Egy nyár végén nyitó gyerekcipő webshop nem is tehet mást, mint hogy alaposan felkészül az őszi szezonra. És mi van ősszel? Sok-sok csapadék, nedvesség és sár, amibe bizony a gyerekek a sokadig figyelmeztetés ellenére is minduntalan belelépnek.

Kínálatunkban ennek megfelelően nagy arányt képviselnek a magasszárú cipők, amelyek azon túl, hogy biztosabban fogják a bokát, jobban is védik a lábat a hűvösebb és nedvesebb időjárás viszontagságaitól. Ezeknek a modellek színe a lányoknál és a fiúknál is többségében az őszt idézi, vagyis sötétebb árnyalatok, tónusok jellemzik őket.

Vannak bőrcipőink és különleges, vízlepergetős anyagból készült lábbelieink, amelyek jobban ellenállnak a nedvességnek. Ebből a szempontból a gumicsizmák számítanak a legjobb megoldásnak, ezért két márka termékeit is hamarosan elérhetővé teszünk kínálatunkban: a nagy népszerűségnek örvendő Be Only és a prémium kategóriának számító Tommy Hilfiger modelljeit.

Ez az az időszak, amikor gondolnunk kell az óvoda- és az iskolakezdésre is. Ennek megfelelően sokféle váltócipőnek alkalmas termékkel készültünk, köztük szandálokkal és vászoncipőkkel, amelyeket nagyobb méretben is meg lehet vásárolni.

Érdemes tehát böngészni, válogatni kínálatunkban.