Menu
Your Cart

Az Angyali Cipők hírei RSS Feed

11 szept. Születésnapi nyereményjáték
0 269
Egy éves az Angyali Cipők, ezért ebből az ünnepi alkalomból nyereményjátékot hirdetünk, amelyen azok vehetnek részt, akik az elkövetkezendő egy hétben cipőt vásárolnak budakeszi gyerekcipőboltunkba..
26 aug. Itt van az őszi kollekció
0 139
Megérkezett raktárunkba az első nagyobb szállítmány az idei őszi gyerekcipő kínálatunkból. Sok újdonsággal, évszakhoz illő színekkel, csinos modellekkel és különleges megoldásokkal várjuk vásárlóinkat..
08 júl. 20 százalékos nyári akció
0 396
Mi is felülünk a Glamour-napok keltette vásárlási hullámra és nagyszabású akciót hirdetünk teljes árú D.D.Step és Ponte 20 cipőinkre. A kedvezményes vásárlási lehetőség csütörtöktől vasárnapig tart.A ..
19 máj. Honnan tudjuk, hogy a gyerek kinőtte a cipőjét?
0 2472
Onnan például biztosan, ha nem vagy csak nagyon nehezen megy bele a lába, sokszor azonban nem ilyen nyilvánvaló a helyzet. Összeszedtük azokat a jeleket, amikor már megérett a helyzet a méretváltásra...
14 máj. Újra kinyitjuk boltunkat Budakeszin
0 622
A kormány mai (2020. május 14.) intézkedései nyomán úgy döntöttünk, május 18-án ismét megnyitjuk az Angyali Cipők Budakeszin található boltját. Meglepetésekkel és akciókkal várjuk vissza vásárlóinkat...
07 máj. Teljessé vált a nyári kollekció
0 902
Megérkezett raktárunkba az utolsó szandálszállítmány is, ezzel teljessé vált az idei nyári kollekciónk. Gyönyörű színek, különleges darabok és új technológiai megoldások jellemzik friss termékeinket..
22 márc. Ingyenes kiszállítás
0 569
Rendkívüli idők rendkívüli intézkedéseket követelnek. A vészhelyzetre való tekintettel határozatlan ideig egyik szállítási mód esetén sem számítunk fel szállítási díjat az online rendeléseknél.   A sú..
18 márc. Ideiglenes boltbezárás
0 200
Hat kisgyermek anyukáiként úgy gondoljuk, hogy akkor cselekszünk felelősen, ha ideiglenesen bezárjuk a boltot. Nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de hiszünk benne, hogy mindenkinek így lesz a legjobb.A..
15 márc. Budakeszi környéki kiszállítás
0 749
Új szolgáltatást vezetünk be: a bolt vonzáskörzetében egy héten belül teljesen ingyen házhoz visszük a megrendelt gyerekcipőt és egy alkalommal ingyen kicseréljük, ha rossz méretet választottál.UPDATE..
11 márc. Nem csak a láb egészsége fontos
0 411
Hoztunk néhány intézkedést, hogy biztonságosabbá tegyük boltunkat, egyben megkönnyítettük az online vásárlást azok számára, akik ezekben a hetekben, hónapokban kerülni szeretnék a személyes kontaktust..
16 febr. Megérkezett a tavaszi kollekció
0 849
A tavasz már január óta itt kopogtat, a természet éledezik, ezért elérkezett az idő, hogy bemutassuk új kollekciónkat. Csillogás, világos színek és vidám minták jellemzik porondra lépő termékeinket.A ..
27 jan. Gyerekcipők 40-50% árengedménnyel
0 1573
Most akár a következő évi cipőket is érdemes megvásárolni a gyereknek, hiszen hatalmas kedvezményt adunk átmeneti és téli modelljeinkre. Az akció a D.D.Step, a Primigi és a Ponte 20 márkákra érvény..
Tételek: 1 - 12 / 24 (2 oldal)
A weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.