Menu
Your Cart

Richter gyerekcipők

A Superfit mellett a Richter az osztrák gyerekcipő-ipar másik zászlóshajója. Egy igazi sikertörténetről van szó, ami Ausztriából indult, Európában folytatódott, majd végül az egész világ megismerte. A siker egyik összetevője az évszázados tapasztalat. Bármilyen hihetetlen, de a Richter gyakorlatilag 1893 óta gyárt gyerekcipőket, ezzel Európa legrégebbi ilyen vállalata. Ez a közel 130 éves történet bővelkedik eredményekben és kiemelkedő mérföldkövekben. A cég nevéhez számos innováció és technológiai újítás fűződik, amelyeket nem egy esetben úttörőként vezetett be a piacion.

A prémium minőségű Richter gyerekcipők Magyarországon is hamar népszerűvé váltak nem csak a szülők, de a gyerekek körében is. A márka három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉNY. A cég modelljeit úgy tervezik, hogy ne csak szépek és vonzóak legyenek, de feleljenek meg korunk magas igényeinek, és lássák el azokat a funkciókat, amiket egy gyerekcipőtől elvárunk.

A Richter cipők tervezése közben az egyik legfontosabb szempont, hogy azok tökéletesen megfeleljenek a gyereklábak anatómiájának. A cég termékei természetes rugalmasságot biztosítanak járás közben, talpuk hajlékony, száruk pedig megfelelően tartja a kicsik bokáját. Ezek a tulajdonságok garantálják a formálódó gyereklábak biztonságát és egészséges fejlődését.

Részben ezt célt szolgálják azok a válogatott, minőségi alapanyagok is, amelyeket a cég a gyártás során felhasznál. A lábbelik felsőrésze prémium bőrből készül, a bélés pedig olyan modern anyagokból, amelyek fejedelmi kényelmet biztosítanak és kiválóan szellőznek. Az osztrák gyártó anyagválasztása emellett az időtállóságot is támogatja. Az örökmozgó gyerekek ugyanis sokszor nem óvják lábbelijüket és nem rendeltetésszerűen használják azokat, ezért rugalmasság és a strapabíróság a gyerekcipők esetében különös fontossággal bír. Ennek a feltételnek ezek a termékek tökéletesen eleget tesznek.

Az Angyali Cipők palettájának szinte valamennyi kategóriájában szerepelnek Richter gyerekcipők: szandálok, sportcipők, első lépés cipők, balerina cipők, vászoncipők, csizmák és bakancsok. Lányoknak és fiúknak is egyaránt tudunk széles választékkal szolgálni, az elérhető modellek számát folyamatosan bővítjük. Az osztrák gyártó termékei 17-40 közötti mérettartományban kaphatók, ezért a szülők az első lépéseikkel kísérletező apróságok, a kis- és nagy kamaszok, sőt, a tinédzser éveikben járó fiatalok számára is találhatnak nálunk megfelelő termékeket.

Ami a Superfit esetében a Gore-Tex, az a Richternél a Sympatex és a Richtex. A két elnevezés két technológiát, két olyan membránt takar, amelyek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a híres Gore-Tex: teljesen vízállóvá és egyben jól szellőzővé teszik a velük felszerelt cipőket. Ezek a mikroszintű textilszerkezetek azt is biztosítják, hogy a hő megmaradjon a cipőben, és a gyerekek lábát még zord időjárási körülmények között is biztonságos melegben tudhatjuk.

Szót kell ejteni még a Richter izgalmas fejlesztéséről, a FitMi rendszerről is. Az ezzel a technológiával felszerelt modelleknél könnyen és egyszerűen kivehető a talpbetét, ami azt a célt szolgálja, hogy a cipőt a lábfej növekedéséhez igazíthassuk. Ez azt jelenti, hogy egy lábbelinél tulajdonképpen két méretet, két bőséget is használhatunk.

Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2100 2112 6302
Szürke színű kék és narancssárga betéttel díszített, klasszikus két csattos és egy tépőzáras kisfiú szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalmat..
16,490.00Ft
Nettó ár:12,984.25Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2100 2111 6301
Szürke és rózsaszín, csillogó virággal díszített, klasszikus két csattos és egy tépőzáras kislány  szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három foga..
16,490.00Ft
Nettó ár:12,984.25Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 4652 2131 9900
Igazi nagylányos, Martens bakancs fazonú, fekete színű, belül cipzáros, kívül gumis boka fölé érő vagány lány bőrcsizma. Belül filc béléses, vastag thermo gumitalppal ellátott, így a hidegebb napokra is megfelelő viselet.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉNY. A Richter ..
25,990.00Ft
Nettó ár:20,464.57Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 4650 2141 8920
Igazán különleges sárga színű, kígyóbőr mintázatú, Martens bakancs fazonú, nappa bőrből készült lány fűzős és cipzáros bakancs.  A cipőfűzővel a lábfej szélességéhez igazítható a cipő mérete, majd a cipzár segítségével lehet fel- és levenni a mindennapokban. Belül filc béléses, vastag thermo gu..
22,490.00Ft
Nettó ár:17,708.66Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 4651 2131 9900
Vagány, Martens bakancs fazonú, fekete színű, nappa bőrből készült lány fűzős és cipzáros bakancs.  A cipőfűzővel a lábfej szélességéhez igazítható a cipő mérete, majd a cipzár segítségével lehet fel- és levenni a mindennapokban. Belül filc béléses, vastag thermo gumitalppal ellátott,..
26,990.00Ft
Nettó ár:21,251.97Ft
Richter Anna rózsaszín Rich-texes lány bőr csizma
Új Richtex®
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 4750 2111 1300
Fukszia színű barna varrással díszített, hydrovelour bőr lányka csizma. A nedvesség elleni védelmet és a szellőzést a RichTex membrán biztosítja. A cipő 100%-ig vízálló és szélálló, a láb mégis szabadon lélegzik benne, így érhető el a magas komfortérzet.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIV..
23,990.00Ft
Nettó ár:18,889.76Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 0403 2111 7801
Sötétkék színű, sötét rózsaszín betétekkel és csillogó cicával díszített, velúrbőr bokacipő thermogumi talppal. Ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, növényi cserzett bőr, "antischock" talpbetét, valamint a Richter által kifejlesztett roll-off talp támogatja a gyermekek lábának egészséges fej..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 6202 2111 7201
Sötétkék színű, narancs és kheki zöld betétekkel, kheki gumi sfűzővel díszített, enyhén bélelt átmeneti, bőr  magasszárú cipő thermogumi talppal. A nedvesség elleni védelmet és a szellőzést a Richtex membrán biztosítja. A cipő 100%-ig vízálló és szélálló, a láb mégis szabadon lélegzik benne, íg..
23,490.00Ft
Nettó ár:18,496.06Ft
Richter Flora sötétkék csillagos Richtexes lány magasszárú cipő
Új Kedvelt Richtex®
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 3704 2111 7201
Sötétkék színű, ezüst szálakkal és rózsaszín-ezüst csillaggal díszített, enyhén bélelt átmeneti, bőr  magasszárú cipő thermogumi talppal. A nedvesség elleni védelmet és a szellőzést a Richtex membrán biztosítja. A cipő 100%-ig vízálló és szélálló, a láb mégis szabadon lélegzik benne, így érhető..
23,490.00Ft
Nettó ár:18,496.06Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 9201 2194 3601
Sötét rózsaszín, filc anyagú, cica mintás lány benti cipő thermogumi talppal. Ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, valamint a Richter által kifejlesztett roll-off talp támogatja a gyermekek lábának egészséges fejlődését. Utcai viseletre nem alkalmas!A Richter márkanév három fogalmat egyesít:..
10,990.00Ft
Nettó ár:8,653.54Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 9201 2191 7200
Sötétkék filc anyagú, róka mintás fiú  benti cipő thermogumi talppal. Ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, valamint a Richter által kifejlesztett roll-off talp támogatja a gyermekek lábának egészséges fejlődését. Utcai viseletre nem alkalmas!A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DI..
10,990.00Ft
Nettó ár:8,653.54Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 0403 2112 6401
Grafit színű, mustársárga betétekkel és repülő motívummal díszített, velúrbőr bokacipő thermogumi talppal. Ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, növényi cserzett bőr, "antischock" talpbetét, valamint a Richter által kifejlesztett roll-off talp támogatja a gyermekek lábának egészséges fejlődés..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Tételek: 1 - 12 / 41 (4 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.