Az üzemanyagárak elmúlt hónapokban tapasztalt szárnyalása miatt számottevő mértékben emelték áraikat a szállítócégek, ennek következtében mi is kénytelenek vagyunk emelni saját szállítási díjainkat.

Az Angyali Cipők webáruházában megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat az eddigi 1290 forint helyett 2022. április 1-jétől 1490 forintért szállítja házhoz. Fontos kiemelni, hogy ez csak a 25 000 forint alatti rendelésekre vonatkozik, ezen összeg felett a szállítás továbbra is ingyenes.

Az online rendelt cipőket a GLS futárszolgálat mellett kétféle módon lehet átvenni:

  • a FoxPost csomagküldési szolgáltatással, aminek díja nem változott (990 Ft)
  • személyes átvétellel (a megrendelő vagy meghatalmazottja által) valamelyik boltunkban (Budapesten a XII. kerületben található Városmajor utca 1/B szám alatt vagy Budakeszin lévő üzletünkben a Fő tér 3. szám alatt).

Érdemes kiemelni, hogy a megrendelések feldolgozása az adott munkanapon 12:00 óráig történik, ami azt jelenti, hogy az eddig az időpontig leadott rendeléseket jó eséllyel már a következő munkanapon teljesíteni tudjuk. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, külön értesítést küldünk a vásárlónak.

Az Angyali Cipők részletes szállítási feltételei ezen az oldalon olvashatók.

Az Általános Szerződési Feltételeket itt lehet megtekinteni.