Legnagyobb örömünkre rengeteg pályamű érkezett az Angyali Cipők első rajzpályázatára, amelynek fókuszában a tetszetős és prémium minőségű Richter gyerekcipő modellek voltak.

Az osztrák gyártó termékeit tavasszal vezettük be kínálatunkba. Sajnos az újabb leállás miatt korlátozottak voltak a lehetőségeink a bevezetést kísérő marketing tevékenységet illetően. Úgy döntöttünk, hogy egy nagyszabású gyerekrajzpályázat keretében adjuk hírül, hogy ezek a remek cipőcskék megvásárolhatók nálunk.

Inspirálódás és alkotás

A megmérettetést Facebook oldalunkon hirdettük meg június végén. A vállalkozó kedvű kis művészektől azt kértük, hogy nézegessék weboldalunkon a Richter cipő kínálatunkat, inspirálódjanak az ott található fotók segítségével, majd rajzoljanak egy általuk elképzelt angyalt, aki a kedvenc Richter lábbelijüket viseli. Azt sem tartottuk kizáró oknak, ha újítanak, és olyan cipőt rajzolnak, ami még nem is kapható, hátha a gyártónak megtetszik az ötlet. A szülők segítségét abban kértük, hogy az elkészült rajzokat fotózzák le, és e-mailben küldjék el számunkra az alkotó nevének és életkorának megjelölésével.

Három kategóriát hoztunk létre. Az Ovisba a 2 és 5 év, a Kisiskolásba a 6 és 10 év, a Kiskamasz kategóriába pedig a 11 és 14 év közötti gyerekek rajzait vártuk.

Özönlöttek a remek alkotások

Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a pályázatot intenzív érdeklődés kísérte. Előzetes várakozásainkat felülmúlva összesen 31 alkotás érkezett a megadott határidőig. A beérkezett művek közül kategóriánként kiválasztottunk négy darabot, amelyek nekünk a legjobban tetszettek. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen az indulók magasra rakták a lécet.

A kiválasztott rajzokat közönségszavazásra bocsájtottuk. A legtöbb szavazatot kapott alkotásokat (vagyis kategóriánként egyet!) Richter gyerekcipővel fogjuk díjazni.

A szavazás a cikk írásának pillanatában is zajlik, a végeredményről egy UPDATE formájában fogunk beszámolni. A magas színvonalat látva azt a döntést hoztuk, hogy senkit sem hagyunk díj nélkül: mindenki, aki pályázott és teljesítette a feltételeket, egy 2000 forintos Angyali Cipők utalványt kap, és a beváltáskor extra ajándékot is küldünk a rendelés mellé.

A beérkezett pályaművek számára Facebook oldalunkon egy galériát hoztunk létre, amelyet itt lehet elérni>>.

Ezzel a rajzpályázattal szeretnénk hagyományt teremteni, és évente egyszer egy-egy témában új megmérettetésre hívni a vállalkozó kedvű, tehetséges ifjú művészeket.