Menu
Your Cart

Téli cipők fiúknak

Téli cipők fiúknak

Nem kétséges, a téli hónapok viszontagságaitól kell a leginkább megvédeni az apró gyereklábakat. A mínuszok beköszöntével elsősorban olyan modellekre van szükség, amelyek ellenállnak a nagy hidegnek és a víznek, vagyis nem eresztik be a jeges latyakot és a hólét. Az sem árt, ha stabil a sarokrészük, kellően hajlékonyak és masszív a járótalpuk, amelynél az is szinte kötelező kitétel, hogy csúszásmentes legyen a legnagyobb zimankó idején is.

A téli gyerekcipő kiválasztása felelősségteljes feladat

De a téli cipőkkel szemben támasztott elvárások hosszú sora itt még nem ér véget. A célnak leginkább megfelelő csizmák és bakancsok prémium minőségű, lehetőleg természetes alapanyagokból készülnek, kényelmesek és tervezésük során figyelembe veszik a formálódó, növésben lévő gyereklábak különleges anatómiáját. Ez többek között azt is jelenti, hogy megfelelően illeszkednek, fogják a bokát és elegendő mozgásteret biztosítanak a láb ujjainak, mert így kerülhető el a deformáció. Emellett különösen a fiúk miatt fontos, hogy legyenek tartósak, ellenállók és strapabírók, de az sem árt, ha kellően vagányak, valamint fiús színekkel és mintákkal vannak felszerelve.

Ebből a rövid összefoglalóból is egyértelműen kiderül, hogy mennyire nehéz feladat elé állítja a szülőket, amikor a legjobb téli cipőt keresik fiúk számára. Mi is jól ismerjük ennek a folyamatnak a buktatóit, ezért az Angyali Cipők téli kínálatának kialakításakor elsősorban arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a kiválasztás sokszor gyötrelmes procedúráját. Üzletünkben és webáruházunk virtuális polcain kizárólag olyan fiú csizmák, bakancsok és hótaposók sorakoznak, amelyek eleget tesznek az előbb felsorolt feltételeknek. Csak olyan gyártók termékei közül válogatunk, amelyek a tervezési és gyártási folyamataik során magas minőségi normákat követnek, és megfelelnek a szigorú elvárásoknak.

A telet is lehet önfeledten élvezni

Az Angyali Cipők téli gyerekcipő palettája lehetővé teszi, hogy a fiúk a legkeményebb télben is gondtalanul élvezzék a szabadban töltött időt. Ha az általunk forgalmazott termékeket viselik, a cipőjük biztosan nem fogja megakadályozni őket abban, hogy hóembert építsenek, hóangyalt készítsenek, ádáz hócsatákat vívjanak, szánkózzanak, a szűz hóban tapossanak, vagy nagyokat kiránduljanak az erdőben a deres fák között.

Fiú téli cipő kínálatunk

Az Angyali Cipők fiú téli cipőmodelljei légiesek és rugalmasak, modernek és innovatívak, divatosak és vagányok. Széles forma-, fazon- és színválasztékkal várjuk vásárlóinkat. A kínálatban egyaránt helyet kaptak a cipzáros, a fűzős, valamint az egyszerű cipőfelvételt lehetővé tevő bebújós és tépőzáras változatok. A csizmák, hótaposók és bakancsok számottevő része Gore-Tex technológiával van felszerelve. Ezek a modellek ultrakönnyűek, teljesen vízállók és kiválóan lélegeznek, vagyis akadálytalanul távozik belőlük a testmozgás miatt keletkező pára is.

Téli gyerekcipőinket alapvetően három gyártó kollekciójából állítjuk össze: a vagány olasz dizájnt képviselő Primigi, valamint két osztrák prémium márka, a SuperFit és a Richter kiváló termékeiből. Mindhárom cég neve szinonimája a minőségnek, a fejlett technológiának, az innovációnak és az alapos tervezőmunkának.

Superfit Glacier fiú sötétkék Gore-texes csizma
Kedvelt Akció Gore-tex® -30 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-009221-8000
Vagány sötétkék színű, teljesen vízálló és bélelt téli cipő. Rugalmas talppal és megerősített sarokrésszel rendelkezik a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő.  A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismere..
15,040 Ft 21,490 Ft
Nettó ár:11,843 Ft
Superfit Husky fiú sötétkék zöld és világoskék betétes Gore-texes csizma
Kedvelt Akció Gore-tex® -30 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 0-809080-8000
Igazi nagyfiús csizma, akár kisfiúknak is, ez a vagány kék színű, zöld és világoskék betétekkel és fényvisszaverővel díszített, teljesen vízálló és bélelt téli cipő. Rugalmas talppal és megerősített sarokrésszel rendelkezik a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, m..
15,390 Ft 21,990 Ft
Nettó ár:12,118 Ft
Primigi kék Gore-texes fiú csizma zöld fényvisszaverővel
Kedvelt Akció Gore-tex® -30 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8354011
Vagány sötétkék, fzöld fényvisszaverőkkel díszített Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárban, u..
12,590 Ft 17,990 Ft
Nettó ár:9,913 Ft
Primigi barna és fekete Gore-texes fiú csizma
Kedvelt Akció Gore-tex® -30 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8357900
Világos barna és fekete színű, elegáns és egyben vagány Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárba..
13,290 Ft 18,990 Ft
Nettó ár:10,465 Ft
Primigi sötétbarna és fekete Gore-texes fiú csizma
Akció Gore-tex® -30 %
Gyártó: Primigi gyerekcipők Model: 8391800
Sötétbarna és fekete színű, elegáns és egyben vagány Gore-texes, gyapjú béléses téli bokacsizma. Két tépőzárral és keményített sarokrésszel a megfelelő lábtartásért. Talpa könnyű, rugalmas, talpbetéte kivehető. Az anyaga légáteresztő mégis 100%-ban vízálló. Ideális választás hóban, fagyban, sárban, ..
17,490 Ft 24,990 Ft
Nettó ár:13,772 Ft
Superfit Husky1  sötétkék zöld Gore-texes fiú csizma
Kedvelt Akció Gore-tex® -20 %
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-000047-8020
Kék színű, élénk zöld betétekkel és fényvisszaverővel díszített, teljesen vízálló és bélelt téli gyerekcsizma rugalmas talppal a stabil járásért. A Gore-tex technológiának köszönhetően 100%-ig vízálló, mégis lélegző a cipő.  A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédia..
15,990 Ft 19,990 Ft
Nettó ár:12,591 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.