Rendkívüli idők rendkívüli intézkedéseket követelnek. A vészhelyzetre való tekintettel határozatlan ideig egyik szállítási mód esetén sem számítunk fel szállítási díjat az online rendeléseknél.  

A súlyosbodó járványhelyzetre reagálva az elmúlt hetekben több fontos intézkedést is hoztunk: először szigorítottunk a bolt higiéniai szabályait, majd csökkentettük a nyitvatartási időt és korlátoztuk az egy időben bent tartózkodók számát, végül pedig határozatlan időre bezártunk. Ez volt az egyetlen helyes és felelős döntés, amit vásárlóink és saját magunk egészsége érdekében hozhattunk.

Webáruházunkat nem állítottuk le, online rendeléseket továbbra is elfogadunk, mi több, egy új kiszállítási szolgáltatást is bevezettünk a budakeszi környékén élőknek.

Mivel eddig is úgy véltük, hogy rendkívüli időkben az egyéni döntések nagyobb hatással vannak a közösség boldogulására, nem várjuk meg a további hatósági korlátozásokat, hanem mi magunk szigorítunk a kiszállítás feltételein. Ezzel egyidőben pedig átvállaljuk ennek költségeit a vészhelyzet teljes időtartamára.

FIGYELEM! Az alábbi információk már elavultak!

2020. március 23-tól visszavonásig az alábbi feltételekkel szállítunk:

  • A Budakeszi környékén élőknek személyesen visszük ki a megrendelt gyerekcipőket INGYENESEN (Budakeszi, Telki, Budajenő, Perbál, Tök, Zsámbék, Páty, Biatorbágy településekre).
  • A személyes kiszállításnál szigorúan ügyelünk a higiéniára (szájmaszk, kesztyű, kézfertőtlenítő).
  • Az ország többi pontján az MPL futárszolgálattal szállítunk ki. ENNEK DÍJÁT MI ÁLLJUK!
  • Nincs rendelési limit, az ingyenes kiszállítás egy cipő rendelése esetén is él.
  • Az eddigiektől eltérően nem vállaljuk a másnapi kiszállítást, mert csökkenteni szeretnénk a postára járás gyakoriságát (és ezzel együtt a kockázatát).
  • Minden megrendelőt egyedileg tájékoztatjuk a feladás és a kiszállítás időpontjáról.

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken, vagyis telefonon a +36 (30) 835 8579-es számon, e-mail-ben az info@angyalicipok.hu címen, Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/angyalicipok) pedig a Messengeren keresztül.