Menu
Your Cart

Superfit gyerekcipők

Az ausztriai Legero cipőgyár projektje, a Superfit az elmúlt évtizedekben Európa egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. Sikerük egyik titka az a hozzáállás, amit az alapítás óta hangoztatott jelmondat is jellemez: „A legjobb gyerekcipőket akarjuk gyártani”. Termékeiket a legmodernebb ortopédiai ismereteket felhasználva tervezik, a gyártáshoz pedig természetesen prémium alapanyagokat használnak (köztük elsőosztályú nubuk és nappa bőröket). A Superfit lábbeliket könnyedség, extra hajlékony talpak és tökéletes bokatartás jellemzi. Ezeket az egyszerre divatos, kényelmes és strapabíró modelleket kifejezetten aktív gyerekek számára tervezték.

A SuperFit gyerekcipők sikere

A Legero közel 70 éves tapasztalattal rendelkezik a gyerekcipők fejlesztésében és gyártásában, részben erre vezethető vissza, hogy Európában piacvezetőnek számít az ágazatban. Termékeit több mint 40 országban értékesítik, és a cég az öreg kontinensen kívül más földrészeken, például Ázsiában és Ausztráliában is erős hídfőállásokat épített ki. Sikerük, piaci pozíciójuk és globális terjeszkedésük ellenére még mindig családi vállalkozásként definiálják magukat, és mint ilyen, nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy a csecsemők, a kisgyermekek, a gyerekek és a tizenévesek számára megfelelő lábbeliket kapjanak. Olyanokat, amelyekben újra és újra örömüket lelik.

Az ortopéd orvosok ajánlásával

A minőséggel és a képviselt értékekkel kapcsolatos marketing szövegek a Superfit gyerekcipők esetében nem üres szólamok. Az osztrák cég az ilyen jellegű állításait szakértői véleményekkel és kutatási eredményekkel is igyekszik alátámasztani. Erre példa az a 2011-ben Németországban, Ausztriában és Svájcban lebonyolított felmérés, amelynek során 342 szakorvos és ortopéd orvos vette górcső alá a gyártó gyerekcipőit. Többek között olyan kritériumokat vettek figyelembe, mint a bokafogás, a saroktámasz, a talp rugalmassága, a megfelelő tapadási felület, a felhasznált anyagok minősége és a kivitelezés módja. A végeredmény meggyőző volt: a megkérdezett szakértők 98 százaléka a legjobb minősítést adta ezeknek a termékeknek, és egyértelműen javasolta azok viselését.

A Gore-Tex technológia

Ha Superfit, akkor mindenképpen szót kell ejteni a Gore-Tex technológiáról, mert ennek alkalmazásában az osztrák márka élen jár. A technológia alapja egy teflont tartalmazó különleges szövet, amelynek egyetlen négyzetcentiméterén hozzávetőlegesen 1,4 egymilliárd apró lyuk található. Ezek átmérője közel 20 ezerszer kisebb, mint egy vízcseppé, így nem eresztik át a vizet, a jóval csekélyebb átmérőjű levegő és vízgőzmolekulákat azonban igen. Ennek köszönhető, hogy a Gore-Tex szövettel vagy membránnal felszerelt gyerekcipők ultrakönnyűek, teljesen vízállók és kiválóan lélegeznek, vagyis akadálytalanul távozik belőlük a testmozgás miatt keletkező pára is.

Az Angyali Cipők kínálatának szinte valamennyi kategóriájában megtalálhatók a prémium minőségű Superfit lábbelik: szandálok, zárt cipők, benti cipők, magasszárú cipők, sportcipők, csizmák és az egyéb, zord időjárási körülmények között hordható modellek. Lányoknak és fiúknak egyaránt széles választékkal tudunk szolgálni. Az osztrák gyártó termékei 18-39 közötti mérettartományban kaphatók, ezért a szülők az első lépéseiket próbálgató csöppségektől kezdve egészen a tinédzserekig tudunk divatos modellek választani.


Superfit Papageno kék bézs macifejes fiú puhatalpú cipő
Új Akció +VIOS -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006227-8000
Kék színű, bézs macifejjel díszített, kívül-belül bőr kisfiú puhatalpú cipő. Csúszásmentes talpa tökéletes tapadást biztosít az első lépésekhez.  A VIOS egyet jelent a fenntarthatósággal. Környezetbarát, Európából származó, megújuló nyersanyagokat használnak e termékcsalád gyártásához.A Superfi..
11,190 Ft 13,990 Ft
Nettó ár:8,811 Ft
Superfit Papageno rózsaszín csillagos velúrbőr lány puhatalpú cipő
Új Akció +VIOS -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006228-5500
Rózsaszín, csillaggal díszített, kívül-belül bőr kislány puhatalpú cipő. Csúszásmentes talpa tökéletes tapadást biztosít az első lépésekhez.  A VIOS egyet jelent a fenntarthatósággal. Környezetbarát, Európából származó, megújuló nyersanyagokat használnak e termékcsalád gyártásához.A Superfit má..
9,590 Ft 11,990 Ft
Nettó ár:7,551 Ft
Superfit Fussbettpantoffel szürke rózsaszín lány papucs
Új Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-800111-2070
Divatos és kényelmes, szürke és rózsaszín, nyári mintákkal díszített, két csatos, parafa talpú, belül bőr, lány papucs. Két csattal könnyen a lábfejre igazítható. Ergonómikus talpa kényelmes és megfelelő tartást biztosít a lábnak. Ez a modell kicsiktől a nagyokig nyári vagy benti kedvenc!  ..
7,990 Ft 9,990 Ft
Nettó ár:6,291 Ft
Superfit Papageno barna macifejes fiú puhatalpú cipő
Új Akció +VIOS -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006227-3000
Barna színű, macifejjel díszített, kívül-belül bőr kisfiú puhatalpú cipő. Csúszásmentes talpa tökéletes tapadást biztosít az első lépésekhez.  A VIOS egyet jelent a fenntarthatósággal. Környezetbarát, Európából származó, megújuló nyersanyagokat használnak e termékcsalád gyártásához.A Superfit m..
11,190 Ft 13,990 Ft
Nettó ár:8,811 Ft
Superfit Sunny világos rózsaszín virágos lány szandál
Új Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-606127-8500
 Világos rózsaszín, rózsaszín betétekkel és virágokkal díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnye..
14,790 Ft 18,490 Ft
Nettó ár:11,646 Ft
Superfit EMILY szürke rózsaszín hologrammos szívecske mintás lány szandál
Új Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006133-2500
Szürke  színű, rózsaszín és hologrammos szívecskékkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyed..
17,590 Ft 21,990 Ft
Nettó ár:13,850 Ft
Superfit Mike 3.0 sötétkék pók mintás fiú szandál
Kedvelt Akció -30 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009467-8000
Sötétkék színű, világoskék betétekkel és pók mintával díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, ..
13,990 Ft 19,990 Ft
Nettó ár:11,016 Ft
Superfit Sunny mályva színű szivecskés lány szandál
Új Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006126-5510
Mályva színű, szivecskékkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, tökélet..
15,990 Ft 19,990 Ft
Nettó ár:12,591 Ft
Superfit Sunny kék rózsaszín betétes virágos lány szandál
Új Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-606127-8020
Kék színű, rózsaszín betétekkel és virágokkal díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra ru..
14,790 Ft 18,490 Ft
Nettó ár:11,646 Ft
Superfit SPARKLE ROSE GOLD ÁLLATMINTÁS LÁNY SZANDÁL
Új Kedvelt Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-609004-9900
Rose gold, állatmintás, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, tökéletes bokatartás.A..
14,790 Ft 18,490 Ft
Nettó ár:11,646 Ft
Superfit Bumblebee kék fiú zárt szandál
Új Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000394-8000
Sötétkék színű, két tépőzárral ellátott, nubuk és velúrbőr kombinációjával készült, prémium minőségű, zárt kérgű és zárt orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies..
15,990 Ft 19,990 Ft
Nettó ár:12,591 Ft
Superfit FANNI szürke pink zárt orrú kislány szandál
Akció -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-600036-2500
Szürke színű, sötét rózsaszín  betéttel díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és zárt orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmass..
14,790 Ft 18,490 Ft
Nettó ár:11,646 Ft
Tételek: 1 - 12 / 91 (8 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.