Állandó kedvezményt, speciális ajánlatokat és soron kívüli értesítést biztosítunk leértékelések vagy új áru érkezése előtt elkötelezett, hűséges vásárlóinknak. Szerencsére van már belőlük jó néhány.

A program indulásának időzítése nem véletlen, szándékosan a sokakat megmozgató és erősen megosztó Black Friday akciókhoz igazítottuk. Nem hiszünk ugyanis a tömeges leértékelésekben, nem támogatjuk az ezzel járó túlfogyasztást, a sokszor céltalan és értelmetlen vásárlásokat, az alacsony áron piacra dobott alacsony minőségű termékek áradatát és a trükkös leárazásokat.

Ezzel szemben hiszünk abban, hogy a minőség előbbre való a mennyiségnél, és támogatni szeretnénk a tudatos, hűséges vásárlókat, akik a kalkulálható kedvezmények és az általunk kínált minőségi termékek ismeretében visszajárnak hozzánk.

Nekik szól törzsvásárlói programunk, amelyhez egyelőre személyesen, az Angyali Cipők Budakeszin található boltjában (Fő tér 3.) történő regisztrációval (név, cím és e-mail megadásával) lehet csatlakozni. Résztvevők minden egyes teljes árú gyerekcipő megvásárlása után kapnak egy pontot. Ha ezekből 5 darabot összegyűjtenek, az alábbi kiváltságokban részesülnek:

  • 10 százalék állandó kedvezményt az általunk forgalmazott cipők árából (ez a teljes árú cipőkre vonatkozik, más kedvezménnyel nem vonható össze),
  • speciális, személyre szabott ajánlatokat,
  • hírlevél formájában soron kívüli értesítést leértékelésekről vagy új áru érkezéséről.

Fontos! A törzsvásárlói program visszamenőleg is érvényes. Ez azt jelenti, hogy aki már vásárolt nálunk, és behozza üzletünkbe a vásárlást igazoló blokkot, a regisztrációt követően megkapja az őt illető pontokat.

Szóval megéri hűségesnek lenni hozzánk!