Az elmúlt másfél év a legtöbb ember és vállalkozás életébe komoly változásokat hozott. Sokan remélték, hogy ez csak átmeneti időszak: volt, aki gyorsan alkalmazkodott, van, aki csak most kezdi igazán érezni a hatásokat. Nincs ez másképp a cipőipar és ezáltal az Angyali Cipők háza táján sem.

Az elmúlt másfél év kihívásai megtanítottak minket a gyors döntéshozatalra, bízni a megérzéseinkben, és a nagyobb kockázatvállalásra. Kétéves működésünk nem hosszú idő, most mégis nagy változások előtt állunk. Ennek az első lépése, hogy változtatunk a kínálatunkon.

Befejeztük az együttműködést a D.D. Step és a Ponte20 cipők forgalmazójával, így ezek a márkák kikerülnek a palettánkról. Szombattól (2021. október 16-tól) a maradék cipők kivétel nélkül akciós áron vásárolhatók meg. A Budakeszin található boltunkban október 30-ig van lehetőség megvenni ezeket a lábbeliket, utána csak a webshopban lesznek elérhetők, onnan lehet megrendelni őket. Szeretnénk megköszönni a sok segítséget, és a kezdeti biztatást Varga Julinak, a D.D. Step munkatársának! Mindig hálásak leszünk a tanácsaiért, amivel segített minket az első perctől kezdve.

Superfit kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy ki tudjuk szolgálni a megnövekedett igényeket. Ezen kívül visszakerültek a polcokra az olasz Primigi csizmák, tavasztól pedig az olasz márka újra teljes repertoárral lesz megtalálható nálunk. Vagyis érdemes időnként átböngészni honlapunkon az elérhető modellek listáját.

A Richter kínálatában erőteljes hangsúlyt kapnak a nagylányos, már-már felnőttes fazonok. Sajnos az osztrák prémium márka idei téli választékából gyártási gondok miatt a hótaposók kimaradnak, amit rendkívül sajnálunk, mert imádjuk őket. Ezt a hiányt igyekeztünk maradéktalanul pótolni a Superfit és a Primigi csizmákkal.

Az Angyali Cipők két évvel ezelőtti indulása óta szívügyünk, hogy találjunk olyan magyar gyártót, akivel együtt tudnánk dolgozni. Hosszas keresgélés után úgy tűnik, hogy végre rábukkantunk arra márkára, amely minden paraméterében egyezik az általunk képviselt filozófiával. A kilétüket még egy kis ideig nem árulhatjuk el, de annyit mondhatunk, nagy dobásra készülünk.

Mondhatnánk, hogy ennyit az újdonságokról, de még tartogatunk meglepetéseket, amelyekről később számolunk be honlapunkon és egyéb online felületeinken. Addig is érdemes böngészni téli cipő, csizma és bakancs kínálatunkat, amíg a készlet tart.

Lány téli cipő modelljeink itt tekinthetők meg>>

Fiú téli cipő modelljeink ezen az oldalon böngészhetők>>