Mi is felülünk a Glamour-napok vásárlási hullámára, és nagyszabású akciót hirdetünk termékeink nagy részére. D.D.Step, Primigi, Ponte20, Be Only, Tommy Hilfiger modelljeink 20% kedvezménnyel vihetők el.

Az akció csütörtök (2019. október 10.) 0 órától vasárnap (2019. október 13.) 24 óráig tart, és kiterjed a felsorolt márkák valamennyi nyári, őszi és egyes téli termékeire.

Az akciós gyerekcipőket egyértelmű jelzéssel fogjuk ellátni weboldalunkon (a termék fotóján egy narancssárga csíkon megjelenő "ŐSZI KÉSZLETKISÖPRÉS" szöveggel). Online megrendelés esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a megrendelés véglegesítésénél a megfelelő helyre a LOMBHULLÁS kuponkódot kell beírni.

A leértékelt árukat természetesen nem csak webáruházunkban, hanem Budakeszin található boltunkban is meg lehet vásárolni nyitvatartási időben (csütörtökön, pénteken és szombaton). Kolléganőink a helyszínen örömmel segítenek az érintett termékek azonosításában és válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A kedvezmény mértéke egységesen 20%, ami nem vonható össze más akcióval vagy kedvezménnyel. Fontos hangsúlyozni, hogy ez az akció nem szerves rész a Glamour-napoknak, azzal egy időben, de attól függetlenül szervezzük.

Az akciós termékeket itt lehet böngészni és megvásárolni>>