Menu
Your Cart

Férfi sportcipők

Férfi sportcipők

Az Angyali Cipők férfi sportcipő kínálata jelenleg egy márka, a G&T manufaktúra hazai gyártású modelljeire épül. A kizárólag valódi bőr felhasználásával készített termékek kényelmes és sportos viseletnek számítanak, és nem csak szabadidő tevékenység során, hanem az utcán, a munkahelyen vagy akár egy laza baráti összejövetelen is használhatók. Bármelyik G&T férfi sportcipőt választod, biztos lehetsz abban, hogy gondos tervezőmunka eredményei és prémium minőségű anyagokból készülnek. Könnyűek, divatosak és tartósak, ár-érték arány tekintetében pedig nem csak felveszik a versenyt a legnagyobb világmárkákkal, de le is körözik őket.

A G&T cipőkben benne van minden, amit Martfűn, a magyar cipőgyártás hagyományos központjában a régi cipőgyáros mesterek tudnak a cipőkészítésről. Ezeken a modelleken már messziről látszik az egyediség, a minőség és a kényelem. A G&T cipők Magyarországon készülnek, magyar tervezés eredményeként, magyar munkások szorgos keze által. Itthon varrják a felsőrészt, ami itthon kerül a talpra, és ezen felül a talpak, talpbetétek is magyar gyártásúak.
Ez nem tömegtermék. A G&T sportcipők egyedi megjelenést és különleges minőséget nyújtanak neked. A modellekhez csak valódi olasz nubuk és nappa bőröket használnak fel. Semmilyen műbőrt vagy egyéb textíliát nem adnak hozzá a felsőrészhez, ezzel is növelve a tartósságot. A puha bélésbőr nyújtotta kényelmet egyetlen textília sem tudja megadni, kényelemben és tartósságban utolérhetetlen. Ezt az anyaghasználatot csak valódi prémium márkák tudják felvállalni, hiszen jóval költségesebb.

A G&T cipő minden részletében a kényelem a legfontosabb szempont. A puha, szivacsbetéttel ellátott vágó éllel is rendelkező cipőnyelv amellett, hogy egész napos viselet során sem fog elcsúszni, a lábfejednek kitűnő kényelmet fog biztosítani. Az anatómiailag kialakított antibakteriális talpbetét gondoskodik a talp kényelméről, amely akár egész napos állás során sem fárad el úgy, mint egy hagyományos talpbetét viselése során.

Férfi sportcipőinket többféle színárnyalatban, egyszínű és többszínű kombinációkban is megvásárolhatod. A színárnyalatoknak a tervezők sokszor egyedi, találó neveket adtak: a kék egyik árnyalatát például óceánnak, a sárgát méznek, egy másik sárga változatot mustárnak, a bézst latte macchiatónak, egy sötétebb barnát pedig szaharának keresztelték el.

A G&T sportcipők háromféle alapváltozata található kínálatunkban:

A G&T Klasszikus cipő a martfűi manufaktúra első bevezető terméke, amelynek sikerét az időtálló megoldások újraformázásának köszönheti. Ezeknek a modelleknek az alap cipőformája több évtizedes múlttal rendelkezik, ezt gondolták újra a tervezők, a végeredmény pedig egy kényelmes, tartós és minőségi megjelenést sugárzó streatwear modellcsalád lett.

A G&T Aktív cipők a klasszikus vonalhoz képest modernebb, sportosabb megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Ezek a modellek valódi bőr felsőrésszel vagy könnyű légáteresztő és vízlepergető hatású textíliával készülnek. Az Aktív cipők vonalvezetése és formája fiatalos, modern jegyeket viselnek magukon, felépítésükben fellelhetők a klasszikus sportcipőkből átvett megoldások is.

A harmadik alapváltozatot a PRO-20 modellek képviselik, amelyek formája a klasszikus és a modern stílusjegyek kreatív ötvözetéből született. Ezeknek a cipőknek a sajátossága a dinamikus, fiatalos megjelenés. Prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek, talpuk körben varrott, rugalmasak és kis súlyúak.

Az Angyali Cipők kínálatában található férfi sportcipők 37-46-os mérettartományban kaphatók.

G&T Aktív Szürke - Fekete nappa bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTSZURKEFEKETENAPPA-1-1
Ennek az Aktív modellnek a felsőrésze prémium minőségű selyemfényű szürke és fekete színű barkás nappa  bőrökből készült, a logó szürke cérnával van ráhímezve. Ultra könnyű, színben harmonizáló fekete-fehér TR talppal rendelkezik, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpb..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Szürke Textil – Hamu – Óceán sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTSZURKTEXTHAMUOCEAN-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész, kék nubuk betétekkel  igazán elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a kék színű hím..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Szürke Textil – Citrom sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTSZURKTEXTCITROM-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a pasztelles citromsárga árnyalatú nubuk bőr díszí..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Trend Full White sneaker cipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: TRENDFULLWHITE-0-1
A G&T Trend Full White bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szüksége..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Klasszikus Full Red bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: KLASSZFULLRED-1-1
A Klasszikus Full Red  bőr sportcipő felsőrésze teljesen egyszínű piros nappa bőrből készült. A vadító piros színben készült lábbeli tökéletes kiegészítője az egyedi, fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban. Ke..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Pro-20 Fehér – Óceán bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: pro002
A Pro-20 Fehér – Óceán bőr sportcipő felsőrésze fehér barkás nappa bőrből készült óceán kék díszítéssel és fehérszínű hímzett logóval. Az egyszer színeibenű, letisztult színekben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elter..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Pro-20 Óceán – Szürke bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: PRO20OCEANHAMU-1-1
A Pro-20 Óceán – Hamu bőr sportcipő felsőrésze kék barkás nappa bőrből készült hamuszürke díszítéssel és világos színű hímzett logóval. Napjaink örök sláger színeiben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagna..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Full Black bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTFULLBLACK-1-1
Az Aktív Full Black modell felsőrésze szénfekete nappa bőrből készült, bélése valódi bélésbőr. A talp is teljesen fekete, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatómiai kialakítású, a láb maximális kényelméért.A G&T cipőkben benne van minde..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
G&T Aktív Piros – Óceán bőr sportcipő
Kedvelt Akció Készletkisöprés -30 %
Gyártó: G&T sportcipők Model: AKTPIROSOCEAN-1-1
Ennek az Aktív modellnek a felsőrésze prémium minőségű piros és óceán kék nappa bőrbőlkészült, a logó kék cérnával van ráhímezve, bélése valódi bélésbőr. Ultra könnyű kék-fehér TR talppal rendelkezik, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatóm..
20,990 Ft 29,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.