Menu
Your Cart

Stitch & Walk gyerekcipők

A D.D.Step junior lányoknak és fiúknak bevezetett új márkája. Funkcionális, innovatív kialakítású, könnyű talpszerkezetű, laza és trendi modellek tartoznak kínálatába. Olyan gyerekcipők, amelyek jól illeszkednek viselőjük lábára, ezzel megfelelő tartást biztosítanak. A Stitch & Walk modellek a növekvő lábak természetes mozgásával hajlanak, így segítik a gyerekeket, hogy minden lépésben megtalálják a kényelmet és a természetet.

Stitch & walk fekete lakkbőr lány bakancs szegecsekkel
Leárazott termékek -30 %
Gyártó: Stitch & Walk gyerekcipők Model: 052-746C
A D.D.Step junioroknak készült márkája a Stitch & Walk. Fekete színű, lakkbőr félcipő a hátulján szegecsekkel díszített, két tépőzárral és enyhe béléssel. Talpbetéte harántemelés nélküli kivehető. A talpa természetes gumiból, készül, így biztosítja a megfelelő tapadást ugyanakkor a kellő rugalma..
10,490.00Ft 14,990.00Ft
Nettó ár:8,259.84Ft
Stitch & Walk pink színű unikornisos Mommy & Me junior lány cipő
Leárazott termékek Utolsó pár -50 %
Gyártó: Stitch & Walk gyerekcipők Model: 052-705A
A D.D.Step junioroknak és bevállalós anyukáknak készült márkája a Stitch & Walk. Kívül-belül bőr, metál rózsaszínű, unikornis mintájú átmeneti félcipő fűzővel. Talpbetéte harántemelés nélküli kivehető. A talpa természetes gumiból, készül, így biztosítja a megfelelő tapadást ugyanakkor a kellő ru..
6,745.00Ft 13,490.00Ft
Nettó ár:5,311.02Ft
Stitch & Walk ezüst színű unikornisos Mommy & Me junior lány cipő
Leárazott termékek Utolsó pár -50 %
Gyártó: Stitch & Walk gyerekcipők Model: 052-705
A D.D.Step junioroknak és bevállalós anyukáknak készült márkája a Stitch & Walk. Kívül-belül bőr, ezüst színű, unikornis mintájú átmeneti félcipő fűzővel. Talpbetéte harántemelés nélküli kivehető. A talpa természetes gumiból, készül, így biztosítja a megfelelő tapadást ugyanakkor a kellő rugalma..
6,745.00Ft 13,490.00Ft
Nettó ár:5,311.02Ft
Stitch & Walk szürke fényvisszaverős fiú sneaker
Leárazott termékek Utolsó pár -50 %
Gyártó: Stitch & Walk gyerekcipők Model: 052-577
A D.D.Step junioroknak készült márkája a Stitch & Walk. Kívül-belül bőr, szürke színű, fényvisszaverős átmeneti félcipő fűzővel. Talpbetéte harántemelés nélküli kivehető. A talpa természetes gumiból, készül, így biztosítja a megfelelő tapadást ugyanakkor a kellő rugalmasságot a láb védelméhez és..
6,745.00Ft 13,490.00Ft
Nettó ár:5,311.02Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.