Új szolgáltatást vezetünk be: a bolt vonzáskörzetében egy héten belül teljesen ingyen házhoz visszük a megrendelt gyerekcipőt és egy alkalommal ingyen kicseréljük, ha rossz méretet választottál.

UPDATE: 2020. március 23-tól 300 forint helyett ingyen visszük ki a megrendelt cipőket!

Gyerekcipőre mindig szükség van, hiszen a gyerekek a vészterhes időkben sem állnak le a növekedéssel, különösen igaz ez évszakváltás idején. A kialakult helyzetben maximálisan támogatjuk az otthonmaradást és a felelősségteljes viselkedést, ezért új szolgáltatást vezetünk be azoknak a budakeszi környékén élőknek, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak személyesen befáradni a boltba.

300 forint ellenében a megrendeléstől számított egy héten belül házhoz szállítjuk a kiválasztott cipőt a következő településeken: Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Perbál, Tök, Zsámbék, Biatorbágy. A szolgáltatás része az is, hogy egy alkalommal ingyen kicseréljük a cipőt, ha elsőre nem sikerült jó méretet választani.

Az online rendelés menete az új szolgáltatás esetében is gyakorlatilag ugyanaz. Ha a szállítási cím megadásánál a felsorolt települések irányítószámát írjuk be, a szállítási módoknál megjelenik a „Budakeszi környéki szállítási” opció. A 300 forintos díjat a megrendelés leadásakor a megrendelt cipővel együtt kell megfizetni (banki átutalássa, CIB vagy Barion bankkártyás fizetéssel).

A szállítási időpont kiválasztása érdekében az új szolgáltatást választó valamennyi vásárlóval a lehető leghamarabb felvesszük a kapcsolatot.

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken, vagyis telefonon a +36 (30) 835 8579-es számon, e-mail-ben az info@angyalicipok.hu címen, Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/angyalicipok) pedig a Messengeren keresztül.