Most akár a következő évi cipőket is érdemes megvásárolni a gyereknek, hiszen hatalmas kedvezményt adunk átmeneti és téli modelljeinkre. Az akció a D.D.Step, a Primigi és a Ponte 20 márkákra érvényes.

UPDATE: Figyelem! Ez az akció február 15-ig tartott, az itt leírtak már nem érvényesek. Akciós cipőinket itt>>, utolsó páras cipőinket itt>> lehet böngészni.

A tavaszra készülés jegyében úgy döntöttünk, hogy egy igazán fajsúlyos akciót indítunk, amelynek keretében az eddigieknél is nagyobb kedvezményt adunk meghatározott modelljeinkre. Ezzel az a furcsa helyzet áll elő, hogy egyes gyerekcipőink ára sokkal mélyebbre süllyed, mint a hőmérséklet ezen a szokatlanul enyhe télen.

Szezon végi kiárusításunk január 27-től és február 15-ig között tart, és a D.D.Step, Primigi és Ponte 20 márkákat érinti, amelyek modelljei a megjelölt időszakban átlagosan 40-50%-os árengedménnyel vásárolhatók meg. A megadott kedvezmények online és személyes vásárlás (Budakeszi, Fő tér 3.) esetén ugyanúgy érvényesek. Az akciós termékkategóriák árai a következőképpen alakulnak:

D.D. Step és Ponte20 gyerekcipők

  • Minden átmeneti, zárt és nyitott cipő: 6990,-
  • Téli bélelt cipő vagy csizma (kis méret: 19-24): 6990,-
  • Téli bélelt cipő vagy csizma (nagy méret: 25-36): 8990,-

Primigi

  • Átmeneti cipő: 9990,-
  • Átmeneti cipő (Gore-Tex): 11 990,-
  • Téli bélelt cipő vagy csizma (kis méret: 19-24): 11 990,-
  • Téli bélelt cipő vagy csizma (nagy méret: 25-39): 14 990,-

A fentieken kívül arra is felhívjuk a figyelmet, hogy utolsó páras cipőink a megszokott 30% helyett az akció idején 50% engedménnyel vihetők el. Ezek listáját itt lehet megtekinteni>> (a lista folyamatosan változik, érdemes bizonyos időközönként megtekinteni).

Fontos tudnivaló még, hogy a felsorolt kedvezmények nem vonhatók össze más akciókkal, leértékelésekkel!

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken, vagyis telefonon a +36 (30) 835 8579-es számon, e-mail-ben az info@angyalicipok.hu címen, Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/angyalicipok) pedig a Messengeren keresztül.