Menu
Your Cart

Demar gumicsizmák

Ha kényelmes és igazán gyereklábakra való gumicsizmát keresel, akkor a DEMAR modelljeivel nem járhatsz rosszul. Vidám színek, mese és állatfigurák köszönnek vissza a gyártó prémium lábbelijeiről. A bennük található betétek melegen tartják a lábat, kivehetők és könnyen moshatók. Érdekesség, hogy a vízálló csizmák nem hagyományos gumiból készülnek, így szaguk nem kellemetlen.

Demar Billy fekete rózsaszín hótaposó
Leárazott termékek Utolsó pár -50 %
Gyártó: Demar gumicsizmák Model: 1501B
Kiváló minőségű gyermek hótaposó,természetes,100% gyapjú béléssel, thermo gumi talppal. Teljesen vízálló, csúszásgátló talppal és meleg, vastag gyapjú béléssel. A szárán lévő fűzők segítségével szűkíthető. A lengyel Demar cég kiváló minőségű gumicsizmákat és hótaposókat készít a legnagyobb igénybevé..
4,995.00Ft 9,990.00Ft
Nettó ár:3,933.07Ft
Demar uniszex kivehető béléses kacsás gumicsizma
Leárazott termékek Utolsó pár -50 %
Gyártó: Demar gumicsizmák Model: 0033A
Kiváló minőségű, PVC-ből készült bélelt gyermek csizma kacsa mintával. A mintás csizma felső része és talpa PVC-ből készült, a talpat és a feslőrészt egybe öntötték, ezért jóval strapabíróbb, mint más PVC csizmák. A bélése kivehető, mosható, a csizma anélkül is hordható az enyhébb napokon. Igazán vi..
3,245.00Ft 6,490.00Ft
Nettó ár:2,555.12Ft
Demar uniszex kivehető béléses zsiráfos gumicsizma
Leárazott termékek Utolsó pár -50 %
Gyártó: Demar gumicsizmák Model: 0048ak
Kiváló minőségű, PVC-ből készült bélelt gyermek csizma zsiráf mintával. A mintás csizma felső része és talpa PVC-ből készült, a talpat és a feslőrészt egybe öntötték, ezért jóval strapabíróbb, mint más PVC csizmák. A bélése kivehető, mosható, a csizma anélkül is hordható az enyhébb napokon. Igazán v..
3,245.00Ft 6,490.00Ft
Nettó ár:2,555.12Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.