Menu
Your Cart

Richter gyerekcipők

A Superfit mellett a Richter az osztrák gyerekcipő-ipar másik zászlóshajója. Egy igazi sikertörténetről van szó, ami Ausztriából indult, Európában folytatódott, majd végül az egész világ megismerte. A siker egyik összetevője az évszázados tapasztalat. Bármilyen hihetetlen, de a Richter gyakorlatilag 1893 óta gyárt gyerekcipőket, ezzel Európa legrégebbi ilyen vállalata. Ez a közel 130 éves történet bővelkedik eredményekben és kiemelkedő mérföldkövekben. A cég nevéhez számos innováció és technológiai újítás fűződik, amelyeket nem egy esetben úttörőként vezetett be a piacion.

A prémium minőségű Richter gyerekcipők Magyarországon is hamar népszerűvé váltak nem csak a szülők, de a gyerekek körében is. A márka három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉNY. A cég modelljeit úgy tervezik, hogy ne csak szépek és vonzóak legyenek, de feleljenek meg korunk magas igényeinek, és lássák el azokat a funkciókat, amiket egy gyerekcipőtől elvárunk.

A Richter cipők tervezése közben az egyik legfontosabb szempont, hogy azok tökéletesen megfeleljenek a gyereklábak anatómiájának. A cég termékei természetes rugalmasságot biztosítanak járás közben, talpuk hajlékony, száruk pedig megfelelően tartja a kicsik bokáját. Ezek a tulajdonságok garantálják a formálódó gyereklábak biztonságát és egészséges fejlődését.

Részben ezt célt szolgálják azok a válogatott, minőségi alapanyagok is, amelyeket a cég a gyártás során felhasznál. A lábbelik felsőrésze prémium bőrből készül, a bélés pedig olyan modern anyagokból, amelyek fejedelmi kényelmet biztosítanak és kiválóan szellőznek. Az osztrák gyártó anyagválasztása emellett az időtállóságot is támogatja. Az örökmozgó gyerekek ugyanis sokszor nem óvják lábbelijüket és nem rendeltetésszerűen használják azokat, ezért rugalmasság és a strapabíróság a gyerekcipők esetében különös fontossággal bír. Ennek a feltételnek ezek a termékek tökéletesen eleget tesznek.

Az Angyali Cipők palettájának szinte valamennyi kategóriájában szerepelnek Richter gyerekcipők: szandálok, sportcipők, első lépés cipők, balerina cipők, vászoncipők, csizmák és bakancsok. Lányoknak és fiúknak is egyaránt tudunk széles választékkal szolgálni, az elérhető modellek számát folyamatosan bővítjük. Az osztrák gyártó termékei 17-40 közötti mérettartományban kaphatók, ezért a szülők az első lépéseikkel kísérletező apróságok, a kis- és nagy kamaszok, sőt, a tinédzser éveikben járó fiatalok számára is találhatnak nálunk megfelelő termékeket.

Ami a Superfit esetében a Gore-Tex, az a Richternél a Sympatex és a Richtex. A két elnevezés két technológiát, két olyan membránt takar, amelyek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a híres Gore-Tex: teljesen vízállóvá és egyben jól szellőzővé teszik a velük felszerelt cipőket. Ezek a mikroszintű textilszerkezetek azt is biztosítják, hogy a hő megmaradjon a cipőben, és a gyerekek lábát még zord időjárási körülmények között is biztonságos melegben tudhatjuk.

Szót kell ejteni még a Richter izgalmas fejlesztéséről, a FitMi rendszerről is. Az ezzel a technológiával felszerelt modelleknél könnyen és egyszerűen kivehető a talpbetét, ami azt a célt szolgálja, hogy a cipőt a lábfej növekedéséhez igazíthassuk. Ez azt jelenti, hogy egy lábbelinél tulajdonképpen két méretet, két bőséget is használhatunk.


Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2851 3111 3311
Rózsaszín, világos rózsaszín, klasszikus két csatos és egy tépőzáras lány zárt szandál. Az orrán és a sarkán is zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCI..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 0601 3152 7000
Kék színű, zöld betétekkel díszített, tépőzáras fiú zárt cipő. Ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, növényi cserzett bőr, "antischock" talpbetét, valamint a Richter által kifejlesztett roll-off talp támogatja a gyermekek lábának egészséges fejlődését.A Richter márkanév három fogalmat egyesít..
19,490 Ft
Nettó ár:15,346 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2805 3111 1831
Szürke színű, zöld és narancssárga betétekkel, valamint varrásokkal díszített, klasszikus két csatos és egy tépőzáras fiú szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter m..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2805 3112 1832
Szürke színű, kék és sárga betétekkel, valamint varrásokkal díszített, klasszikus két csatos és egy tépőzáras fiú szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév ..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2856 3111 1211
Rózsaszín, szürke betétekkel díszített, klasszikus két csattos és egy tépőzáras kislány  szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalmat egyes..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2801 3111 6821
Kék, világoskék betétes, klasszikus két csatos és egy tépőzáras fiú zárt szandál. Az orrán és a sarkán is zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉ..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 7600 3113 5601
Szürke színű, rózsaszín és lila betétekkel, valamint  tépőzárral ellátott lány sportcipő. Jó szellőzés, ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész és minőségi, tartós anyagok támogatják a gyermekek lábának egészséges fejlődését. A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉNY..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 7151 3171 3311
A nyár és a vízpartok slágere ez a szuper könnyű, rózsaszín, színes betétekkel díszített lány strandszandál. Textil és neoprén felsőrésze biztosítja a jó szellőzést és a könnyű tisztán tarthatóságot. A felhasznált anyagok és a magasított gumiorr ellenállóvá teszi a környezeti hatásokkal szemben. Ide..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 5905 3111 1721
Igazi nagylányos, szürke színű, a bokánál csillogó, a lábfejnél szürke virágokkal díszített ultrakönnyű, hajlékony talpú lány szandál. A lábfejen és bokán tépőzárral állítható, nyitott sarkú, különösen puha bőr talpú szandál megfelelő tartást és kényelmet biztosít a lábnak. A rugalmas talp, és a kív..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 7151 3173 6822
A nyár és a vízpartok slágere ez a szuper könnyű, sötétkék és szürke színű, narancs betétekkel díszített fiú strandszandál. Textil és neoprén felsőrésze biztosítja a jó szellőzést és a könnyű tisztán tarthatóságot. A felhasznált anyagok és a magasított gumiorr ellenállóvá teszi a környezeti hatásokk..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2100 2112 6821
Sötétkék színű, világoskék és zöld betéttel díszített, klasszikus két csattos és egy tépőzáras kisfiú szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalm..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2100 2112 7802
Sötétkék színű barna betéttel díszített, klasszikus két csattos és egy tépőzáras kisfiú szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DI..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Tételek: 1 - 12 / 82 (7 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.