Menu
Your Cart

Superfit gyerekcipők

Az ausztriai Legero cipőgyár projektje, a Superfit az elmúlt évtizedekben Európa egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. Sikerük egyik titka az a hozzáállás, amit az alapítás óta hangoztatott jelmondat is jellemez: „A legjobb gyerekcipőket akarjuk gyártani”. Termékeiket a legmodernebb ortopédiai ismereteket felhasználva tervezik, a gyártáshoz pedig természetesen prémium alapanyagokat használnak (köztük elsőosztályú nubuk és nappa bőröket). A Superfit lábbeliket könnyedség, extra hajlékony talpak és tökéletes bokatartás jellemzi. Ezeket az egyszerre divatos, kényelmes és strapabíró modelleket kifejezetten aktív gyerekek számára tervezték.

A Legero közel 70 éves tapasztalattal rendelkezik a gyerekcipők fejlesztésében és gyártásában, részben erre vezethető vissza, hogy Európában piacvezetőnek számít az ágazatban. Termékeit több mint 40 országban értékesítik, és a cég az öreg kontinensen kívül más földrészeken, például Ázsiában és Ausztráliában is erős hídfőállásokat épített ki. Sikerük, piaci pozíciójuk és globális terjeszkedésük ellenére még mindig családi vállalkozásként definiálják magukat, és mint ilyen, nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy a csecsemők, a kisgyermekek, a gyerekek és a tizenévesek számára megfelelő lábbeliket kapjanak. Olyanokat, amelyekben újra és újra örömüket lelik.

A minőséggel és a képviselt értékekkel kapcsolatos marketing szövegek a Superfit gyerekcipők esetében nem üres szólamok. Az osztrák cég az ilyen jellegű állításait szakértői véleményekkel és kutatási eredményekkel is igyekszik alátámasztani. Erre példa az a 2011-ben Németországban, Ausztriában és Svájcban lebonyolított felmérés, amelynek során 342 szakorvos és ortopéd orvos vette górcső alá a gyártó gyerekcipőit. Többek között olyan kritériumokat vettek figyelembe, mint a bokafogás, a saroktámasz, a talp rugalmassága, a megfelelő tapadási felület, a felhasznált anyagok minősége és a kivitelezés módja. A végeredmény meggyőző volt: a megkérdezett szakértők 98 százaléka a legjobb minősítést adta ezeknek a termékeknek, és egyértelműen javasolta azok viselését.

Az Angyali Cipők kínálatának szinte valamennyi kategóriájában megtalálhatók a prémium minőségű Superfit lábbelik: szandálok, zárt cipők, benti cipők, magasszárú cipők, sportcipők, csizmák és az egyéb, zord időjárási körülmények között hordható modellek. Lányoknak és fiúknak egyaránt széles választékkal tudunk szolgálni. Az osztrák gyártó termékei 18-39 közötti mérettartományban kaphatók, ezért a szülők az első lépéseiket próbálgató csöppségektől kezdve egészen a tinédzserekig tudunk divatos modellek választani.

Ha Superfit, akkor mindenképpen szót kell ejteni a Gore-Tex technológiáról, mert ennek alkalmazásában az osztrák márka élen jár. A technológia alapja egy teflont tartalmazó különleges szövet, amelynek egyetlen négyzetcentiméterén hozzávetőlegesen 1,4 egymilliárd apró lyuk található. Ezek átmérője közel 20 ezerszer kisebb, mint egy vízcseppé, így nem eresztik át a vizet, a jóval csekélyebb átmérőjű levegő és vízgőzmolekulákat azonban igen. Ennek köszönhető, hogy a Gore-Tex szövettel vagy membránnal felszerelt gyerekcipők ultrakönnyűek, teljesen vízállók és kiválóan lélegeznek, vagyis akadálytalanul távozik belőlük a testmozgás miatt keletkező pára is.

Superfit EARTH fekete zöld betétes Gore-texes fiú magasszárú cipő
Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009059-0020
Fekete színű, kheki zöld betétekkel díszített, teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. Enyhén bélelt belsőrészének köszönhetően hűvösebb időben sem fog benne fázni a gyermek lába. Viselése hűvös és/vagy csapadékos időben, ősztől egészen az enyhe téli időig,  és ko..
24,490.00Ft
Nettó ár:19,283.46Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-800113-2020
Divatos és kényelmes, szürke színű, unikornisos mintás, rózsaszín csattos és parafa talpú belül bőr lány papucs. Két csattal könnyen a lábfejre igazítható. Ergonómikus talpa kényelmes és megfelelő tartást biztosít a lábnak. Ez a modell kicsiktől a nagyokig nyári vagy benti kedvenc! A Superfit márka ..
7,990.00Ft
Nettó ár:6,291.34Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-800111-2040
Divatos és kényelmes, szürke színű, focilabda mintás, sárga csattos és parafa talpú fiú belül bőr papucs. Két csattal könnyen a lábfejre igazítható. Ergonómikus talpa kényelmes és megfelelő tartást biztosít a lábnak. Ez a modell kicsiktől a nagyokig nyári vagy benti kedvenc! A Superfit márka a tudat..
7,990.00Ft
Nettó ár:6,291.34Ft
Superfit Heaven bordó csillag mintás Gore-texes lány magasszárú cipő
Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006499-5010
Bordó színű, rózsaszín fűzős, csillag mintával díszített, teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. A cipőfűzővel a lábfej szélességéhez igazítható a cipő mérete, majd a cipzár segítségével lehet fel- és levenni a mindennapokban. Enyhén bélelt belsőrészének köszö..
24,490.00Ft
Nettó ár:19,283.46Ft
Superfit Ulli kék szürke betétes Gore-texes fiú magasszárú cipő
Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009434-8010
Sötétkék színű, szürke betétekkel díszített, teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. Enyhén bélelt belsőrészének köszönhetően hűvösebb időben sem fog benne fázni a gyermek lába. Viselése hűvös és/vagy csapadékos időben, ősztől egészen az enyhe téli időig,  és kora..
19,990.00Ft
Nettó ár:15,740.16Ft
Superfit Starlight bordó csillogós Gore-Texes lány magasszzárú cipő
Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006441-5000
Csillogó bordó színű teljesen vízálló átmeneti bokacipő rugalmas talppal a stabil járásért. Enyhén bélelt belsőrészének köszönhetően hűvösebb időben sem fog benne fázni a gyermek lába. Viselése hűvös és/vagy csapadékos időben, ősztől egészen az enyhe téli időig,  és kora tavasszal, 0-15 C fok k..
21,490.00Ft
Nettó ár:16,921.26Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-600100-8000
Fekete színű, kék velúr betétekkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, ..
20,990.00Ft
Nettó ár:16,527.56Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-606128-8000
Sötétkék színű, csillogós, rózsaszín betétekkel és virágokkal díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könn..
18,990.00Ft
Nettó ár:14,952.76Ft
Superfit FLOW  sötétkék zöld betétes kisfiú szandál
Új Kedvelt
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000031-8000
Sötétkék színű, zöld betétekkel díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, tökéle..
15,990.00Ft
Nettó ár:12,590.55Ft
Superfit EMILY kék rózsaszín szívecske mintás lány szandál
Új Kedvelt
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006133-8000
Farmerkék  színű, rózsaszín és ezüst szivárványos szívecskékkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légi..
19,990.00Ft
Nettó ár:15,740.16Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-606182-8000
Sötétkék színű, fekete betétekkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, t..
16,990.00Ft
Nettó ár:13,377.95Ft
Superfit FUSSBETTPANTOFF  sárga parafatalpú lány szandál
Új Kedvelt
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000123-6000
Stílusos és kényelmes, sárga színű, parafa talpú, lány bőr szandál. Két tépőzárral könnyen a lábfejre igazítható. Ergonómikus talpa kényelmes és megfelelő tartást biztosít a lábnak. Ez a modell kicsiktől a nagyokig nyári kedvenc! A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédia..
13,990.00Ft
Nettó ár:11,015.75Ft
Tételek: 1 - 12 / 55 (5 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.