A cipővásárlással járó anyagi terheit szeretnénk enyhíteni azoknak a szülőknek, akik legalább három kiskorú gyermeket nevelnek, ezért állandó 10%-os árengedményt biztosítunk számukra üzletünkben.

A saját bőrünkön tapasztaljuk, hiszen mi is nagycsaládosok vagyunk, hogy milyen nehéz feladat 6, 8 vagy még több, folyton növő gyereklábra cipőket vásárolni, nem is beszélve ennek anyagi vonzatairól. Némi segítséget szeretnénk nyújtani azoknak a szülőknek, akik stílszerűen szólva ebben a cipőben járnak, ezért a mai naptól bevezetjük az Angyali Cipők Nagycsaládos Kedvezményét.

Minden, legalább három 18 életévét be nem töltött gyermeket nevelő vásárlónk részére állandó 10 százalékos engedményt biztosítunk a teljes árú cipőink árából. Ez a lehetőség egyelőre csak a Budakeszin található boltunkban történő személyes vásárlás esetén vehető igénybe, tehát az online rendelésekre nem vonatkozik.

A kedvezményre való jogosultságot egy egyszerű adatlap kitöltésével lehet megszerezni, erre szintén üzletünkben lehet sort keríteni. Fontos tudnivaló, hogy a nagycsaládosok 10%-os árengedménye nem vonható össze más akciókkal, leértékelésekkel!

Ha kérdésed van a leírtakkal kapcsolatban, keress minket bátran az elérhetőségeinken!