Az ünnepi készülődés és a járványügyi helyzet miatt az elmúlt időszakban nagyon megnövekedett a csomagküldési forgalom. A Foxpost esetében például jelentős késést tapasztalunk: a kézbesítés jelen állás szerint akár 7-10 munkanapot is igénybe vehet a szokásos 3-5 helyett.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a csomag feladását követően sajnos már nem tudjuk befolyásolni a folyamatot a Foxpostnál. Erre való tekintettel arra kérjük vásárlóinkat, hogy csak abban az esetben válasszák ezt a szállítási módot, ha nem sürgős, hogy odaérjen a megrendelt gyerekcipő. A forgalom csökkenéséig online rendelés esetén az MPL Futárszolgálatot javasoljuk választani.

És még néhány fontos szállítással kapcsolatos információ:

  • Az ünnepi nyitvatartás miatt csak azokat az online rendeléseket tudjuk karácsony előtt teljesíteni, amelyek december 18-án  14 óráig beérkeznek.
  • 2020. december 23. és 2021. január 3. között a kiszállítás szünetel.
  • Az ebben az időszakban leadott rendeléseket 2021. január 4-én dolgozzuk fel és teljesítjük.
  • 2021. január 4. és 15. között Budakeszin található boltunk zárva tart.
  • Webáruházunk ebben az időszakban is zavartalanul üzemel, és Budakeszi környéki kiszállítási szolgáltatásunk is elérhető

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken (személyesen, telefonon, e-mail-ben vagy Facebook oldalunkon egyaránt).