Nagy fába vágtuk fejszénket, hiszen a webshop indulása mellett szeptember közepén megnyitottuk első gyerekcipő üzletünket is, ahol teljes termékkínálattal várjuk vásárlóinkat.

Hiánypótló vállalkozás

Ezzel egy régóta fennálló, lokális igényt elégítünk ki, mivel Budakeszin és szűkebb vonzáskörzetében eddig nem volt ilyen üzlethelyiség. Márpedig a környéken számos magán és állami bölcsőde, óvoda és iskola működik, vagyis sok-sok kisgyerekes családról és több ezer gyereklábról kell gondoskodni hétről-hétre. Érdekesség, hogy már akkor sok volt az érdeklődő, amikor még csak az üzlet kialakításán, berendezésén dolgoztunk. Volt olyan család is, akik már a nyitást megelőző héten vásárolni szerettek volna tőlünk. Ez is megerősítette, hogy helyes döntést hoztunk, amikor belevágtunk ebbe a kalandba.

Könnyű megközelíthetőség

Gyerekcipőboltunkat Budakeszin a Fő tér 3. szám alatt lehet megtalálni, nem messze a postától, a Coop szomszédságában, a korábbi BioTech USA üzlet helyén. A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A 22-es, a 22/A és a 222-es busz megállója alig 20-30 méterre található az üzlet bejáratától. A posta melletti parkolóban és a Fő utcában gyakorlatilag mindig van hely, így az autóval érkezőknek sincs nehéz dolguk.

Széles kínálat és személyes tanácsadás

Ha valaki idegenkedik a netes vásárlástól, itt személyesen is a kezébe veheti, és gyermeke lábára próbálhatja az általunk forgalmazott lábbeliket. A szülőket személyes szaktanácsadással, folyamatosan bővülő szezonális választékkal, a gyermekeket pedig rajzasztallal, játszósarokkal és sok-sok játékkal várjuk. Lehet, hogy viccesen hangzik, de ez egy igazán gyerekbarát gyerekcipőbolt.

Szeretnénk megkönnyíteni a vásárlóink dolgát, szeretnénk egyszerűbbé tenni döntésüket és kibővíteni számukra a választás lehetőségét. Szívesen átadjuk tapasztalatunkat azoknak a kisgyerekes anyukáknak, apukáknak, akik még csak most szembesülnek a megfelelő gyerekcipő kiválasztásának nehézségeivel.

Induló kínálatunkban egyelőre három márka termékei találhatók meg. Az első a D.D.Step, amelyik az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyerekcipő gyártónak számít Magyarországon. A második a Ponte20, amelynek szupinált cipői hatékonyan járulnak hozzá a gyereklábak egészséges fejlődéséhez. A harmadik az olasz Primigi, amelyek tetszetős modelljeit a rugalmasság, a könnyedség és maximális komfort jellemzi.

Természetesen itt nem állunk meg. Terveink között szerepel további cipőmárkák bevezetése is. Elsők között a prémium minőséget képviselő osztrák gyártó, a SuperFit termékeivel szeretnénk bővíteni kínálatunkat, de más kiszemeltek is célkeresztben vannak, ezekről később fogunk beszámolni.

FONTOS! Még mindig érdemes észben tartani, hogy a webshop indulásakor meghirdetett akciónk keretében kínált 10%-os kedvezményt boltunkban személyesen is lehet érvényesíteni. Ehhez a vásárlás előtt be kell mutatni az akcióról szóló szórólapunk egy példányát.