Menu
Your Cart

Primigi gyerekcipők

„A gyerekcipők történelmi márkája” – így pozicionálják a Primigit saját marketingesei. Annyiban igazuk van, hogy több mint négy évtizede, 1976-ban indult az olasz cég sikertörténete, ekkor dobták ugyanis piacra azokat az első lépés cipőket, amelyekkel rögtön meg is alapozták hírnevüket és jövőjüket.

A Primigi szinte azonnal a fejlett technológia, az innováció, a gondosan válogatott anyagok és az olasz stílus szinonimájává vált. A felsoroltakon kívül a márka sikeréhez az is hozzájárult, hogy a modellek innovatívak voltak, tetszetősek és divatosak, emellett pedig a tervezők a gyereklábak egészséges fejlődését is szem előtt tartották tevékenységük során.

A Primigi a folyamatos fejlődés élvonalában

Az alapítás utáni meggyőző piaci belépő és a kitartó munka eredményeként a Primigi néhány éven belül Olaszország egyik vezető gyerekcipő márkájává vált, pozícióját pedig azóta is őrzi. Ezzel párhuzamosan megindult a külföldi terjeszkedés, így jutottak el a márka termékei Magyarországra is. 2001 fontos dátum a cég életében: a Primigit ugyanis ekkor vásárolta fel az IMAC, Olaszország és a világ egyik legnagyobb, közel öt évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező felnőtt ruházati cége. Ez a tranzakció jelentősen kitágította a márka mozgásterét és lehetővé tette a technológiai fejlődés felgyorsítását.

Prémium minőség és vagány olasz dizájn

A neves olasz cég termékeit a prémium minőség és a divatos megjelenés és a sokszínűség jellemzi. A Primigi gyerekcipőkben rejlő tapasztalat az összes részlethez kapcsolódó alapos kutatás és tervezői gondoskodás eredménye. A gyártó modelljeit olyan jelzőkkel lehet illetni, mint a rugalmasság, a könnyedség, a lélegzés, a ellenálló képesség és a puhaság. Ezek egyben a Primigi alapelvei, amelyeknek köszönhetően cipőik a maximális komfort és a legmagasabb technológiai szabványok szimbólumainak számítanak.

A márka modelljeinek megtervezésekor maximálisan figyelembe veszik a gyerekek életkorát, növekedését és a gyereklábak felépítését, eltérő anatómiáját. A Primigi gyerekcipők ennélfogva a kicsik életének minden pillanatában jó szolgálatot tesznek: az első lépésektől fogva a bölcsődén és óvodán át az iskoláig bezárólag, ezen felül sportolásnál, kirándulásnál vagy ünnepi alkalmak során. A trendi olasz modellek emellett lehetővé teszik, hogy a saját ízlésüket és stílusukat kereső gyerekek könnyedén megtalálják a nekik megfelelő formákat és színeket.

Gazdag és színes paletta

Az Angyali Cipők Primigi termékkínálatában valamennyi kategória megtalálható. Különösen gazdag a kínálat a téli cipők, csizmák, bokacsizmák és bokacipők tekintetében, de boltunkban és webáruházunk virtuális polcain ott sorakoznak a tetszetős magasszárú cipők, félcipők vagy szandálok is.
A Primigi egyes modelljei rendelkeznek az úgynevezett Gore-Tex technológiával, ami azt jelenti, hoyg ezek a cipők egyszerre vízállók és lélegzők (a mozgás közben keletkező pára könnyedén távozhat belőlük).

Primigi rózsaszín ezüst Gore-texes lány csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 6356744
Gyönyörű halvány rózsaszín, ezüst betétekkel és  fényvisszaverőveé díszített Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális válas..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Primigi lakk hatású fekete magasszárú lány Gore-texes csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8439622
Vagány és mégis elegáns fekete színű hótaposó csizma. Fényes fekete, lakk hatású anyagból, bőr betéttel, a belső oldalon cipzárral a könnyű fel- és levételért.  A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő. Belül végig gyapjú béléses, a tetejénél szőrmével díszít..
25,490.00Ft
Nettó ár:20,070.87Ft
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8463622
Nagylányos, fényes fekete anyagú, fényvisszaverővel és kis szívecskével díszített, boka fölé érő lány hótaposó csizma. Az orr részén gumival megerősített belül puha thermo béléssel. Belső oldalon cipzárral a könnyű fel- és levételért,  és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa..
16,990.00Ft
Nettó ár:13,377.95Ft
Primigi kék Gore-texes fiú csizma zöld fényvisszaverővel
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8354011
Vagány sötétkék, fzöld fényvisszaverőkkel díszített Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárban, u..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Primigi fiú kék barna fűzős tépőzáras Gore-texes bokacsizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8392300
Sötétkék színű, barna gumifűzős, tépzőzáras, Gore-texes, bunda béléses téli bokacsizma. Könnyű, rázkódás elnyelő talppal és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpbetéte gyapjú, kivehető, alul hővisszaverő bevonattal ellátott. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Id..
23,990.00Ft
Nettó ár:18,889.76Ft
Primigi barna és fekete Gore-texes fiú csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8357900
Világos barna és fekete színű, elegáns és egyben vagány Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárba..
18,990.00Ft
Nettó ár:14,952.76Ft
Primigi türkiz színű rózsaszín betétekkel díszített Gore-texes lány csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8366055
Türkizkék színű, rózsaszín betétekkel díszített, Gore-tex membránnal ellátott, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fag..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Primigi sötétkék színű sárga betéttel díszített Gore-texes fiú csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8366022
Sötétkék színű, sárga betétekkel díszített, Gore-tex membránnal ellátott, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban,..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Primigi mályva és fekete Gore-texes lány csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8357933
Mályva és fekete színű, elegáns és egyben vagány Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárban, utcá..
18,990.00Ft
Nettó ár:14,952.76Ft
Primigi rózsaszín és fekete Gore-texes lány csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8357922
Rózsaszín és fekete színű, elegáns és egyben vagány Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárban, u..
18,990.00Ft
Nettó ár:14,952.76Ft
Primigi türkiz és fekete Gore-texes fiú csizma
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8357911
Türkiz és fekete színű, elegáns és egyben vagány Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárban, utcá..
18,990.00Ft
Nettó ár:14,952.76Ft
Primigi fekete neonzöld Gore-texes fiú magasszárú cipő
Új Gore-tex®
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8386155
Vagány, fekete őszi bokacipő, neonzöld fényvisszaverő betétekkel. A Gore-tex technológia biztosítja, hogy a cipő  100%-ig vízálló, mégis lélegzik benne a láb. Ideális választás napsütésben, esőben, sárban, utcára vagy akár kiránduláshoz is.A könnyű fel- és levételt gumifűző és tépőzár komb..
21,490.00Ft
Nettó ár:16,921.26Ft
Tételek: 1 - 12 / 23 (2 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.