Menu
Your Cart

Férfi félcipők

Férfi félcipők

Elegáns és divatos modellek, lazább és sportosabb viseletek. Olasz és magyar gyártók természetes alapanyagokból készült mesterdarabjai. Márkák: IGI&Co, G&T sportcipő

Igi&Co sötétkék férfi velúrbőr félcipő
Akció Készletkisöprés -70 %
Gyártó: Igi&Co felnőtt cipők Model: 8100433
Elegáns és mégis hétköznapi viselet ez a kívül-belül bőr, fűzős sötétkék velúr félcipő. Vastagabb gumitalpa és ergonomikus kiképzése kényelmet nyújt és véd a hidegebb időjárás során. Igazi, összetéveszthetetlen olasz dizájn, pihe-puha bőr, ergonomikus kialakítás.Az Igi&Co modellek gyártója..
10,790 Ft 35,990 Ft
Nettó ár:8,496 Ft
Igi&Co szürke férfi velúrbőr félcipő
Akció Készletkisöprés -70 %
Gyártó: Igi&Co felnőtt cipők Model: 8100422
Elegáns és mégis hétköznapi viselet ez a kívül-belül bőr, fűzős szürke velúr félcipő. Vastagabb gumitalpa és ergonomikus kiképzése kényelmet nyújt és véd a hidegebb időjárás során. Igazi, összetéveszthetetlen olasz dizájn, pihe-puha bőr, ergonomikus kialakítás.Az Igi&Co modellek gyártója, ..
10,790 Ft 35,990 Ft
Nettó ár:8,496 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.