Menu
Your Cart

Hírek RSS Feed

08 júl. Túl az első rajzpályázaton
0 24
Legnagyobb örömünkre rengeteg pályamű érkezett az Angyali Cipők első rajzpályázatára, amelynek fókuszában a tetszetős és prémium minőségű Richter gyerekcipő modellek voltak.Az osztrák gyártó termékeit..
23 máj. A Richter komolyan veszi a környezetvédelmet
0 126
Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező gyerekcipőmárka mindig is híres volt technológiai újításairól. Az, amit a fenntartható és környezetbarát alapanyagok felhasználása terén képvisel, példaértékű.Eg..
03 máj. A minőségi gyerekcipőkből nem engedek
0 541
Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívó többször is megfordult üzletünkben bájos gyermekeivel, Majával és Levivel. A cipőválasztás ikrek esetében sok tanulsággal járó feladat, ezért interjút ..
13 ápr. 20 ismert és kevésbé ismert tény a gyereklábakról
0 293
Gyerekcipő forgalmazóként most rendhagyó formában helyezzük górcső alá azt a testrészt, amivel munkánk során a legtöbbet foglalkozunk. Csokorba gyűjtöttünk néhány érdekes információt, amelyek segítség..
02 ápr. Kézzel készített magyar bőr sportcipők
0 379
Örömmel mutatjuk be felnőtt cipőkínálatunk egyik új szereplőjét, a G&T sportcipőit. A valódi bőr felhasználásával gyártott, egyedi modellek felveszik a versenyt a legjobb világmárkák termékeivel.Márci..
22 márc. 10 ezer forinttól ingyenes a szállítás
0 1215
Még legalább egy hétig nem nyithatunk ki, és ez lehet hosszabb idő is, ezért úgy döntöttünk, hogy még inkább megkönnyítjük számotokra a webes vásárlást.UPDATE: 2021. április 8-án újr..
12 márc. Webaruhazunk zavartalanul üzemel
0 122
A március 8-án bevezetett szigorú védelmi intézkedések miatt Budakeszin lévő boltunk március 22-ig zárva tart. Ez idő alatt az online megrendelések teljesítése és kiszállítása folyamatos.Az átmeneti b..
31 jan. Változnak a vásárlási és szállítási feltételek
0 253
Szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány fontos változásra az általunk forgalmazott termékek megvásárlására és kiszállítására vonatkozóan. A változások holnaptól lépnek életbe.Az eddigi 15 000 forint..
10 jan. Fontos változás az egészségpénztári számláknál
0 1065
A Pénzügyminisztérium fontos állásfoglalást tett közzé az egészségpénztári számlák helyes kitöltésével kapcsolatban. Az Angyali Cipők által forgalmazott gyerekcipők közül a SuperFit, a Primigi és a ..
10 jan. Foxpost: ingyenes visszaküldés 72 órán belül
0 266
Ha mégsem jó a megrendelt termék, amit a Foxpost segítségével automatából-automatába rendeltél tőlünk, akkor 72 órán belül ingyenesen visszaküldheted nekünk.A megfelelően visszacsomagolt gyerekcipőt..
08 jan. Január 18-án újranyitás
0 697
Budakeszin található boltunk az új év első heteiben zárva tart, webáruházunk azonban ebben az időszakban is zavartalanul üzemel és a település környéki kiszállítási szolgáltatásunk is elérhető.A zár..
04 dec. Ünnepi akció!
0 798
Hohohohóóó! A Mikulás meghozza a várva várt nagy év végi akciót az Angyali Cipőkhöz. December 5-től a készlet erejéig majdnem minden gyerekcsizma és téli gyerekcipő 20-30 százalékos kedvezménnyel ka..
Tételek: 1 - 12 / 40 (4 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.