Menu
Your Cart

Alkalmi cipők fiúknak

Alkalmi cipők fiúknak

Több olyan alkalmi gyerekcipőt is árulunk fiúknak, amelyek méltó viseletet jelentenek ünnepi alkalmakhoz, különleges eseményekhez. A palettán szemrevaló nyitott cipők és divatos zárt cipők szerepelnek, amelyekre fiús színek és formavilág jellemző. Márkák: D.D.Step.

D.D.Step fiú világoskék nyitott cipő
Leárazott termékek Utolsó pár -50 %
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: 023-51CM
Világoskék színű, barna mintás, kívül-belül bőr átmeneti nyitott cipő tépőzárral, megerősített gumiorral. Talpbetéte harántemelés nélküli kivehető. A talpa természetes gumiból, speciális lábujjvédő kialakítással, sarok- és cipőorr védelemmel készül, így biztosítja a megfelelő tapadást ugyanakkor a k..
4,495.00Ft 8,990.00Ft
Nettó ár:3,539.37Ft
Gyártó: D.D.Step gyerekcipők Model: 049-910CL
Fekete, elegáns, kívül-belül bőr átmeneti ünneplős zárt cipő megerősített gumiorral, tépőzárral. Talpbetéte harántemelés nélküli kivehető. A talpa természetes gumiból, speciális lábujjvédő kialakítással, sarok- és cipőorr védelemmel készül, így biztosítja a megfelelő tapadást ugyanakkor a kellő ruga..
8,990.00Ft
Nettó ár:7,078.74Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.