Menu
Your Cart

G&T sportcipő

Ha kezedbe veszel egy G&T sportcipőt, rögtön megérted, hogy ezek a modellek miért szerepelnek kiemelt helyen az Angyali Cipők kínálatában. A kizárólag valódi bőr és egyéb minőségi alapanyagok felhasználásával gyártott termékek kényelmes és sportos viseletnek számítanak, és nem csak laza szabadidős tevékenységhez számítanak kitűnő választásnak, de akár munkahelyen, kiránduláskor, korzózás közben vagy egy vidám baráti összejövetelen is hatékonyan bevethetők.

A hazai cipőgyártás egyik fellegvárában, Martfűn található G&T manufaktúra kizárólag egyedi cipőket készít, méghozzá kézzel, még ha a gyártási folyamat több állomása is gépesített. A prémium alapanyagok mellett sikerük másik összetevője a gondos, kreatív tervezőmunka. A G&T sportcipő modellek divatosak, pehelykönnyűek, és nem túlzás kijelenteni, hogy ár-érték arány tekintetében méltó versenytársai az ismert világmárkák vezető termékeinek, sőt, egyes vélemények szerint le is körözik őket. Ez büszkeséggel tölthet el minden hazai cipőrajongót, hiszen magyar termékről van szó: a cipők magyar tervezés eredményeként Magyarországon készülnek magyar dolgozók szorgos keze által. Itthon varrják a felsőrészt, ami itthon kerül a talpra, és ezen felül a talpak, talpbetétek is magyar gyártásúak.

Az egyedi megjelenés és a különleges minőség alapján a G&T sportcipőket nem lehet azzal a váddal illetni, hogy a tömegtermék kategóriába tartoznak. A modellek fő alapanyaga a bőr, ezen belül is a valódi olasz nappa vagy nubuk. A gyártás során semmilyen műbőrt vagy egyéb textíliát nem használnak fel a felsőrész előállításához, ami garancia a tartósságra. Külön említést érdemel a cipők belső kialakítása, illetve a bélésbőr, ami rendkívüli puhaságot biztosít a lábnak.

Ez utóbbi tény is arra utal, hogy a cipők tervezése során a legfontosabb szempont a kényelem. A szintén puha cipőnyelvet például szivacsbetéttel ellátott vágó éllel szerelik fel, ami azon felül, hogy így biztosan nem fog elcsúszni az egész napos használat során, rendkívül kényelmes is a lábfejnek. Érdemes kiemelni még az antibakteriális talpbetétet, amit a felnőtt láb anatómiai jegyeinek figyelembe vételével terveztek. A hagyományos talpbetétekhez képest ezt használva egész napos állás és mászkálás esetén is kevésbé fárad el a láb.

Az Angyali Cipők kínálatában a női és férfi G&T sportcipőket is sokféle színárnyalatban, köztük egyszínű és többszínű kombinációkban vásárolhatod meg. A színárnyalatok egyedi és találó nevében sokszor tetten érhető a tervezők kreativitása. A sárga egyik árnyalatát például méznek, egy másikat pedig mustárnak nevezték el, míg egy kék árnyalat az óceán, egy bézs a latte macchiato, egy sötétebb barna pedig a szahara fantázianevet kapta.

A G&T sportcipők háromféle alapváltozata található kínálatunkban:

A G&T Klasszikus cipő a martfűi manufaktúra első, bevezető terméke. Ezeknek a modelleknek az alap cipőformája több évtizedes múlttal rendelkezik, ezt gondolták újra a tervezők, a végeredmény pedig egy kényelmes, tartós és minőségi megjelenést sugárzó streatwear modellcsalád lett.

A G&T Aktív cipők a klasszikus vonalhoz képest korszerűbb, sportosabb megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Ezeknek a modelleknek a vonalvezetése és formája fiatalos, modern jegyeket viselnek magukon, de felépítésükben fellelhetők a klasszikus sportcipőkből átvett megoldások is.

A harmadik alapváltozatot a PRO-20 modellek képviselik, amelyek formája a klasszikus és a modern stílusjegyek kreatív ötvözetéből született. Ezeknek a cipőknek a sajátossága a dinamikus, fiatalos megjelenés, a pehelykönnyű súly és a rugalmasság.

Az Angyali Cipők kínálatában található G&T sportcipők 36-46-os mérettartományban kaphatók.

Gyártó: G&T Model: ARANYPILL-1
Ez az egyedi, LIMITÁLT kiadású Klasszikus G&T cipő arany színű pillangókkal és arany betétekkel díszített. A felsőrész valódi nappa bőr, ami egy különleges festési eljárással kapta meg ezt a rendkívül különleges hatású mintázatot. A díszítésnek használt arany csík is valódi bőr. Az olasz gu..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTSZURKTEXTHAMUOCEAN-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész, kék nubuk betétekkel  igazán elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a kék színű hím..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTSZURKTEXTCITROM-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a pasztelles citromsárga árnyalatú nubuk bőr díszí..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: TRENDFULLWHITE-0-1
A G&T Trend Full White bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szüksége..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: ALPFEHARANY-1-1
A G&T Alina – Fehér – Arany modell nappa bőrből készült, oldalán keskeny arany díszcsík töri meg a fehér szín homogén felületét, ami a sarokborítón is visszaköszön hangsúlyosabbá téve az elegáns megjelenést. Magasított, ultrakönnyű TR talp biztosítja a trendi kinézetet, kényelmet és a magas ..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: TRENDPLUSZBARACKVIRAG-0-1
A G&T Trend Plusz Barack Virág női bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha mintás valódi bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: TRENDROZE-0
A G&T Trend Rozé női bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szükséges ..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: KLASSZFULLRED-1-1
A Klasszikus Full Red  bőr sportcipő felsőrésze teljesen egyszínű piros nappa bőrből készült. A vadító piros színben készült lábbeli tökéletes kiegészítője az egyedi, fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban. Ke..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: pro002
A Pro-20 Fehér – Óceán bőr sportcipő felsőrésze fehér barkás nappa bőrből készült óceán kék díszítéssel és fehérszínű hímzett logóval. Az egyszer színeibenű, letisztult színekben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elter..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: PRO20OCEANHAMU-1-1
A Pro-20 Óceán – Hamu bőr sportcipő felsőrésze kék barkás nappa bőrből készült hamuszürke díszítéssel és világos színű hímzett logóval. Napjaink örök sláger színeiben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagna..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTFULLBLACK-1-1
Az Aktív Full Black modell felsőrésze szénfekete nappa bőrből készült, bélése valódi bélésbőr. A talp is teljesen fekete, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatómiai kialakítású, a láb maximális kényelméért.A G&T cipőkben benne van minde..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTFULLWHITE-1-1
Az Aktív Full White modell felsőrésze hófehér  nappa bőrből készült, bélése valódi bélésbőr. Ultra könnyű TR talppal készül, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatómiai kialakítású, a láb maximális kényelméért.A G&T cipőkben benne v..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Tételek: 1 - 12 / 24 (2 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.