Újraindítjuk tavasszal debütált népszerű szolgáltatásunkat. Boltunk vonzáskörzetében 300 Ft ellenében házhoz visszük az online rendelt gyerekcipőt és egyszer ingyen cserélünk rossz méretválasztás esetén.

Ez a szolgáltatásunk elsősorban azoknak a Budakeszin és annak környékén élő szülőknek szól, akik gyerekcipőt szeretnének vásárolni, de

  • valamilyen oknál fogva nem akarnak személyesen befáradni boltunkba,
  • a járványhelyzet miatt nem vállalják a kockázatát a bolti vásárlásnak,
  • hatósági karanténba kerültek vagy az önkéntes izolációt választották.

A szabályok nem sokat változtak tavasz óta. A webáruházunkban megrendelt és kifizetett cipőt a következő településeken szállítjuk ki a megadott címre: Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Perbál, Tök, Zsámbék, Biatorbágy. 15 000 forint rendelési érték alatt a szállítási díj bruttó 300 forint, 15 000 forint felett viszont ingyenes. A szolgáltatás része az is, hogy egy alkalommal ingyen kicseréljük a terméket, ha elsőre nem sikerült jó méretet választani.

A megrendelt lábbeliket nem futárnak adjuk át, hanem mi magunk, az Angyali Cipők csapat tagjai szállítjuk ki. Ezzel mindenkinek lehetőséget biztosítunk a személyes konzultációra a helyszínen.

Az online rendelés menete az új szolgáltatás esetében is gyakorlatilag ugyanaz. Ha a szállítási cím megadásánál a felsorolt települések irányítószámát írjuk be, a szállítási módoknál megjelenik a „Budakeszi környéki szállítási” opció. A 300 forintos díjat a megrendelés leadásakor a megrendelt cipővel együtt kell megfizetni (banki átutalással, CIB vagy Barion bankkártyás fizetéssel).

Fontos! A Budakeszi környéki szállítással megrendelt cipőket fix napokon, kedden és pénteken visszük házhoz. A hétfő este 18 óráig beérkezett megrendeléseket kedd délelőtt, a hétfő 18 óra és csütörtök 18 óra között beérkezett megrendeléseket péntek délelőtt szállítjuk ki. Az első szállítási nap: október 6. kedd!

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken, vagyis telefonon a +36 (30) 835 8579-es számon, e-mail-ben az info@angyalicipok.hu címen, Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/angyalicipok) pedig a Messengeren keresztül.