Egy éves az Angyali Cipők, ezért ebből az ünnepi alkalomból nyereményjátékot hirdetünk, amelyen azok vehetnek részt, akik az elkövetkezendő egy hétben cipőt vásárolnak budakeszi gyerekcipőboltunkban.

Egy évvel ezelőtt, szeptember 14-én, egy napsütéses szombat délelőtt nyitottuk ki először gyerekcipőboltunkat Budakeszin. Izgatottak voltunk, teli várakozással és optimizmussal. Nagyon vártuk az első vevőket, akik szerencsére szép számmal érkeztek aznap, így elmondhatjuk, hogy sikeresen indult a kaland. Azóta túlvagyunk négy szezonon, számos hullámhegyen és hullámvölgyön, forgalmas és kevésbé forgalmas időszakokon, de ami a legfontosabb, még mindig talpon vagyunk és bizakodóan tekintünk a jövőbe.

Egy évesek lettünk, van mit ünnepelnünk, és azt szeretnénk, ha vásárlóink is velünk ünnepelnének. Ezért szeptember 14. és 18. között minden vásárláshoz ajándékot adunk, ezen felül pedig egy nyereményjáték keretében egy vásárlónk visszanyerheti a megvásárolt cipő teljes összegét. A játékban bárki részt vehet, aki a szóban forgó időintervallumban a gyerekcipőboltunkban (Budakeszi, Fő tér 3.) bármilyen cipőt vásárol, és a vásárlás során kitölti regisztrációs adatlapunkat. Szeptember 18-án boltzárás után sorsolást tartunk, amelyen a szerencsés nyertes Angyali Cipők ajándékutalvány formájában visszanyeri a megvásárolt cipő (cipők) a teljes összegét.

Szóval mindenképpen megéri betérni hozzánk. Várunk mindenkit sok szeretettel.

Játékszabályzatunk itt érhető el >>