Menu
Your Cart

Hírek RSS Feed

31 jan. Változnak a vásárlási és szállítási feltételek
0 96
Szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány fontos változásra az általunk forgalmazott termékek megvásárlására és kiszállítására vonatkozóan. A változások holnaptól lépnek életbe.Az eddigi 15 000 forint..
10 jan. Fontos változás az egészségpénztári számláknál
0 605
A Pénzügyminisztérium fontos állásfoglalást tett közzé az egészségpénztári számlák helyes kitöltésével kapcsolatban. Az Angyali Cipők által forgalmazott gyerekcipők közül a SuperFit, a Primigi és a ..
10 jan. Foxpost: ingyenes visszaküldés 72 órán belül
0 107
Ha mégsem jó a megrendelt termék, amit a Foxpost segítségével automatából-automatába rendeltél tőlünk, akkor 72 órán belül ingyenesen visszaküldheted nekünk.A megfelelően visszacsomagolt gyerekcipőt..
08 jan. Január 18-án újranyitás
0 582
Budakeszin található boltunk az új év első heteiben zárva tart, webáruházunk azonban ebben az időszakban is zavartalanul üzemel és a település környéki kiszállítási szolgáltatásunk is elérhető.A zár..
04 dec. Ünnepi akció!
0 651
Hohohohóóó! A Mikulás meghozza a várva várt nagy év végi akciót az Angyali Cipőkhöz. December 5-től a készlet erejéig majdnem minden gyerekcsizma és téli gyerekcipő 20-30 százalékos kedvezménnyel ka..
02 dec. Év végi szállítási információk
0 222
Az ünnepi készülődés és a járványügyi helyzet miatt az elmúlt időszakban nagyon megnövekedett a csomagküldési forgalom. A Foxpost esetében például jelentős késést tapasztalunk: a kézbesítés jelen ál..
19 nov. BLACK FRIDAY az Angyali Cipőknél
0 376
November 19. péntek 0 órától november 21. vasárnap 24 óráig minden gyerekcipőnk legalább 20 százalék kedvezménnyel vásárolható meg webáruházunkban. Nálunk egy egyszerű Black Friday akció is minimum há..
06 nov. Megérkeztek a Richter cipők
0 272
Egy izgalmas, divatos új márkával, a prémium minőséget képviselő Richter gyerekcipőivel bővítjük kínálatunkat. Téli modellekből álló induló termékpalettánkat a jövőben folyamatosan bővíteni fogjuk.A..
30 szept. Speciális kiszállítás Budakeszi környékén
0 419
Újraindítjuk tavasszal debütált népszerű szolgáltatásunkat. Boltunk vonzáskörzetében 300 Ft ellenében házhoz visszük az online rendelt gyerekcipőt és egyszer ingyen cserélünk rossz méretválasztás es..
11 szept. Születésnapi nyereményjáték
0 456
Egy éves az Angyali Cipők, ezért ebből az ünnepi alkalomból nyereményjátékot hirdetünk, amelyen azok vehetnek részt, akik az elkövetkezendő egy hétben cipőt vásárolnak budakeszi gyerekcipőboltunkba..
26 aug. Itt van az őszi kollekció
0 350
Megérkezett raktárunkba az első nagyobb szállítmány az idei őszi gyerekcipő kínálatunkból. Sok újdonsággal, évszakhoz illő színekkel, csinos modellekkel és különleges megoldásokkal várjuk vásárlóinkat..
08 júl. 20 százalékos nyári akció
0 572
Mi is felülünk a Glamour-napok keltette vásárlási hullámra és nagyszabású akciót hirdetünk teljes árú D.D.Step és Ponte 20 cipőinkre. A kedvezményes vásárlási lehetőség csütörtöktől vasárnapig tart.A ..
Tételek: 1 - 12 / 33 (3 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.