Menu
Your Cart

Hírek RSS Feed

11 máj. Bezár az Angyali Cipők boltja Budakeszin
0 25
Május 31-én, kedden nyitjuk ki utoljára Budakeszin található gyerekcipőboltunkat. Ezt követően Budapesten, a XII. kerületben lévő Városmajor utca 1/B. szám alatt várjuk vásárlóinkat.Szomorú mérföldkő ..
13 ápr. Megnyitottuk az Angyali Cipők második boltját
0 23
Budakeszi mellett immár Budapesten, a XII. kerületben található Városmajor utcában is megvásárolhatók az általunk forgalmazott prémium gyerekcipők a Szuno különleges kézműves termékeivel együtt.Ilyen ..
01 ápr. Módosulnak a szállítási feltételek
0 85
Az üzemanyagárak elmúlt hónapokban tapasztalt szárnyalása miatt számottevő mértékben emelték áraikat a szállítócégek, ennek következtében mi is kénytelenek vagyunk emelni saját szállítási díjainkat.Az..
26 jan. Folytatódik felnőtt cipőink végkiárusítása
0 444
Továbbra is hihetetlenül olcsó árakon, akár 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg prémium olasz, osztrák és magyar felnőtt cipőink. Összefoglaltuk az akcióval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.Ahogy ..
27 nov. Adventi akciósorozat az Angyali Felnőtt Cipőknél
0 149
Az idei esztendő legnagyobb akciósorozatát indítjuk el holnap. Az advent jegyében november 29. és december 22. között napi ajánlatokkal, óriási kedvezményekkel és hatalmas meglepetésekkel várjuk vás..
26 okt. Fogyasztóvédelmi kisokos cipővásárláshoz
0 327
Ha ismerjük a minket megillető jogokat, a cipővásárlásnak nincs igazi kockázata, még akkor sem, ha az online térben történik. Az alábbi bejegyzésben összefoglaljuk a témával kapcsolatos legfontosabb t..
14 okt. Átalakul az Angyali Cipők gyerekcipő kínálata
0 204
Az elmúlt másfél év a legtöbb ember és vállalkozás életébe komoly változásokat hozott. Sokan remélték, hogy ez csak átmeneti időszak: volt, aki gyorsan alkalmazkodott, van, aki csak most kezdi igazán ..
12 szept. 2 éves az Angyali Cipők
0 629
Ezt a jeles évfordulót tavalyhoz hasonlóan idén is nyereményjátékkal szeretnénk megünnepelni, amelyen azok vehetnek részt, akik hétfőtől péntekig cipőt vásárolnak gyerekcipőboltunkban vagy webáruházun..
05 szept. Angyali Páros Nyereményjáték
0 237
Miután túléltük szeptember első hetét, az iskolakezdés okozta stresszt és a nagyobb forgalmat az utakon, oldani szeretnénk a feszültséget, ezért nyereményjátékot hirdetünk.Ezzel többek között azokat a..
24 aug. Mire figyelj, ha online vásárolsz gyerekcipőt?
0 370
Nincs annál kényelmesebb, mint amikor a kanapén üldögélve, néhány kattintással rendeled meg a gyerek számára a sportcipőt vagy a váltócipőt. A nyilvánvaló előnyök mellett azonban van néhány tényező, a..
02 aug. Milyen az ideális váltócipő a gyereknek?
0 422
Közeledik a szeptember, valószínűleg gondolatban már egyre több szülő kezdi meg a készülődést a bölcsődére, az óvodára és az iskolára, ezért a címben szereplő kérdés egyre aktuálisabbá válik.Azért is ..
08 júl. Túl az első rajzpályázaton
0 198
Legnagyobb örömünkre rengeteg pályamű érkezett az Angyali Cipők első rajzpályázatára, amelynek fókuszában a tetszetős és prémium minőségű Richter gyerekcipő modellek voltak.Az osztrák gyártó termékeit..
Tételek: 1 - 12 / 51 (5 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.