A tavasz már január óta itt kopogtat, a természet éledezik, ezért elérkezett az idő, hogy bemutassuk új kollekciónkat. Csillogás, világos színek és vidám minták jellemzik porondra lépő termékeinket.

A mai nappal aktiváltuk webáruházunkban új tavaszi gyerekcipőinket, amelyek holnaptól, azaz február 17-től Budakeszin található boltunkban is megvásárolhatók. A kínálat folyamatosan bővül, ezért érdemes újra és újra visszatérni honlapunkra, és figyelni a változásokat.

Az új kollekció főként a SuperFit, a D.D.Step és a Ponte 20 válogatott modelljeire épül. Olyan cipőket válogattunk össze, amelyek vidámak és életigenlőek, emellett színeikkel, mintáikkal és formáikkal egyaránt megidézik az ébredő természetet.

Bevezetünk egy teljesen új termékcsoportot is, a D.D.Step a Stitch & Walk névre hallgató, junior lányoknak és fiúknak készült márkáját. Ezek a gyerekcipők lazák, trendin fiatalosak, innovatívak és könnyű talpszerkezettel rendelkeznek. Egyelőre csak három modellt teszünk elérhetővé limitált darabszámban, ezért ha valakinek megtetszenek, érdemes sietni a vásárlással.

Fontos kiemelni, hogy több modell (pl. Tommy Hilfiger, SuperFit, Stitch & Walk) esetében is vannak nagyobb méreteink (41-ig vagy 42-ig bezárólag), így nem csak a kamaszlányok vagy kamaszfiúk, hanem akár az anyukák is találhatnak maguknak vonzó, fiatalos cipőket. Erre az elmúlt időszak vásárlói visszajelzései alapján komoly igény mutatkozott.

Az új kollekcióval kapcsolatos kérdések, észrevételek esetén örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken, vagyis telefonon a +36 (30) 835 8579-es számon, e-mail-ben az info@angyalicipok.hu címen, Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/angyalicipok) pedig a Messengeren keresztül.