Menu
Your Cart

Az Angyali Cipők hírei RSS Feed

03 máj. A minőségi gyerekcipőkből nem engedek
0 411
Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívó többször is megfordult üzletünkben bájos gyermekeivel, Majával és Levivel. A cipőválasztás ikrek esetében sok tanulsággal járó feladat, ezért interjút ..
13 ápr. 20 ismert és kevésbé ismert tény a gyereklábakról
0 215
Gyerekcipő forgalmazóként most rendhagyó formában helyezzük górcső alá azt a testrészt, amivel munkánk során a legtöbbet foglalkozunk. Csokorba gyűjtöttünk néhány érdekes információt, amelyek segítség..
02 ápr. Kézzel készített magyar bőr sportcipők
0 295
Örömmel mutatjuk be felnőtt cipőkínálatunk egyik új szereplőjét, a G&T sportcipőit. A valódi bőr felhasználásával gyártott, egyedi modellek felveszik a versenyt a legjobb világmárkák termékeivel.Márci..
22 márc. 10 ezer forinttól ingyenes a szállítás
0 1169
Még legalább egy hétig nem nyithatunk ki, és ez lehet hosszabb idő is, ezért úgy döntöttünk, hogy még inkább megkönnyítjük számotokra a webes vásárlást.UPDATE: 2021. április 8-án újr..
12 márc. Webaruhazunk zavartalanul üzemel
0 77
A március 8-án bevezetett szigorú védelmi intézkedések miatt Budakeszin lévő boltunk március 22-ig zárva tart. Ez idő alatt az online megrendelések teljesítése és kiszállítása folyamatos.Az átmeneti b..
31 jan. Változnak a vásárlási és szállítási feltételek
0 187
Szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány fontos változásra az általunk forgalmazott termékek megvásárlására és kiszállítására vonatkozóan. A változások holnaptól lépnek életbe.Az eddigi 15 000 forint..
10 jan. Fontos változás az egészségpénztári számláknál
0 1014
A Pénzügyminisztérium fontos állásfoglalást tett közzé az egészségpénztári számlák helyes kitöltésével kapcsolatban. Az Angyali Cipők által forgalmazott gyerekcipők közül a SuperFit, a Primigi és a ..
10 jan. Foxpost: ingyenes visszaküldés 72 órán belül
0 202
Ha mégsem jó a megrendelt termék, amit a Foxpost segítségével automatából-automatába rendeltél tőlünk, akkor 72 órán belül ingyenesen visszaküldheted nekünk.A megfelelően visszacsomagolt gyerekcipőt..
08 jan. Január 18-án újranyitás
0 650
Budakeszin található boltunk az új év első heteiben zárva tart, webáruházunk azonban ebben az időszakban is zavartalanul üzemel és a település környéki kiszállítási szolgáltatásunk is elérhető.A zár..
04 dec. Ünnepi akció!
0 735
Hohohohóóó! A Mikulás meghozza a várva várt nagy év végi akciót az Angyali Cipőkhöz. December 5-től a készlet erejéig majdnem minden gyerekcsizma és téli gyerekcipő 20-30 százalékos kedvezménnyel ka..
02 dec. Év végi szállítási információk
0 297
Az ünnepi készülődés és a járványügyi helyzet miatt az elmúlt időszakban nagyon megnövekedett a csomagküldési forgalom. A Foxpost esetében például jelentős késést tapasztalunk: a kézbesítés jelen ál..
19 nov. BLACK FRIDAY az Angyali Cipőknél
0 445
November 19. péntek 0 órától november 21. vasárnap 24 óráig minden gyerekcipőnk legalább 20 százalék kedvezménnyel vásárolható meg webáruházunkban. Nálunk egy egyszerű Black Friday akció is minimum há..
Tételek: 1 - 12 / 38 (4 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.