Cart

Superfit gyerekcipők

Az ausztriai Legero cipőgyár projektje, a Superfit az elmúlt évtizedekben Európa egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. Sikerük egyik titka az a hozzáállás, amit az alapítás óta hangoztatott jelmondat is jellemez: „A legjobb gyerekcipőket akarjuk gyártani”. Termékeiket a legmodernebb ortopédiai ismereteket felhasználva tervezik, a gyártáshoz pedig természetesen prémium alapanyagokat használnak (köztük elsőosztályú nubuk és nappa bőröket). A Superfit lábbeliket könnyedség, extra hajlékony talpak és tökéletes bokatartás jellemzi. Ezeket az egyszerre divatos, kényelmes és strapabíró modelleket kifejezetten aktív gyerekek számára tervezték.

A SuperFit gyerekcipők sikere

A Legero közel 70 éves tapasztalattal rendelkezik a gyerekcipők fejlesztésében és gyártásában, részben erre vezethető vissza, hogy Európában piacvezetőnek számít az ágazatban. Termékeit több mint 40 országban értékesítik, és a cég az öreg kontinensen kívül más földrészeken, például Ázsiában és Ausztráliában is erős hídfőállásokat épített ki. Sikerük, piaci pozíciójuk és globális terjeszkedésük ellenére még mindig családi vállalkozásként definiálják magukat, és mint ilyen, nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy a csecsemők, a kisgyermekek, a gyerekek és a tizenévesek számára megfelelő lábbeliket kapjanak. Olyanokat, amelyekben újra és újra örömüket lelik.

Az ortopéd orvosok ajánlásával

A minőséggel és a képviselt értékekkel kapcsolatos marketing szövegek a Superfit gyerekcipők esetében nem üres szólamok. Az osztrák cég az ilyen jellegű állításait szakértői véleményekkel és kutatási eredményekkel is igyekszik alátámasztani. Erre példa az a 2011-ben Németországban, Ausztriában és Svájcban lebonyolított felmérés, amelynek során 342 szakorvos és ortopéd orvos vette górcső alá a gyártó gyerekcipőit. Többek között olyan kritériumokat vettek figyelembe, mint a bokafogás, a saroktámasz, a talp rugalmassága, a megfelelő tapadási felület, a felhasznált anyagok minősége és a kivitelezés módja. A végeredmény meggyőző volt: a megkérdezett szakértők 98 százaléka a legjobb minősítést adta ezeknek a termékeknek, és egyértelműen javasolta azok viselését.

A Gore-Tex technológia

Ha Superfit, akkor mindenképpen szót kell ejteni a Gore-Tex technológiáról, mert ennek alkalmazásában az osztrák márka élen jár. A technológia alapja egy teflont tartalmazó különleges szövet, amelynek egyetlen négyzetcentiméterén hozzávetőlegesen 1,4 egymilliárd apró lyuk található. Ezek átmérője közel 20 ezerszer kisebb, mint egy vízcseppé, így nem eresztik át a vizet, a jóval csekélyebb átmérőjű levegő és vízgőzmolekulákat azonban igen. Ennek köszönhető, hogy a Gore-Tex szövettel vagy membránnal felszerelt gyerekcipők ultrakönnyűek, teljesen vízállók és kiválóan lélegeznek, vagyis akadálytalanul távozik belőlük a testmozgás miatt keletkező pára is.

Az Angyali Cipők kínálatának szinte valamennyi kategóriájában megtalálhatók a prémium minőségű Superfit lábbelik: szandálok, zárt cipők, benti cipők, magasszárú cipők, sportcipők, csizmák és az egyéb, zord időjárási körülmények között hordható modellek. Lányoknak és fiúknak egyaránt széles választékkal tudunk szolgálni. Az osztrák gyártó termékei 18-39 közötti mérettartományban kaphatók, ezért a szülők az első lépéseiket próbálgató csöppségektől kezdve egészen a tinédzserekig tudunk divatos modellek választani.

Superfit Glacier fiú sötétkék Gore-texes csizma
Kedvelt Téli vásár Gore-tex® -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009221-8000
Vagány sötétkék színű, teljesen vízálló és bélelt téli cipő. Rugalmas talppal és megerősített sarokrésszel rendelkezik a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő.  A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismere..
17,190 Ft 21,490 Ft
Nettó ár:13,535 Ft
Superfit Husky fiú sötétkék zöld és világoskék betétes Gore-texes csizma
Kedvelt Téli vásár Gore-tex® -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-809080-8000
Igazi nagyfiús csizma, akár kisfiúknak is, ez a vagány kék színű, zöld és világoskék betétekkel és fényvisszaverővel díszített, teljesen vízálló és bélelt téli cipő. Rugalmas talppal és megerősített sarokrésszel rendelkezik a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, m..
17,590 Ft 21,990 Ft
Nettó ár:13,850 Ft
Superfit Merida szürke rózsaszín Gore-texes lány magasszárú cipő
Téli vásár Gore-tex® -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009184-2000
Szürke színű, rózsaszín betétekkel,ezüst pöttyökkel díszített, teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. A cipőfűző rugalmas gumi, a tépőzár erős tartást biztosít a bokának. Enyhén bélelt belsőrészének köszönhetően hűvösebb időben sem fog benne fázni a gyermek lába. Vise..
23,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Superfit Husky1  fekete narancssárga betétes Gore-texes fiú csizma
Kedvelt Téli vásár Gore-tex® -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000047-0010
Fekete színű, élénk narancssárga betétekkel díszített, teljesen vízálló és bélelt téli gyerekcsizma rugalmas talppal a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő.  A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismerete..
15,990 Ft 19,990 Ft
Nettó ár:12,591 Ft
Superfit Sport5 szürke és zöld Gore-texes fiú sportcipő
Téli vásár Gore-tex® -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 5-09239-20
Szürke színű, zöld betétekkel díszített, prémium minőségű, ultrakönnyű, vízálló gyerek sportcipő. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi al..
19,990 Ft 24,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-600095-2500
Világos szürke, pink betétekkel és virág mintával díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra r..
15,990 Ft
Nettó ár:12,591 Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006126-9000
Ezüst színű, a szivárvány minden színében játszó, csillogós, apró szivecskékkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapan..
18,990 Ft
Nettó ár:14,953 Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-600036-2500
Szürke színű, sötét rózsaszín  betéttel díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és zárt orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmass..
16,490 Ft
Nettó ár:12,984 Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-600140-2500
Szürke színű, kék betétekkel díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és zárt orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, tökéletes bo..
16,490 Ft
Nettó ár:12,984 Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-609465-7000
Világoskék színű, élénk zöld velúr betétekkel és focilabdával díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könn..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Superfit EARTH fekete zöld betétes Gore-texes fiú magasszárú cipő
Kedvelt Téli vásár Gore-tex® -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009059-0020
Fekete színű, kheki zöld betétekkel díszített, teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. Enyhén bélelt belsőrészének köszönhetően hűvösebb időben sem fog benne fázni a gyermek lába. Viselése hűvös és/vagy csapadékos időben, ősztől egészen az enyhe téli időig,  és ko..
19,590 Ft 24,490 Ft
Nettó ár:15,425 Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-800113-2020
Divatos és kényelmes, szürke színű, unikornisos mintás, rózsaszín csattos és parafa talpú belül bőr lány papucs. Három csattal könnyen a lábfejre igazítható. Ergonómikus talpa kényelmes és megfelelő tartást biztosít a lábnak. Ez a modell kicsiktől a nagyokig nyári vagy benti kedvenc! A Superfit márk..
7,990 Ft
Nettó ár:6,291 Ft
Tételek: 1 - 12 / 53 (5 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.