Nagy fába vágtuk fejszénket, hiszen a webshop indulása mellett szeptember közepén megnyitottuk első gyerekcipő üzletünket is, ahol teljes termékkínálattal várjuk vásárlóinkat.

Ezzel egy régóta fennálló, lokális igényt elégítünk ki, mivel Budakeszin és szűkebb vonzáskörzetében eddig nem volt ilyen üzlethelység. Márpedig a környéken számos magán és állami bölcsőde, óvoda és iskola működik, vagyis sokezer gyereklábról kell gondoskodni hétről-hétre.

Boltunkat a Fő tér 3. szám alatt lehet megtalálni, nem messze a postától, a Coop szomszédságában, a korábbi BioTech USA üzlet helyén. Ha valaki idegenkedik a netes vásárlástól, itt személyesen is a kezébe veheti és gyermeke lábára próbálhatja az általunk forgalmazott lábbeliket. A szülőket szaktanácsadással és széles termékkínálattal, a gyermekeket játszósarokkal várjuk.

Még mindig érdemes észben tartani, hogy a webshop indulásakor meghirdetett akciónk keretében kínált 10%-os kedvezményt boltunkban személyesen is lehet érvényesíteni. Ehhez a vásárlás előtt be kell mutatni az akcióról szóló szórólapunk egy példányát.