Menu
Your Cart

D.D.Step gyerekcipők

Az egyik legismertebb gyerekcipő-márkának számít Magyarországon. Termékei nem csak követik az aktuális divatirányzatokat, hanem kényelmesek és kialakításuk elősegíti a gyereklábak egészséges fejlődését. A D.D.Step modelleket számos egyedi tulajdonsággal lehet jellemezni. Érdemes kiemelni közülük a minőségi alapanyagokat, a megerősített kérget és lábujjvédelmet, valamint a könnyű, hajlékony és csúszásmentes gumitalpakat.

D.D.Step szürke zebra mintás kisfiú szandál
Új Kedvelt
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-820
Szürke színű, 3D zebra mintás, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két csattal és tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas és mégis er..
9,490.00Ft
Nettó ár:7,472.44Ft
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC625-232
Kék színű, szürke betétes, neon zöld varrású nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két pánttal, tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas..
9,490.00Ft
Nettó ár:7,472.44Ft
D.D.Step világosszürke kisfiú zárt szandál
Új Kedvelt
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-395A
Szürke színű, kék mintával díszített, zárt orrú, zárt kérgű gyerekszandál két tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas és mégis erős, így..
8,990.00Ft
Nettó ár:7,078.74Ft
D.D.Step rózsaszín unikornisos kislány szandál
Új Kedvelt
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-506A
Rózsaszínű, unikornissal díszített, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két csattal és tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas és még..
8,990.00Ft
Nettó ár:7,078.74Ft
D.D.Step fehér hattyús kislány szandál
Új Kedvelt
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-281A
Fehér színű, gyönyörű hattyúval díszített, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két csattal és tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas..
8,990.00Ft
Nettó ár:7,078.74Ft
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC625-5014M
Világoskék színű, ananászos mintájú, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas és mégis erős, í..
9,990.00Ft
Nettó ár:7,866.14Ft
D.D.Step pezsgő színű masnis lány szandál
Új Kedvelt
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-7030M
Pezsgő színű, masnikkal díszített, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál három pánttal, tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas és mégi..
9,990.00Ft
Nettó ár:7,866.14Ft
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: CSG-110
Világoskék csíkos, könnyű, hajlékony talpú, bebújós vászoncipő bőr talpbetéttel. Gumipánttal szabályozható. Talpa természetes gumiból készül, csúszásmentes. Az talpbetét felső rétege bőr, harántemelés nélküli kivehető. Tökéletes választás óvodába, iskolába, váltócipőnek vagy tornázáshoz.FONTOS! A D...
3,490.00Ft
Nettó ár:2,748.03Ft
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-703BM
Szürke, bézs betétes, nyitott sarkú, puha bőr szandál, talpa harántemeléses. Az elöl lévő dupla tépőzáron kívül a saroknál is állítható a pánt szélessége tépőzár segítségével. A D.D. Step talp kialakítása rugalmas és mégis erős, így biztosítja a megfelelő tapadást ugyanakkor a kellő rugalmasságot a ..
9,990.00Ft
Nettó ár:7,866.14Ft
D.D.Step ezüstösfehér nyuszis lány szandál
Új Kedvelt
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC048-854A
Ezüstösfehér színű, rózsaszín talpú, nyuszis pánttal díszített, nyitott orrú, zárt kérgű, ultra könnyű, bőr talpú szandál két tépőzáras pánttal. Talpbetéte enyhén harántemeléses. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első ..
9,490.00Ft
Nettó ár:7,472.44Ft
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC055-63A
Piros színű, nyomott virágokkal díszített, nyitott orrú, nyitott kérgű, ultra könnyű szandál két tépőzáras pánttal. A puha talpbetét azonnal hozzáidomul a láb formájához, ezáltal növeli a kényelmet különösen kemény terepen is. A boka körüli rész párnázott a kényelmes viseletért. A D.D. Step újfajta ..
11,990.00Ft
Nettó ár:9,440.94Ft
D.D.Step sötétkék rózsaszín és ezüst mintás lány szandál
Új Kedvelt
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC625-791B
Metál kék színű, ezüst és rózsaszín betétekkel díszített, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása ruga..
9,990.00Ft
Nettó ár:7,866.14Ft
Tételek: 1 - 12 / 107 (9 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.