Menu
Your Cart

Primigi gyerekcipők

„A gyerekcipők történelmi márkája” – így pozicionálják a Primigit saját marketingesei. Annyiban igazuk van, hogy több mint négy évtizede, 1976-ban indult az olasz cég sikertörténete, ekkor dobták ugyanis piacra azokat az első lépés cipőket, amelyekkel rögtön meg is alapozták hírnevüket és jövőjüket.

A Primigi szinte azonnal a fejlett technológia, az innováció, a gondosan válogatott anyagok és az olasz stílus szinonimájává vált. A felsoroltakon kívül a márka sikeréhez az is hozzájárult, hogy a modellek innovatívak voltak, tetszetősek és divatosak, emellett pedig a tervezők a gyereklábak egészséges fejlődését is szem előtt tartották tevékenységük során.

A Primigi a folyamatos fejlődés élvonalában

Az alapítás utáni meggyőző piaci belépő és a kitartó munka eredményeként a Primigi néhány éven belül Olaszország egyik vezető gyerekcipő márkájává vált, pozícióját pedig azóta is őrzi. Ezzel párhuzamosan megindult a külföldi terjeszkedés, így jutottak el a márka termékei Magyarországra is. 2001 fontos dátum a cég életében: a Primigit ugyanis ekkor vásárolta fel az IMAC, Olaszország és a világ egyik legnagyobb, közel öt évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező felnőtt ruházati cége. Ez a tranzakció jelentősen kitágította a márka mozgásterét és lehetővé tette a technológiai fejlődés felgyorsítását.

Prémium minőség és vagány olasz dizájn

A neves olasz cég termékeit a prémium minőség és a divatos megjelenés és a sokszínűség jellemzi. A Primigi gyerekcipőkben rejlő tapasztalat az összes részlethez kapcsolódó alapos kutatás és tervezői gondoskodás eredménye. A gyártó modelljeit olyan jelzőkkel lehet illetni, mint a rugalmasság, a könnyedség, a lélegzés, a ellenálló képesség és a puhaság. Ezek egyben a Primigi alapelvei, amelyeknek köszönhetően cipőik a maximális komfort és a legmagasabb technológiai szabványok szimbólumainak számítanak.

A márka modelljeinek megtervezésekor maximálisan figyelembe veszik a gyerekek életkorát, növekedését és a gyereklábak felépítését, eltérő anatómiáját. A Primigi gyerekcipők ennélfogva a kicsik életének minden pillanatában jó szolgálatot tesznek: az első lépésektől fogva a bölcsődén és óvodán át az iskoláig bezárólag, ezen felül sportolásnál, kirándulásnál vagy ünnepi alkalmak során. A trendi olasz modellek emellett lehetővé teszik, hogy a saját ízlésüket és stílusukat kereső gyerekek könnyedén megtalálják a nekik megfelelő formákat és színeket.

Gazdag és színes paletta

Az Angyali Cipők Primigi termékkínálatában valamennyi kategória megtalálható. Különösen gazdag a kínálat a téli cipők, csizmák, bokacsizmák és bokacipők tekintetében, de boltunkban és webáruházunk virtuális polcain ott sorakoznak a tetszetős magasszárú cipők, félcipők vagy szandálok is.
A Primigi egyes modelljei rendelkeznek az úgynevezett Gore-Tex technológiával, ami azt jelenti, hoyg ezek a cipők egyszerre vízállók és lélegzők (a mozgás közben keletkező pára könnyedén távozhat belőlük).

Primigi Lépésről Lépésre

A gyártó által összeállított >> brosúra >> hasznos információkat és tanácsokat tartalmaz a megfelelő gyerekcipő kiválasztásához.


Primigi sárga szürke betétes fiú szandál
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1860711
Sárga színű, szürke betétes, nappa bőrből készült, nyitott orrú, zárt kérgű, prémium olasz gyerek szandál. Flexibilis felépítésű gyerekcipő rezgéscsillapító sarokrésszel. Tökéletes anatómiai talpkialakítás, finom puha bőr lépésbetéttel, ami a természetes lábfejlődést segíti elő. A Primigi gyerekcipő..
11,190 Ft 13,990 Ft
Nettó ár:8,811 Ft
Primigi rózsaszín tépőzáras nappa bőr lány zárt cipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1852522
Klasszikus, mégis divatos, kívül-belül bőr, béleletlen, két tépőzárral ellátott rózsaszín lány félcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is elszámolhatók. A méretezés gyártónként és fazono..
12,390 Ft 15,490 Ft
Nettó ár:9,756 Ft
Primigi sötétkék tépőzáras nappa bőr fiú zárt cipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1852511
Klasszikus, mégis divatos, kívül-belül bőr, béleletlen, két tépőzárral ellátott sötétkék színű fiú félcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is elszámolhatók. A méretezés gyártónként és fa..
12,390 Ft 15,490 Ft
Nettó ár:9,756 Ft
Primigi sötétkék nappa bőr fiú szandál
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1860722
Sötétkék színű, nappa bőrből készült, nyitott orrú, zárt kérgű, prémium olasz gyerek szandál. Flexibilis felépítésű gyerekcipő rezgéscsillapító sarokrésszel. Tökéletes anatómiai talpkialakítás, finom puha bőr lépésbetéttel, ami a természetes lábfejlődést segíti elő. A Primigi gyerekcipők egészségpén..
11,190 Ft 13,990 Ft
Nettó ár:8,811 Ft
Primigi zebramintás tépőzáras lány szandál
Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1886011
Divatos fazonú és mintájú, zebramintás, prémium olasz lány szandál. A Primigi "shock absorber"-rendszere elnyeli a járás közben az lábat ért rezgéseket, így védve az ízületeket. A tökéletes kényelmet a bőrrel borított talpfelület biztosítja. A Primigi gyerekcipők egészségpénztárra is elszámolhatók. ..
11,190 Ft 13,990 Ft
Nettó ár:8,811 Ft
Primigi világos és sötét rózsaszín fehér betétes lány sportcipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1858244
Klasszikus fazon, modern, egyedi szín és anyaghasználat jellemzi ezt a kétféle rózsaszín, fehér betétes lány sportcipőt. A könnyű fel- és levételt tépőzár és gumifűzők biztosítják. Sarokrésze keményített a megfelelő láb- és bokatartásért. Talpa könnyű, rugalmas, "schock absorber" rázkódás elnyelő,&n..
12,390 Ft 15,490 Ft
Nettó ár:9,756 Ft
Primigi világoskék sötétkék és fehér betétes fiú zárt cipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1856022
Világoskék színű, sötétkék és fehér betétekkel díszített, visszafogott, mégis divatos, kívül-belül bőr, béleletlen, két tépőzárral elátott fiú félcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is ..
12,390 Ft 15,490 Ft
Nettó ár:9,756 Ft
Primigi sötét és világoskék fehér betétes fiú sportcipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1958622
Sötét és világoskék színű, fehér betétekkel díszített, tépőzárral ellátott, ultrakönnyű fiú sportcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. A "Primigi for change" - program keretein belül készült cipők mindegyike újrahasznosított, vagy termé..
12,390 Ft 15,490 Ft
Nettó ár:9,756 Ft
Primigi sötét és világos rózsaszín fehér betétes lány sportcipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1958600
Világos és sötét rózsaszín, fehér betétekkel díszített, tépőzárral ellátott, ultrakönnyű lány sportcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. A "Primigi for change" - program keretein belül készült cipők mindegyike újrahasznosított, vagy ter..
12,390 Ft 15,490 Ft
Nettó ár:9,756 Ft
Primigi rose gold ocelot mintás lány zárt cipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1854111
Gyönyörű rose gold színű, ocelot mintával díszített, kívül bőr, belül textil, bőr talpbetéttel és két tépőzárral ellátott, divatos lány zárt cipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is elszá..
13,590 Ft 16,990 Ft
Nettó ár:10,701 Ft
Primigi ezüst hologramos és pink betétes lány zárt cipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1854100
Ezüst színű, hologramos betétekkel és pink flitterekkel díszített, kívül bőr, belül textil, bőr talpbetéttel és két tépőzárral ellátott, divatos lány zárt cipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztár..
13,590 Ft 16,990 Ft
Nettó ár:10,701 Ft
Primigi fehér bolygós fiú zárt cipő
Új Akció -20 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1856000
Nagyon vagyány, fehér alapon színes bolygókkal díszített, mégis divatos, kívül-belül bőr, béleletlen, két tépőzárral ellátott fiú félcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is elszámolhatók..
12,390 Ft 15,490 Ft
Nettó ár:9,756 Ft
Tételek: 1 - 12 / 43 (4 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.