Megérkezett raktárunkba az első nagyobb szállítmány az idei őszi gyerekcipő kínálatunkból. Sok újdonsággal, évszakhoz illő színekkel, csinos modellekkel és különleges megoldásokkal várjuk vásárlóinkat.

Véget ért a nyár, a strand is üres már…” – szól az ismert, kissé szomorkás hangulatú sláger. A nyár valóban véget ért, de elkezdődött a gyerekcipő-kereskedelem egyik legpörgősebb időszaka, az ősz, amikor iskolás, óvodás és bölcsődés lábak tízezreit kell váltócipővel, szandállal vagy a mostohább időjárási viszonyoknak is ellenálló lábbelikkel felszerelni.

Az Angyali Cipők szezonális kínálatban ezúttal D.D.Step>>, Ponte20>> és Superfit>> modellek szerepelnek: váltócipőnek is használható szandálok és vászoncipők, magasszárú cipők, átmeneti sportcipők, „mezítlábas” (bare feet) bokacipők, hagyományos és szupinált változatok, strapabíró és ünnepi alkalmakra is felvehető darabok egyaránt. De még babák számára is érkeztek új, csúszásmentes, puhatalpu modellek (18 hónapos korig bezárólag).

Érdekesség, hogy az őszi kollekcióban az eddigieknél nagyobb arányban szerepelnek a LED villogós vagy a fluoreszkáló talpú cipők, amelyek a sötétben egészen más élményt nyújtanak viselőiknek. Ugyanez elmondható a D.D.Step mezítlábas (bare foot) cipőiről, amelyeknél a cipőtalp igazodik a lábfej alakjához, így a felszín maximális érzékelését biztosítja. Ezek a cipők lehetővé teszik a lábfej minden izmának, inának és csontjának bekapcsolását a járásba, akárcsak a mezítlábas járás során, és ezáltal hozzájárulnak a lábfej egészséges fejlődéséhez.

Az őszi kollekció még nem teljes, folyamatosan érkeznek új modellek, ezért érdemes újra és újra betekinteni webáruházunkba vagy személyesen Budakeszin található gyerekcipőboltunkba.