Egy izgalmas, divatos új márkával, a prémium minőséget képviselő Richter gyerekcipőivel bővítjük kínálatunkat. Téli modellekből álló induló termékpalettánkat a jövőben folyamatosan bővíteni fogjuk.

Az osztrák Richter története egészen 1893-ig nyúlik vissza, amikor Theresia és Wenzel Richter megnyitották első kicsiny cipőboltjukat az ausztriai Linzben. A családi vállalkozás a második világháborút követően indult világhódító útjára, amelynek eredményeként ma már közel 40 országban értékesítik termékeiket.

A Richter márkanév három fogalmat egyesít: a divatot, a funkciót és az élményt. A cég termékeit úgy tervezik, hogy ne csak szépek és vonzóak legyenek, de megfeleljenek korunk magas igényeinek, és lássák el azokat a funkciókat, amiket egy gyerekcipőtől elvárunk.

Ezek a gondosan tervezett lábbelik természetes rugalmasságot biztosítanak járás közben, száruk pedig megfelelően tartja a kicsik bokáját. A cipők minőségi alapanyagokból készültek. A talpak hajlékonyak, a felsőrész prémium bőrből készül, a bélésanyagok kiválóan szellőznek. A Sympatex és Richtex membránnal készült Richter cipők teljesen vízhatlanok és kiválóan szellőznek. A FitMI rendszerrel felszerelt modelleket a könnyen kivehető talpbetét segítségével a lábfej növekedéséhez igazíthatjuk: egy cipő, két bőség!

Induló kínálatunkban téli csizmákat és bokacipőket válogattunk be. Valamennyien teljesen vízállók, jól szellőznek és elegánsak. Minket meggyőztek, és biztosak vagyunk benne, hogy vásárlóink is hasonló véleménnyel lesznek ezekről a gyerekcipőkről.

Richter kínálatunk itt tekinthető meg>>