Menu
Your Cart

Hírek RSS Feed

19 nov. BLACK FRIDAY az Angyali Cipőknél
0 242
November 19. péntek 0 órától november 21. vasárnap 24 óráig minden gyerekcipőnk legalább 20 százalék kedvezménnyel vásárolható meg webáruházunkban. Nálunk egy egyszerű Black Friday akció is minimum há..
06 nov. Megérkeztek a Richter cipők
0 132
Egy izgalmas, divatos új márkával, a prémium minőséget képviselő Richter gyerekcipőivel bővítjük kínálatunkat. Téli modellekből álló induló termékpalettánkat a jövőben folyamatosan bővíteni fogjuk.A..
30 szept. Speciális kiszállítás Budakeszi környékén
0 290
Újraindítjuk tavasszal debütált népszerű szolgáltatásunkat. Boltunk vonzáskörzetében 300 Ft ellenében házhoz visszük az online rendelt gyerekcipőt és egyszer ingyen cserélünk rossz méretválasztás es..
11 szept. Születésnapi nyereményjáték
0 338
Egy éves az Angyali Cipők, ezért ebből az ünnepi alkalomból nyereményjátékot hirdetünk, amelyen azok vehetnek részt, akik az elkövetkezendő egy hétben cipőt vásárolnak budakeszi gyerekcipőboltunkba..
26 aug. Itt van az őszi kollekció
0 240
Megérkezett raktárunkba az első nagyobb szállítmány az idei őszi gyerekcipő kínálatunkból. Sok újdonsággal, évszakhoz illő színekkel, csinos modellekkel és különleges megoldásokkal várjuk vásárlóinkat..
08 júl. 20 százalékos nyári akció
0 455
Mi is felülünk a Glamour-napok keltette vásárlási hullámra és nagyszabású akciót hirdetünk teljes árú D.D.Step és Ponte 20 cipőinkre. A kedvezményes vásárlási lehetőség csütörtöktől vasárnapig tart.A ..
19 máj. Honnan tudjuk, hogy a gyerek kinőtte a cipőjét?
0 2549
Onnan például biztosan, ha nem vagy csak nagyon nehezen megy bele a lába, sokszor azonban nem ilyen nyilvánvaló a helyzet. Összeszedtük azokat a jeleket, amikor már megérett a helyzet a méretváltásra...
14 máj. Újra kinyitjuk boltunkat Budakeszin
0 668
A kormány mai (2020. május 14.) intézkedései nyomán úgy döntöttünk, május 18-án ismét megnyitjuk az Angyali Cipők Budakeszin található boltját. Meglepetésekkel és akciókkal várjuk vissza vásárlóinkat...
07 máj. Teljessé vált a nyári kollekció
0 996
Megérkezett raktárunkba az utolsó szandálszállítmány is, ezzel teljessé vált az idei nyári kollekciónk. Gyönyörű színek, különleges darabok és új technológiai megoldások jellemzik friss termékeinket..
22 márc. Ingyenes kiszállítás
0 607
Rendkívüli idők rendkívüli intézkedéseket követelnek. A vészhelyzetre való tekintettel határozatlan ideig egyik szállítási mód esetén sem számítunk fel szállítási díjat az online rendeléseknél.   A sú..
18 márc. Ideiglenes boltbezárás
0 235
Hat kisgyermek anyukáiként úgy gondoljuk, hogy akkor cselekszünk felelősen, ha ideiglenesen bezárjuk a boltot. Nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de hiszünk benne, hogy mindenkinek így lesz a legjobb.A..
15 márc. Budakeszi környéki kiszállítás
0 801
Új szolgáltatást vezetünk be: a bolt vonzáskörzetében egy héten belül teljesen ingyen házhoz visszük a megrendelt gyerekcipőt és egy alkalommal ingyen kicseréljük, ha rossz méretet választottál.UPDATE..
Tételek: 1 - 12 / 27 (3 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.