Menu
Your Cart

Férfi cipők

Férfi cipők

Ha az Angyali Cipők férfi lábbelijeit vásárolod, nem kell többet választanod a minőség, a kényelem és a vagány dizájn között. Kínálatunkat prémium kategóriát képviselő olasz és hazai gyártók palettájáról válogattuk. Webáruházunk virtuális polcain divatos, kényelmes, fiatalos és laza eleganciát képviselő modellek dominálnak.

A kizárólag valódi bőr felhasználásával készített férfi cipők modern és sportos viseletnek számítanak, és nem csak szabadidő tevékenység során, hanem az utcán vagy akár a munkahelyen is használhatók. Ezek a modellek könnyűek, rugalmasak és tartósak, ár-érték arány tekintetében nem csak felveszik a versenyt a legnagyobb világmárkákkal, de le is körözik őket.

Férfi cipőmárkáink palettájának egyik büszkesége a magyar G&T. Ha kézbe veszel egy G&T férfi cipőt, azonnal érezni fogod a magas minőséget. A márka termékei Magyarországon készülnek, de nem tömegtermelésről van szó, mert a manufakturális gyártás nem állít elő tömegterméket, csak minőségi, egyedi darabokat. A G&T cipők tervezése és gyártása során a kényelem és a prémium érzés biztosítása a legfontosabb szempont. A modellekhez csak valódi bőröket használnak fel, semmilyen műbőrt vagy egyéb textíliát nem adnak hozzá a felsőrészhez, ami növeli az időtállóságot. Ezt a minőségi anyagválasztást csak a valódi prémium márkák tudják felvállalni, hiszen ez nagy költségekkel jár. A G&T modellek igényesek, elegánsak és vagányak. Munkához, sétához, kiránduláshoz és egyéb szabadidős tevékenységekhez egyaránt kiváló választásnak számítanak.

Érdemes kiemelni, hogy a puha, szivacsbetéttel ellátott vágó éllel is rendelkező cipőnyelv amellett, hogy egész napos viselet során sem fog elcsúszni, a lábfejednek kitűnő kényelmet fog biztosítani. Az anatómiailag kialakított antibakteriális talpbetét gondoskodik a talp kényelméről, amely akár egész napos állás során sem fárad el úgy, mint egy hagyományos talpbetét viselése során.

A G&T férfi cipők változatos árnyalatokban és színkombinációkban érhetők el az Angyali Cipők kínálatában. Vannak egyszínű modellek, alkalmi viseletnek is alkalmas sportcipők, de korzózáshoz, koncerthez vagy kiránduláshoz is tudunk megfelelő választással szolgálni.

Minőség, kényelem, dizájn! - Az Angyali Cipők szlogenje minden kategóriára, így a cégünk által forgalmazott férfi cipő modellekre is igaz.

Gyártó: G&T Model: AKTSZURKTEXTHAMUOCEAN-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész, kék nubuk betétekkel  igazán elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a kék színű hím..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTSZURKTEXTCITROM-1-1
Ez az Aktív modell kiváló minőségű légáteresztő cipőipari textília felsőrésszel és nubuk bőr kiegészítőkkel készült. A rendkívül mutatós szürke textil felsőrész elegáns megjelenést nyújt és praktikus viselet a melegebb napokon. A sportos megjelenést a pasztelles citromsárga árnyalatú nubuk bőr díszí..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: TRENDFULLWHITE-0-1
A G&T Trend Full White bőr sneaker cipő a letisztult vonalvezetés és a prémium kényelem jellemzi. A felsőrész különlegesen puha nappa bőrből készült. A cipő formáját a lehető legkevesebb alkotóelemből alkották meg, a felsőrészt a díszítő varrásokon túl csak az alkotóelemek illesztéséhez szüksége..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: KLASSZFULLRED-1-1
A Klasszikus Full Red  bőr sportcipő felsőrésze teljesen egyszínű piros nappa bőrből készült. A vadító piros színben készült lábbeli tökéletes kiegészítője az egyedi, fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagnak számít a cipőtalp gyártásban. Ke..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: pro002
A Pro-20 Fehér – Óceán bőr sportcipő felsőrésze fehér barkás nappa bőrből készült óceán kék díszítéssel és fehérszínű hímzett logóval. Az egyszer színeibenű, letisztult színekben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elter..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: PRO20OCEANHAMU-1-1
A Pro-20 Óceán – Hamu bőr sportcipő felsőrésze kék barkás nappa bőrből készült hamuszürke díszítéssel és világos színű hímzett logóval. Napjaink örök sláger színeiben készült lábbeli tökéletes kiegészítője a fiatalos, streatwear viseletnek. Az olasz gumi cipőtalp az egyik leginkább elterjedt anyagna..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTFULLBLACK-1-1
Az Aktív Full Black modell felsőrésze szénfekete nappa bőrből készült, bélése valódi bélésbőr. A talp is teljesen fekete, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatómiai kialakítású, a láb maximális kényelméért.A G&T cipőkben benne van minde..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTBORDOMEZ-1-1
Ennek az Aktív modellnek a felsőrésze finom puha bordó és méz színű nubuk bőrből készült, a logó bordó cérnával van ráhímezve, bélése valódi bélésbőr. Ultra könnyű fekete-fehér TR talppal rendelkezik, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatóm..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTLATTEOCEAN-1-1
Ennek az Aktív modellnek a felsőrésze finom latte macchiátó színű nappa bőrből, óceán kék színű rátétekkel készült, a logó kék cérnával van ráhímezve, bélése valódi bélésbőr. Ultra könnyű kék-fehér TR talppal rendelkezik, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrr..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTVADASZ-1-1
A Vadász az egyik legkedveltebb Aktív modell, a felsőrésze prémium minőségű moha színű nubuk bőrből készült, sziena barna díszítéssel, a logó zöldcérnával van ráhímezve, bélése valódi bélésbőr. Ultra könnyű barna-fekete TR talppal rendelkezik, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez...
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
G&T Aktív Jeans bőr sportcipő
Új Kedvelt
Gyártó: G&T Model: AKTJEANS00000
Az Aktív Jeans modell felsőrésze a famereket idéző sötétkék nappa bőrből, mustársárga nubuk betétekkel és szantálfa színű varrással készült, bélése valódi bélésbőr. A talp ultrakönnyű kék-fehér TR , amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét bélésbőrrel kasírozott, anatómia..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Gyártó: G&T Model: AKTOCEANMUSTARHIMZ-1-1
Ennek az Aktív modellnek a felsőrésze prémium minőségű óceán kék és mustár színű nappa bőrből készült, a logó kék cérnával van ráhímezve, bélése valódi bélésbőr. Ultra könnyű színben harmonizáló kék-mustár TR talppal rendelkezik, amit ragasztásos technikával illesztenek a felsőrészhez. A talpbetét b..
27,990.00Ft
Nettó ár:22,039.37Ft
Tételek: 1 - 12 / 14 (2 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.