Továbbra is hihetetlenül olcsó árakon, akár 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg prémium olasz, osztrák és magyar felnőtt cipőink. Összefoglaltuk az akcióval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Ahogy korábban már hírt adtunk róla, az Angyali Felnőtt Cipők Budakeszin található boltját február 19-én sajnos végleg be kellett zárnunk. Gyorsan hozzátesszük, hogy a gyerekcipőbolt természetesen tovább üzemel.

Felnőtt termékeinket jelentősen leértékeltük. Az akció lényege, hogy a készleten lévő G&T sportcipőket, Igi&Co és Legero modelleket 30-40%-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg. Bónusz, hogy 2 vagy több cipő vásárlása esetén extra 10% kedvezményt adunk a végösszegből.

Összegyűjtöttünk néhány fontos kérdést, ami a mostani akcióval kapcsolatban vásárlóinkban jogosan felmerülhet.

Szavatosság és garancia

Attól még, hogy a felnőtt boltot bezártuk, nem szűnt meg a szavatossági és garanciaigények érvényesítésének lehetősége. A gyerekcipőbolt és a cég zavartalanul működik tovább, így e tekintetben a vásárlók nem vállalnak kockázatot. Az érintett termékek esetében rugalmas cserelehetőséget biztosítunk, akár személyesen a gyerekcipőboltban.

Miért ilyen olcsók ezek a cipők?

Mivel üzleti megfontolásból úgy döntöttünk, hogy bezárjuk a felnőtt cipőket árusító boltunkat, a jövőben nem fogjuk forgalmazni ezeket a termékeket. A megmaradt készletet természetesen szeretnénk minél gyorsabban értékesíteni, ami csak ezen az árszinten lehetséges.

Van-e bármi hibája a cipőknek?

Ezek mind elsőosztályú, kifogástalan minőségű, 2021-es kollekciókból származó modellek, amelyeknek semmilyen hibájuk sincs. Ha a vásárló mégis valamilyen rejtett (gyártási) hibára bukkan, és azt a vásárlástól számított két éven belül jelzi nekünk, akkor garanciális ügyintézés keretében orvosoljuk a problémát (javítással, árleszállítással, cserével vagy a vételár visszatérítésével). Ennek részleteiről ezen az oldalon olvashatsz.

Mi van, ha nem jó a méret vagy fazon?

Mivel a készlet egyre kisebb, egyes modelleknél előfordulnak mérethiányok, de igény szerint rugalmasan tudunk cserélni más fazonra vagy más cipőre. Ha ez nem sikerül, az átvételtől számított 14 napon belül lehetőség van indoklás nélkül visszaküldeni számunkra a terméket.

Van-e lehetőség felpróbálni a cipőt?

Ha a vásárló bolti átvétellel kéri a terméket, akkor ott, Budakeszin található gyerekcipőboltunkban fel is próbálhatja azt. Amennyiben nem jó, természetesen nem kell megvásárolnia.

Mi a megoldás, ha a webshop fotók alapján nem lehet eldönteni, hogy jó-e a cipő?

Ha a vásárló felveszi velünk a kapcsolatot, szívesen adunk plusz információkat a termékkel kapcsolatban, sőt, kérésre több fotót is küldünk róla.

Mennyi a szállítási és a visszaküldési díj?

25 000 forint feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítunk ki, a visszaküldési díj viszont a vevőt terheli. Fontos hangsúlyozni azonban, hogy e tekintetben nagyon rugalmasak vagyunk, tehát pl. lehetőséget adunk arra, hogy a vásárló akár Foxposttal is visszaküldje a terméket, ami a legolcsóbb megoldásnak számít.