A március 8-án bevezetett szigorú védelmi intézkedések miatt Budakeszin lévő boltunk március 22-ig zárva tart. Ez idő alatt az online megrendelések teljesítése és kiszállítása folyamatos.

Az átmeneti bezárás miatt érdemes áttekinteni, hogy milyen feltételekkel lehet vásárolni nálunk:

>> A legfontosabb, hogy webáruházunk zavartalanul üzemel, a rendeléseket folyamatosan teljesítjük.

>> A leadott megrendeléseket 1 munkanapon belül feldolgozzuk, a kiszállítás megkezdéséről e-mail értesítést küldünk.

>> Budakeszi boltunkban a járványügyi rendelkezések értelmében nem tudunk személyes átvételi lehetőséget biztosítani.

>> DE VAN MEGOLDÁS: A közeli csomagolásmentes bolt, a szigorítások alatt is nyitva tartó Green Kiss Market felajánlotta, hogy átvételi pontot biztosít vásárlóinknak. Vagyis az online megrendelt cipőket a (Budakeszi) Fő utca 123. szám alatt is át lehet venni. Ehhez a vásárlás során a személyes átvétel opciót kell kiválasztani.

>> Az online rendelések esetén – ha nem stimmelne a méret vagy a fazon – 14 napos cserelehetőség áll rendelkezésre. A visszaküldés részleteiről ezen az oldalon>> lehet tájékozódni.

Plusz információ, hogy raktárunkba folyamatosan érkeznek tavaszi gyerekcipők, ezeket a lehető leghamarabb elérhetővé tesszük webes felületünkön, érdemes tehát újra és újra ellátogatni oldalunkra.

Bármilyen kérdés merülne fel, telefonon, e-mailen és Facebook oldalunkon keresztül is kereshettek bennünket (Kapcsolat menüpont>>).

Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk!

Angyali Cipők