Minden előkészítve, az áru a raktárban, az indulókészlet precízen leltárba szedve, a számlázóprogram üzemi hőmérsékleten ketyeg, van elég csomagolóanyag és az utolsó bitek is a helyükre kerültek a honlapon. Elérkezett tehát a dicső pillanat, hogy beröffentsük az ország legújabb internetes áruházát, az Angyali Cipők webshopot.

Jogosan merülhet fel a kérdés a látogatóban, hogy ez miben lesz más, mint a többi gyerekcipő webáruház? Mi teszi egyedivé, mi adja karakterét, miben nyújt többet, miért érdemes innen rendelni? Több érv is szól mellettünk.

Komoly tapasztalatunk van a gyerekcipők terén

Az első és legfontosabb, hogy gyakorló anyukák és apukák vagyunk, akik hosszú évek óta vásárolnak tipegőket, szandálokat, benti cipőket, váltócipőket, csizmákat, játszós és nem játszós gyerekcipőket. Vevőként hamar szembesültünk vele, hogy milyen nehéz feladat megtalálni a megfelelő lábbelit gyermekünk számára. Borítás, talprész kialakítás, tapadás, sarok és lábujj védelem, hajlékonyság, rugalmasság, szupinálás, szín, anyag – ezernyi paraméter és szempont, amit figyelembe kell venni a kiválasztásnál. Hat gyerek lábaira vásároltunk cipőket az elmúlt években, ennek gazdag tapasztalatára építve szeretnénk megkönnyíteni vásárlóink döntését, és kibővíteni számukra a választás lehetőségét. Részletes bemutatkozónkat, hitvallásunkat a Rólunk menüpont alatt lehet elolvasni.

Prémium kategóriás lábbelik

A gyerekcipőkkel kapcsolatos tapasztalatainkat az árukészlet kialakításához is felhasználtuk. Kizárólag kipróbált, magas minőséget képviselő márkákat és termékeket forgalmazunk, olyanokat, amelyeket saját gyermekeink lábára is felhúztunk már, vagy nyugodt szívvel felhúznánk. A jelenleg D.D.Step, Ponte20 és Primigi márkákra épülő induló kínálatunkat hamarosan új gyártókkal és modellekkel bővítjük. Az elsődleges terveink között a szintén prémium kategóriás osztrák cipőmárka, a SuperFit bevezetése szerepel.

Emellett hasznos és praktikus kiegészítő termékekben is gondolkodunk. Ezeknek egy közös ismérvük lesz: valamilyen módon a gyereklábakhoz köthetők.

Segíteni szeretnénk a megfelelő gyerekcipő kiválasztásánál

Nem csak az általunk forgalmazott termékeket igyekszünk eladni, hanem megszerzett tudásunkat is szívesen átadjuk. Honlapunkon és online felületeinken (Facebook, Instagram) folyamatosan közzétesszük a gyerekcipő-választással kapcsolatos tanácsainkat. Állandó rovatot szentelünk a témához köthető legújabb tippeknek és aktuális tudnivalóknak. Természetesen megadott elérhetőségeinken kérdezni is lehet tőlünk, örömmel válaszolunk, örömmel segítünk, és adott esetben akár egyedi igényeket is igyekszünk kielégíteni.

Végezetül még valami: nem csak webes értékesítésben gondolkodunk. Az Angyali Cipők webshop indulását követően rövidesen boltot is nyitunk, jelen állás szerint szeptember elején Budakeszin (Fő tér 3., a Posta és a Coop Élelmiszerbolt között). De erről egy másik bejegyzésben fogunk írni részletesen.