Miután túléltük szeptember első hetét, az iskolakezdés okozta stresszt és a nagyobb forgalmat az utakon, oldani szeretnénk a feszültséget, ezért nyereményjátékot hirdetünk.

Ezzel többek között azokat a szülőket szeretnénk kicsit megajándékozni, megjutalmazni, akik az elmúlt hetekben rengeteget költöttek iskolába vagy óvodába készülő gyermekükre. Ez az időszak ugyanis az iskolatáska és iskolaszer vásárlás kiemelt szezonja, de ugyanez igaz a váltócipőkre, a benti cipőkre, a tornacipőkre és a benti szandálokra is. Természetesen nem korlátozzuk a résztvevők körét kizárólag a szülőkre, a játékhoz bárki csatlakozhat, aki eleget tesz az általunk meghatározott feltételeknek.

A nyeremény és a játék lényege

Mivel párban szép az élet, ezért nyereményjátékunk keretében két tetszőleges cipőt ajánlunk fel a leendő nyerteseknek az Angyali Felnőtt Cipők kínálatából. A "tetszőleges cipő" azt jelenti, hogy azt a nyertes, illetve esetünkben nyertesek választják ki az eredményhirdetést követőn.

A játékban való részvételhez első lépésként társat (játékostársat) kell választani. Ez lehet az illető párja, a barátja, a testvére, a rokona, a szomszédja, a kollégája vagy akár a sarki fűszeres, akitől a paradicsomot és a karalábét vásárolja heti rendszerességgel.

A játék menete

A játékos kedvű jelentkezőnek az alábbiakat kell megtennie:

(1) Lájkolja az Angyali Felnőtt Cipők Facebook oldalát.
(2) Lájkolja a nyereményjátékról szóló posztot!
(3) A poszt alatt kommentben megjelöli azt a személyt, akivel együtt játszana. Értelemszerűen ha ő is visszajelöli az illetőt, akkor duplázódnak a páros esélyei.

Bónuszként azt is meg lehet írni kommentben, hogy a játékosok milyen cipőt választanának, de ez természetesen nem kötelező.

Sorsolás és eredményhirdetés

A nyereményjáték péntek este (2021. szeptember 11.) éjfélig tart, ezt követően szombaton tartjuk a sorsolást. A nyertes párost egy újabb Facebook posztban fogjuk kihirdetni, őket pedig egy Facebook Messenger üzenetben fogjuk értesíteni.

És most következzen néhány fontos tudnivaló, ami megkönnyíti a játékon való részvételt:

  • Az Angyali Felnőtt Cipők Facebook oldala itt érhető el.
  • Az osztrák Legero, az olasz Igi&Co és a magyar G&T Cipő modellekből álló női cipő kínálatunk itt tekinthető meg.
  • Az Igi&Co és G&T darabokat tartalmazó férfi cipő kínálatunk itt böngészhető.
  • Az Angyali Páros Nyereményjáték játékszabályzata itt olvasható.

Kérdések