Megérkezett raktárunkba az utolsó szandálszállítmány is, ezzel teljessé vált az idei nyári kollekciónk. Gyönyörű színek, különleges darabok és új technológiai megoldások jellemzik friss termékeinket.

A széles kínálatban Superfit, Primigi, Ponte20 és D.D.Step modellek találhatók: zárt és nyitott szandálok, hagyományos és szupinált változatok, strapabíró és ünnepi alkalmakra is felvehető darabok egyaránt.

A gyönyörű színekben és formákban pompázó szandálók között egészen egyedi megoldások is fellelhetők. Erre példa a D.D.Step ezüstfehér lány szandálja, amelynek pántját egy bájos nyuszifüles masni ékesíti (ezt egyébként könnyedén le is lehet venni). A termék különlegességét ezen felül egy újfajta talpkialakítás adja, ami hajlékonyságával és rugalmasságával a gyártó által „Walking on air” kifejezéssel jellemzett érzést adja járás közben.

Az új termékek jelenleg kizárólag online rendelhetők meg webáruházunkból. A megfelelő modell, fazon vagy méret kiválasztásához minden segítséget megadunk vásárlóinknak. A következő csatornákon érhettek el bennünket:

Szállítási feltételeink a következők:

  • A Budakeszi környékén élőknek személyesen visszük ki a megrendelt gyerekcipőket INGYENESEN (Budakeszi, Telki, Budajenő, Perbál, Tök, Zsámbék, Páty, Biatorbágy településekre). Ez a lehetőség május 31-ig él.
  • Az ország többi pontján bruttó 5000 forint értékhatár felett mi álljuk a szállítás díját (MPL futárszolgálat).