Menu
Your Cart

Fiú szandál

Fiú szandál

A fiúknak készült gyerekcipőktől joggal várjuk el, hogy megbízhatók és strapabírók legyenek, vagyis ellenálljanak az intenzívebb igénybevételnek, és ezen felül az sem hátrány, ha vagányak. Ez a tétel a fiú szandálok esetében is igaz, ezért kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ezen a téren is megkönnyítsük a fiús szülők dolgát.

Az első bizonylatan lépésektől kezdve egészen az iskolás korig – az Angyali Cipők kínálatában minden élethelyzethez és minden alkalomhoz megtalálhatod a megfelelő fiú szandált. Az általunk forgalmazott valamennyi modell prémium minőségű bőrből készült, ami garancia a megbízhatóságra és az időállóságra. A bőr, mint a cipőgyártás egyik hagyományos alapanyaga természetes, ellenálló és tartós, a megjelenése pedig minőséget sugároz.
Nem csak akkor jársz jó helyen, ha megbízható szandált keresel fiadnak, hanem akkor is, ha olyat, amelyik a legjobb viselet a lábnak. Modelljeink puha és hajlékony talppal rendelkeznek, de emellett jó tartást és stabilitást biztosítanak a boka számára, jól tartják nyughatatlan csülkeit, és nem korlátozzák viselőjét a szabad, könnyed mozgásban.

Webáruházunk virtuális polcain és Budakeszin található gyerekcipőboltunkban egyaránt fellelhetők a zárt és nyitott orrú, a zárt és nyitott sarkú, a tépőzáras és a csatos, valamint a szupinált termékek.  Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé a lábra való pontos és kényelmes illeszkedést, valamint a könnyű napi használatot a gyermekek számára.

Ha a megjelenés és a funkció alapján vizsgáljuk palettánkat, azon helyet kaptak az elegáns modellek, a vasgyúróknak és örökmozgóknak való sportosabb változatok, az alkalmi darabok, a játszótéri mókázáshoz és az utcán való sétáláshoz használható lábbelik. Mivel fiú szandáljaink strapabírók, ezért bölcsődei, óvódai vagy iskolai váltócipőnek, illetve benti cipőnek is tökéletesen megfelelnek.

A szín- és formavilágot tekintve is rendkívüli változatosságot biztosítunk vásárlóinknak. A fiúk által hagyományosan kedvelt árnyalatok mellett olyan különleges színekben érhetők el egyes egyedi modelljeink, mint a királykék, a neonsárga, a fűzöld, a bézs vagy a narancssárga. A díszítőelemek és a kreatív minták vonatkozásában is büszkék lehetünk választékunkra. Ebben megtalálhatók a csillagok, a nyilak vagy a fényvisszaverős geometriai formák, vannak traktoros és versenyautós modelljeink, de széles skálán mozognak az állatfigurák is, köztük madarak, zebrák és dinoszauruszok is.

Szupinált fiú szandál termékeink beszállítója a Ponte20. A márka modelljei gyakorlatilag semmiben nem különböznek a hagyományos szandáloktól, hiszen a pár milliméteres szupinálást, vagyis a sarokrész kifelé döntését a tervezők a talp belsejében rejtették el. A gyártó termékei felismerhetők még a boka stabilitását adó zárt kéregről és a puha, párnázott sarokról.

A prémium kategóriában is kiemelkedőt nyújtanak a Superfit fiú szandálok. Kifogástalan minőségűek, válogatott alapanyagokból készülnek, és a legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezik őket. Extra rugalmasság, légies könnyedség és tökéletes bokatartás jellemzi őket.

Szintén prémium minőséget képviselnek az Angyali Cipők kínálatában újdonságnak számító Richter gyártó termékei. Ezeket a szandálokat úgy tervezik, hogy megfeleljenek a gyerekcipőkkel szemben támasztott legmagasabb igényeknek. A márka szandáljai minőségi alapanyagokból készülnek, talpuk hajlékony, megjelenésük vonzó és vagány.

A D.D.Step is állandó szállítója ennek a kategóriának. A széles forma, fazon és színvilágban elérhető termékek ultra könnyűek, talpbetétük enyhén harántemeléses, a boka körüli szár pedig kissé magasított és megerősített, ami stabil tartást biztosít. A D.D.Step fiú szandálok normál és széles lábfejhez egyaránt ideálisak.

Az ebben a kategóriában található modelljeink 19-36-os mérettartományban kaphatók.

Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2100 2112 6302
Szürke színű kék és narancssárga betéttel díszített, klasszikus két csattos és egy tépőzáras kisfiú szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalmat..
16,490.00Ft
Nettó ár:12,984.25Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-600140-2500
Szürke színű, kék betétekkel díszített, prémium minőségű, zárt kérgű és zárt orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, tökéletes bo..
16,490.00Ft
Nettó ár:12,984.25Ft
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-609465-7000
Világoskék színű, élénk zöld velúr betétekkel és focilabdával díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könn..
17,990.00Ft
Nettó ár:14,165.35Ft
Superfit HENRY kék sárga fiú szandál
Utolsó pár
Gyártó: Superfit gyerekcipők Model: 1-600100-8000
Fekete színű, kék velúr betétekkel díszített, prémium minőségű, nyitott kérgű és nyitott orrú, ultrakönnyű bőr gyerek szandál. A Superfit márka a tudatos szülők választása. A legmodernebb ortopédiai ismeretek alapján tervezett gyerekcipők: minőségi alapanyagok, légies könnyedség, extra rugalmasság, ..
20,990.00Ft
Nettó ár:16,527.56Ft
D.D.Step kék fehér piros fiú szandál
Kedvelt Leárazott termékek -30 %
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC64-226
Kék színű, fehér és piros betétekkel díszített, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas és mé..
6,990.00Ft 9,990.00Ft
Nettó ár:5,503.94Ft
Ponte20 kék szürke csillag mintás fiú szupinált zárt szandál
Leárazott termékek Utolsó pár -30 %
Gyártó: Ponte20 gyerekcipők Model: DA05-1-997
Sötétkék, szürke betétekkel és kék csillaggal díszített, zárt orrú, zárt kérgű, szupinált szandál tépőzárral. A gumitalp anyagában koptatott mintás. A Ponte20 szupinált cipőket nehéz megkülönböztetni a sima lábbeliktől, mivel az 5 mm szupinálás (a sarokrész kifelé döntése) a talp belsejében helyezke..
7,340.00Ft 10,490.00Ft
Nettó ár:5,779.53Ft
D.D.Step szürke zöld dinoszaurusz mintás fiú szandál
Leárazott termékek Utolsó pár -30 %
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-110M
Vagány, szürke színű, narancs és kék betétekkel díszített, sötétben világító, zöld dinó mintájú,  nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két csattal és tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől..
7,340.00Ft 10,490.00Ft
Nettó ár:5,779.53Ft
Richter szürke sárga betétes kisfiú szandál
Kedvelt Leárazott termékek -10 %
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 2105 1112 6601
Szürke színű, sárga betétekkel díszített, klasszikus két csatos és egy tépőzáras fiú szandál. Az orrán nyitott, sarkán zárt szandál védi és fogja a lábat. A rugalmas talp, és a kívül-belül bőr prémium alapanyagok garantálják a kényelmet és a minőséget.A Richter márkanév három fogalmat egyesít: DIVAT..
14,840.00Ft 16,490.00Ft
Nettó ár:11,685.04Ft
Ponte20 kék dínó mintás fiú szandál
Kedvelt Leárazott termékek -30 %
Gyártó: Ponte20 gyerekcipők Model: DA05-1-918
Gyönyörű kék színű, dínó mintával díszített, nyitott orrú, zárt kérgű, szupinált szandál két csattal és tépőzárral. A Ponte20 szupinált cipőket nehéz megkülönböztetni a sima lábbeliktől, mivel az 5 mm szupinálás (a sarokrész kifelé döntése) a talp belsejében helyezkedik el. A párnázott sarokrész kén..
7,340.00Ft 10,490.00Ft
Nettó ár:5,779.53Ft
Richter kék narancssárga neoprén fiú strandszandál
Kedvelt Leárazott termékek -10 %
Gyártó: Richter gyerekcipők Model: 7150 1172 6821
A nyár és a vízpartok slágere ez a szuper könnyű, kék és szürke színű, narancs betétekkel díszített fiú strandszandál. Textil és neoprén felsőrésze biztosítja a jó szellőzést és a könnyű tisztán tarthatóságot. A felhasznált anyagok és a magasított gumiorr ellenállóvá teszi a környezeti hatásokkal sz..
13,940.00Ft 15,490.00Ft
Nettó ár:10,976.38Ft
D.D.Step kék kutya mintás fiú zárt szandál
Kedvelt Leárazott termékek -30 %
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-612B
Kék színű, kutya mintával díszített, zárt orrú, zárt kérgű gyerekszandál két tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen iskolás korig. A D.D. Step talpkialakítása rugalmas és mégis erős, így ..
6,990.00Ft 9,990.00Ft
Nettó ár:5,503.94Ft
D.D.Step világoskék kék dinoszaurusz mintás fiú szandál
Kedvelt Leárazott termékek -30 %
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: AC290-110B
Vagány világoskék színű, narancs betétekkel és kék, sötétben világítós dinóval díszített, nyitott orrú, zárt kérgű gyerekszandál két csattal és tépőzárral. A megerősített, enyhén magasított boka körüli szár stabil tartást ad a boka számára, ezért ideális választás már az első lépésektől egészen isko..
6,990.00Ft 9,990.00Ft
Nettó ár:5,503.94Ft
Tételek: 1 - 12 / 31 (3 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.