Menu
Your Cart

G&T sportcipők

Ha kezedbe veszel egy G&T sportcipőt, rögtön megérted, hogy ezek a modellek miért szerepelnek kiemelt helyen az Angyali Cipők kínálatában. A kizárólag valódi bőr és egyéb minőségi alapanyagok felhasználásával gyártott termékek kényelmes és sportos viseletnek számítanak, és nem csak laza szabadidős tevékenységhez számítanak kitűnő választásnak, de akár munkahelyen, kiránduláskor, korzózás közben vagy egy vidám baráti összejövetelen is hatékonyan bevethetők.

Nagy világmárkák vetélytársa

A hazai cipőgyártás egyik fellegvárában, Martfűn található G&T manufaktúra kizárólag egyedi cipőket készít, méghozzá kézzel, még ha a gyártási folyamat több állomása is gépesített. A prémium alapanyagok mellett sikerük másik összetevője a gondos, kreatív tervezőmunka. A G&T sportcipő modellek divatosak, pehelykönnyűek, és nem túlzás kijelenteni, hogy ár-érték arány tekintetében méltó versenytársai az ismert világmárkák vezető termékeinek, sőt, egyes vélemények szerint le is körözik őket. Ez büszkeséggel tölthet el minden hazai cipőrajongót, hiszen magyar termékről van szó: a cipők magyar tervezés eredményeként Magyarországon készülnek magyar dolgozók szorgos keze által. Itthon varrják a felsőrészt, ami itthon kerül a talpra, és ezen felül a talpak, talpbetétek is magyar gyártásúak.

Minőségi alapanyagok és kényelem

Az egyedi megjelenés és a különleges minőség alapján a G&T sportcipőket nem lehet azzal a váddal illetni, hogy a tömegtermék kategóriába tartoznak. A modellek fő alapanyaga a bőr, ezen belül is a valódi olasz nappa vagy nubuk. A gyártás során semmilyen műbőrt vagy egyéb textíliát nem használnak fel a felsőrész előállításához, ami garancia a tartósságra. Külön említést érdemel a cipők belső kialakítása, illetve a bélésbőr, ami rendkívüli puhaságot biztosít a lábnak.

Ez utóbbi tény is arra utal, hogy a cipők tervezése során a legfontosabb szempont a kényelem. A szintén puha cipőnyelvet például szivacsbetéttel ellátott vágó éllel szerelik fel, ami azon felül, hogy így biztosan nem fog elcsúszni az egész napos használat során, rendkívül kényelmes is a lábfejnek. Érdemes kiemelni még az antibakteriális talpbetétet, amit a felnőtt láb anatómiai jegyeinek figyelembe vételével terveztek. A hagyományos talpbetétekhez képest ezt használva egész napos állás és mászkálás esetén is kevésbé fárad el a láb.

G&T sportcipők az Angyali Cipők kínálatában

Palettánkon a martfűi manufaktúra női és férfi termékei sokféle színárnyalatban, köztük egyszínű és többszínű kombinációkban is elérhető. A színárnyalatok egyedi és találó nevében sokszor tetten érhető a tervezők kreativitása. A sárga egyik árnyalatát például méznek, egy másikat pedig mustárnak nevezték el, míg egy kék árnyalat az óceán, egy bézs a latte macchiato, egy sötétebb barna pedig a szahara fantázianevet kapta.

A G&T sportcipők háromféle alapváltozata található kínálatunkban:

A G&T Klasszikus cipő a martfűi manufaktúra első, bevezető terméke. Ezeknek a modelleknek az alap cipőformája több évtizedes múlttal rendelkezik, ezt gondolták újra a tervezők, a végeredmény pedig egy kényelmes, tartós és minőségi megjelenést sugárzó streatwear modellcsalád lett.

A G&T Aktív cipők a klasszikus vonalhoz képest korszerűbb, sportosabb megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Ezeknek a modelleknek a vonalvezetése és formája fiatalos, modern jegyeket viselnek magukon, de felépítésükben fellelhetők a klasszikus sportcipőkből átvett megoldások is.

A harmadik alapváltozatot a PRO-20 modellek képviselik, amelyek formája a klasszikus és a modern stílusjegyek kreatív ötvözetéből született. Ezeknek a cipőknek a sajátossága a dinamikus, fiatalos megjelenés, a pehelykönnyű súly és a rugalmasság.

Az Angyali Cipők kínálatában található G&T sportcipők 36-46-os mérettartományban kaphatók.


G&T Klasszikus Fekete Csipke bőr sportcipő - LIMITÁLT KIADÁS! -
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: KLASSZCSIPKEFEKETE-1-1
A LIMITÁLT KIADÁSÚ Klasszikus Fekete Csipke bőr sportcipő különleges csipke mintázatú, és prémium minőségű bőrből készült. Figyelem, ez nem textil felsőrész, ez egy különleges eljárással díszített valódi bőr sportcipő! A felhasznált különleges anyag miatt ez a termék csak korlátozott mennyiségben ..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Szürke - Fekete nappa bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTSZURKEFEKETENAPPA-1-1
Ennek az Aktív modellnek a felsőrésze prémium minőségű selyemfényű szürke és fekete színű barkás nappa  bőrökből készült, a logó szürke cérnával van ráhímezve. Ultra könnyű, színben harmonizáló fekete-fehér TR talppal rendelkezik, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpb..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Klasszikus arany pillangó - arany sportcipő - LIMITÁLT KIADÁS! -
Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: ARANYPILL-1
Ez az egyedi, LIMITÁLT kiadású Klasszikus G&T cipő arany színű pillangókkal és arany betétekkel díszített. A felsőrész valódi nappa bőr, ami egy különleges festési eljárással kapta meg ezt a rendkívül különleges hatású mintázatot. A díszítésnek használt arany csík is valódi bőr. Az olasz gu..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Szürke Textil – Hamu – Óceán sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTSZURKTEXTHAMUOCEAN-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész, kék nubuk betétekkel  igazán elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a kék színű hím..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Szürke Textil – Citrom sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTSZURKTEXTCITROM-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a pasztelles citromsárga árnyalatú nubuk bőr díszí..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Trend Full White sneaker cipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: TRENDFULLWHITE-0-1
A G&T Trend Full White bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szüksége..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Alina Fehér – Arany nappa bőr sportcipő
Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: ALPFEHARANY-1-1
A G&T Alina – Fehér – Arany modell nappa bőrből készült, oldalán keskeny arany díszcsík töri meg a fehér szín homogén felületét, ami a sarokborítón is visszaköszön hangsúlyosabbá téve az elegáns megjelenést. Magasított, ultrakönnyű TR talp biztosítja a trendi kinézetet, kényelmet és a magas ..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Trend Rozé női bőr sneaker cipő
Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: TRENDROZE-0
A G&T Trend Rozé női bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szükséges ..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Klasszikus Full Red bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: KLASSZFULLRED-1-1
A Klasszikus Full Red  bőr sportcipő felsőrésze teljesen egyszínű piros nappa bőrből készült. A vadító piros színben készült lábbeli tökéletes kiegészítője az egyedi, fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban. Ke..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Pro-20 Fehér – Óceán bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: pro002
A Pro-20 Fehér – Óceán bőr sportcipő felsőrésze fehér barkás nappa bőrből készült óceán kék díszítéssel és fehérszínű hímzett logóval. Az egyszer színeibenű, letisztult színekben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elter..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Pro-20 Óceán – Szürke bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: PRO20OCEANHAMU-1-1
A Pro-20 Óceán – Hamu bőr sportcipő felsőrésze kék barkás nappa bőrből készült hamuszürke díszítéssel és világos színű hímzett logóval. Napjaink örök sláger színeiben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagna..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Full Black bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTFULLBLACK-1-1
Az Aktív Full Black modell felsőrésze szénfekete nappa bőrből készült, bélése valódi bélésbőr. A talp is teljesen fekete, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatómiai kialakítású, a láb maximális kényelméért.A G&T cipőkben benne van minde..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
Tételek: 1 - 12 / 17 (2 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.