Május 31-én, kedden nyitjuk ki utoljára Budakeszin található gyerekcipőboltunkat. Ezt követően Budapesten, a XII. kerületben lévő Városmajor utca 1/B. szám alatt várjuk vásárlóinkat.

Szomorú mérföldkő ez az Angyali Cipők életében. Nagyon sok minden történt velük és körülöttünk a nyitás óta. Rengeteg előre nem látható esemény nehezítette a működésünket gyakorlatilag már a kezdetektől. Mi a végsőkig hittünk és próbálkoztunk, bíztunk benne, hogy a munkánk, a hitünk és a kitartásunk végül sikerre vezet. Az egyes nehezítő körülmények önmagukban nem vezettek volna ide, de együttesen olyan súllyal bírnak, hogy meg kellett hoznom azt a döntést, hogy az Angyali Cipők budakeszi boltja május 31-ével bezár.

Köszönjük a közel 1000 törzsvásárlónknak, hogy minket választottak, nálunk vásároltak! Bízom benne, hogy a jövőben akár a Városmajor utcai boltban, akár online még találkozunk.

Köszönöm Dóra, hogy együtt létrehoztuk ezt a vállalkozást, még ha nem is úgy alakult, ahogy elterveztük! Köszönöm Istvánnak, a bolt tulajdonosának, hogy mindenben támogat és mellettünk áll! Köszönöm a családomnak és a barátaimnak azt a végtelen türelmet, lelki és fizikális támogatást, amit nyújtottak és nyújtanak folyamatosan!

Praktikus infók:

  • Május 31-ig nyitva leszünk.
  • Május 14-e az utolsó szombat, amikor a budakeszi bolt van nyitva, 21-től a Városmajor utcai bolt lesz elérhető szombaton 9 és 13 óra között.
  • A garanciális ügyekkel kapcsolatosan természetesen május 31-e után is lehet hozzánk fordulni személyesen a Városmajor utca 1/B szám alatt. Az online vásárolt cipőkkel kapcsolatos ügyintézés menete nem változik.

Szeretettel,

Janka