Menu
Your Cart

Fiú zárt cipő

Fiú zárt cipő

Minden élethelyzethez, minden időjárási körülményhez, minden igényhez és minden korosztályhoz a néhány évestől kezdve a fiatalokig bezárólag. Az Angyali Cipők változatos termékkínálattal várja a zárt fiú cipő modellek iránt érdeklődő vásárlóit. Palettánkon valamennyi szóba jöhető kategória megtalálható: első lépés cipők és kocsicipők a picurkáknak, tornacipők és edzőcipők az örökmozgóknak, vászoncipők a napsütötte órákhoz, magasszárú cipők és bokacipők a hűvösebb napokra, bakancsok és csizmák télvíz idejére, félcipők a mindennapokra, és vagány, alkalmi darabok a különleges eseményekre. Vannak fűzős, tépőzáras és bebújós modelleink egyaránt, de egyes esetekben ezek kombinációival is tudunk szolgálni. Árulunk zárt gyerekcipőket keskeny, normál és széles lábfejhez is. Bármelyiket választod kis vasgyúródnak vagy királyfidnak, maximális kényelmet biztosítasz majd számukra.

Az Angyali Cipők által forgalmazott fiú lábbelik válogatott alapanyagokból, fejlett technológiai megoldásokkal és gondos tervezőmunka eredményeként készülnek. Nagyrészt ennek köszönhető, hogy rendkívül strapabírók és tartósak, ami a srácoknak gyártott valamennyi modell esetében az egyik legfontosabb szempont. A lányokhoz képest a fiúk ugyanis sokkal kevésbé figyelnek oda csukájukra, hamarabb elkoptathatják, sőt, hamarabb tökre is tehetik azokat. Az Angyali Cipők kínálatában szereplő modellek igazán időállók és bírják a legintenzívebb kiképzést, de akár a nem előírásszerű használatot is.

Portfóliónkba kizárólag olyan termékeket válogattunk össze, amelyek kialakításuk és minőségük révén egyértelműen elősegítik a gyermekek mozgásszervi fejlődését. Ezeket a lábbeliket a legmodernebb ortopédiai ismeretek felhasználásával tervezték. Bátran kijelentjük, hogy csak olyan megbízható és kipróbált cipőket árulunk, amelyeket saját fiúgyermekünk lábára is nyugodt szívvel feladnánk.

Valamennyi szezonhoz változatos szín-, forma- és mintaválasztékot biztosítunk vásárlóink számára. A hagyományosabb, visszafogottabb színvilágú és vonalvezetésű modellek mellett a merészebb és extravagánsabb darabok is helyet kapnak webáruházunkban. Fiús minták, kreatív díszítőelemek, vagány feliratok, menő járművek, ennivaló állatfigurák (például oroszlán, kutya, mókus) és színek kavalkádját kínáljuk, sőt, az egyedi megoldások kedvelőinek ledvillogós cipőket is árulunk majdnem mindegyik alkategóriában. Figyelembe véve, hogy a divat már nem csupán a lányok esetében fontos tényező, termékeink követik az aktuális trendeket.

Fiúknak szánt választékunk a márkák terén is rendkívül szélesnek mondható. Szupinált modelljeinket a Ponte20 szállítja. A prémium osztrák gyerekcipőipart a szülők körében nagy reputációval rendelkező Superfit és Richter képviseli. Palettánkon az olasz dizájnerek magas igényességgel gyártott termékei is megtalálhatók a Primigi prezentálásában. Nem maradhatnak el kínálatunkban a D.D.Step, Magyarország legnépszerűbb gyerekcipő-márkájának darabjai sem. És nem lehet elmenni azon karakteres, letisztult formavilágú és prémium megjelenésű zárt fiúcipők mellett sem, amelyeket a világhírű Tommy Hilfigernek köszönhetünk.

Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1852511
Klasszikus, mégis divatos, kívül-belül bőr, béleletlen, két tépőzárral ellátott sötétkék színű fiú félcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is elszámolhatók. A méretezés gyártónként és fa..
15,490 Ft
Nettó ár:12,197 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 0601 3152 7000
Kék színű, zöld betétekkel díszített, tépőzáras fiú zárt cipő. Ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, növényi cserzett bőr, "antischock" talpbetét, valamint a Richter által kifejlesztett roll-off talp támogatja a gyermekek lábának egészséges fejlődését.A Richter márkanév három fogalmat egyesít..
19,490 Ft
Nettó ár:15,346 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2551 3111 6731
Gyönyörű égszínkék, világoskék betétekkel díszített, két tépőzárral ellátott, átmeneti bőr gyerekcipő. Jó szellőzés, ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, és minőségi, tartós anyagok támogatják a gyermekek lábának egészséges fejlődését.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-F..
19,490 Ft
Nettó ár:15,346 Ft
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1856022
Világoskék színű, sötétkék és fehér betétekkel díszített, visszafogott, mégis divatos, kívül-belül bőr, béleletlen, két tépőzárral elátott fiú félcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is ..
15,490 Ft
Nettó ár:12,197 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 0401 3511 6820
Sötétkék színű, fűzős első lépés kisfiú zárt cipő. Ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, növényi cserzett bőr, "antischock" talpbetét, valamint a Richter által kifejlesztett roll-off talp támogatja a gyermekek lábának egészséges fejlődését.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNK..
13,990 Ft
Nettó ár:11,016 Ft
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1958622
Sötét és világoskék színű, fehér betétekkel díszített, tépőzárral ellátott, ultrakönnyű fiú sportcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. A "Primigi for change" - program keretein belül készült cipők mindegyike újrahasznosított, vagy termé..
15,490 Ft
Nettó ár:12,197 Ft
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1856000
Nagyon vagyány, fehér alapon színes bolygókkal díszített, mégis divatos, kívül-belül bőr, béleletlen, két tépőzárral ellátott fiú félcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető.  A Primigi gyerekcipők egészségpénztáraknál is elszámolhatók..
15,490 Ft
Nettó ár:12,197 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2651 3172 6111
Szürke színű, neon sárga betétes fiú sportcipő, gumis fűzővel és tépőzárral. Jó szellőzés, ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, és minőségi, tartós anyagok támogatják a gyermekek lábának egészséges fejlődését.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉNY. A Richter termékek..
13,490 Ft
Nettó ár:10,622 Ft
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2651 3172 7201
Sötétkék narancs betétes fiú sportcipő, gumis fűzővel és tépőzárral. Jó szellőzés, ultrakönnyű kivitel, megerősített sarokrész, és minőségi, tartós anyagok támogatják a gyermekek lábának egészséges fejlődését.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉNY. A Richter termékeket úgy t..
13,490 Ft
Nettó ár:10,622 Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000362-8000
Kék színű, 'smile' feliratos, mosolygó fejjel díszített, pémium minőségű, ultrakönnyű bőr gyerek magasszárú cipő. A cipőfűzővel a lábfej szélességéhez igazítható a cipő mérete, a könnyű felvételt cipzár segíti. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján..
19,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 1958522
Sötétkék színű, piros betétekkel díszített, tépőzárral és gumifűzővel ellátott, ultrakönnyű fiú sportcipő. Keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. A "Primigi for change" - program keretein belül készült cipők mindegyike újrahasznosított, vagy t..
15,490 Ft
Nettó ár:12,197 Ft
Superfit Sport7 Mini kék narancs Gore-texes fiú sportcipő
Új Kedvelt Gore-tex®
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-006200-8010
Kék színű, narancssárga betéttel és fényvisszaverő elemekkel díszített, prémium minőségű, ultrakönnyű, vízálló gyerek sportcipő. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján ter..
21,990 Ft
Nettó ár:17,315 Ft
Tételek: 1 - 12 / 37 (4 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.