Adunk egy ajándékötletet az ünnepekre. Tetszőleges összegre kiállított utalványunk óriási kincs lehet azoknak a családoknak, ahol gyorsan növő gyereklábakra kell minőségi gyerekcipőket vásárolni.

Egy ajándékutalvány a választás szabadságát adja azoknak, akik kapják, ilyen értelemben rendkívül praktikus ajándéknak számít. Különösen igaz ez egy olyan utalványra, amelyet gyerekcipők vásárlásánál lehet beváltani.

Az ajándékozónak – legyen az egy nagyi, egy nagybácsi vagy egy családi jóbarát – sokszor nehéz eltalálnia a lábméretet, a gyerek szeszélyesen változó ízlését vagy azt, hogy éppen milyen típusú cipőre van szükség. Ezen a problémán próbálunk segíteni, ezért a mai naptól megkezdjük saját ajándékutalványunk árusítását.

Ezt kétféle módon lehet beszerezni tőlünk:

(1)    Személyesen az Angyali Cipők Budakeszin található boltjában (Fő tér 3.)
(2)    Online a webáruházunkban

Előbbi esetben elegáns, nyomtatott ajándékutalványt adunk 5000 és 10 000 forintos címletekben, de vannak biankó változatok is, amelyekre tetszőleges összeget írhatunk. Jól mutatnak a fa alatt.

Utóbbi esetben regisztrált ügyfeleink a Fiók Kezelés -> Ajándékutalvány menüpontja alatt vásárolhatnak elektronikus utalványt (a minimum összeg 5000 Ft) gyakorlatilag ugyanúgy, ahogy a cipőket kell vásárolni. Itt meg kell adni a kedvezményezett adatait, aki a fizetést követően (a teljesítés visszaigazolása után) e-mail-ben kapja meg ajándékát egy vásárlási kód formájában, amelyet online rendelés és személyes vásárlás során is fel lehet használni.

Fontos, hogy az ajándékutalványok és a vásárlási kód felhasználására egy éves határidő áll rendelkezésre!