Budakeszi mellett immár Budapesten, a XII. kerületben található Városmajor utcában is megvásárolhatók az általunk forgalmazott prémium gyerekcipők a Szuno különleges kézműves termékeivel együtt.

Ilyen bolt nincs még egy az országban. A Déli pályaudvartól 1-2 perces sétára található üzlethelyiség egy nemes cél érdekében létrejött együttműködés szép példája.

A történet tavaly kezdődött, amikor közelebbről is megismerkedhettünk az Igazgyöngy Alapítvánnyal, amelynek küldetése és munkája magával ragadott bennünket. Valamilyen módon támogatni szerettük volna ügyüket, amit úgy tudtunk megoldani, hogy a cipők mellett helyet adtunk a szervezet Szuno projektjében készülő, páratlan kézműves termékeknek is. Ezeket az alkotásokat az Alapítvány által felkarolt és foglalkoztatott, mélyszegénységben élő toldi asszonyok készítik (Told egy község Hajdú-Bihar megyében), mi pedig azzal, hogy haszon nélkül értékesítjük ezeket, hozzájárulunk ahhoz, hogy végezhessék a munkájukat.

Ha valaki nálunk vásárol Szuno terméket, azzal teljes egészében az Igazgyöngy Alapítványt támogatja.

A bolt ünnepélyes megnyitójára 2022. április 7-én került sor. Nagy örömünkre a gyönyörű és elegáns üzlethelyiség aznap délelőtt színültig megtelt érdeklődőkkel, támogatókkal. Az eseményen L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője mesélt a Szuno indulásáról és arról, hogy a kezdeményezés 10 év alatt hova jutott el és milyen eredményeket ért el.

Az Angyali Cipők második boltjában szintén a prémium gyártók, az olasz Primigi valamint az osztrák SuperFit és Richter termékei találhatók meg. A palettán az évszaknak megfelelően jelenleg főként tavaszi félcipők, sportcipők, szandálok és benti cipők szerepelnek. Folyamatosan érkezik az áru, ezért érdemes újra és újra visszatérni hozzánk.

Az új bolt innentől természetesen a webáruházban megrendelt termékek átvevőhelyeként is funkcionál.

Cím: 1122 Budapest, Városmajor utca 1/B (a Déli pályaudvarhoz közel, a Kék Golyó utca kezdetétől alig néhány méterre).