Ezt a jeles évfordulót tavalyhoz hasonlóan idén is nyereményjátékkal szeretnénk megünnepelni, amelyen azok vehetnek részt, akik hétfőtől péntekig cipőt vásárolnak gyerekcipőboltunkban vagy webáruházunkban.

UPDATE! A nyereményjátékot 2021. szeptember 24-ig meghosszabbítottuk.

Jóllehet, a honlapot már 2019 augusztusának végén élesítettük, a Budakeszin található gyerekcipőboltot 2019. szeptember 14-én nyitottuk ki először. Napsütéses szombat köszöntött ránk, szép számmal érkeztek hozzánk a vevők is, szóval kellemes emlékek fűződnek a nyitás pillanatához.

Rövid visszatekintés

Rengeteg élményt és tapasztalatot gyűjtöttünk ebben a két évben, voltak nehéz és vidám időszakok, hullámvölgyek, hullámhegyek. Már azt önmagában nagy eredménynek tekinthetnénk, hogy sikerült talpon maradnunk, de szerencsére ennél sokkal többet értünk el. Megerősödtünk, még ismertebbek lettünk, megtartottuk és bővítettük törzsvásárlóink körét, új márkákat vezettünk be, és nyitottunk egy felnőtt cipőboltot is. Két évesek lettünk tehát, ez az ünneplés ideje, és tavalyhoz hasonlóan most is azt szeretnénk, hogy vásárlóink is velünk ünnepelnének.

A nyereményjáték menete

Szeptember 13. (hétfő) és szeptember 17. (péntek) között minden vásárlónknak ajándékkal kedveskedünk, függetlenül attól, hogy a gyerekcipőboltban vagy a webáruházban vásárolt. Ezen felül egy nyereményjátékot is hirdetünk számukra, amelynek keretében egyvalaki visszanyerheti a megvásárolt cipő (vagy cipők) teljes összegét. Bolti vásárlás esetén a játékban való részvétel feltétele, hogy az illető kitölt egy regisztrációs adatlapot. Webes vásárlás nincs szükség erre.

Sorsolás és eredményhirdetés

A sorsolást a hétvégén tartjuk a játék lezárását követő két napon belül. A kisorolt szerencsés vásárló Angyali Cipők ajándékutalvány formájában nyeri vissza a megvásárolt cipő (cipők) teljes összegét.

Eddig is megérte hozzánk betérni vagy webáruházunkat meglátogatni, de most egy újabb okot adunk erre. Várunk mindenkit sok szeretettel.

A nyereményjáték részletes szabályzata itt érhető el.